G-pal Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Καλησπέρα, Παιδιά θέλω μία αξιόπιστη λύση για επέκταση του wifi. Ο χώρος μου είναι 2 όροφοι 150τ.μ ο κάθε οροφος και με αρκετούς χώρους. Δεν υπάρχει δυνατότητα καλωδίου. Ίσως χρειαστούν 2-3 repeaters? Ψάχνω λύση σχεδόν επαγγελματική για να συνδέονται πάνω από 15-20 (μπορεί και παραπάνω) συσκευές ταυτόχρονα. Δεν με πειράζει το οικονομικό αρκεί να αξίζει.
G-pal Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Αυτά πχ συνδέω το ένα με ethernet από το router του παρόχου και βάζω και αλλα 2-3 και συνδέονται μόνα τους ασυρματα;
G-pal Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Sorry για το διπλο post. Ψάχνω μια επαγγελματική (σχεδον) λύση plug and play.
M@dB0x Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 plug n play δυσκολο. καποιες ρυθμισεις θα θελουν σιγουρα. Παρτα απο καποια εταιρεια και πες τους να στα βαλουν κιολας.
G-pal Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Καλά άκου το plug and play το εννοώ ότι θα πχ θα συνεργάζονται άψογα μεταξύ τους οι αναμεταδότες, δεν θα χάνουν το δύκτιο δεν θα πρέπει να τραβάω καλώδια Ethernet κτλ. Πχ με την τωρινή λύση έχω ξηλώσει το wifi του παρόχου, έχω βάλει ένα ρουτερ των 50 ευρώ της tplink να στελνει το wifi στον ένα όροφο και ένα ακόμα tplink των 30ευρώ στον κάτω. Το αποτέλεσμα είναι αρκετές αποσυνδέσεις, μικρή κάλυψη και γενικά επειδή έχω smart αισθητήρες κάμερες κτλ να τρώει κωλύματα συχνά πυκνά.
TheDoktorant Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Το να παιξεις με powerlines παιζει? Ειναι και οι δυο όροφοι στο ιδιο ηλεκτρικό δίκτυο?
G-pal Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2018 Στις 28/5/2018 στις 4:00 ΜΜ, TheDoktorant είπε Το να παιξεις με powerlines παιζει? Ειναι και οι δυο όροφοι στο ιδιο ηλεκτρικό δίκτυο? ΌΧΙ
G-pal Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Παιδιά σκέφτομαι να βάλω ένα ubiquiti unifi LR και ένα pro. στην ουσία θα συνδέσω το LR πάνω στο ρούτερ του ISP και το Pro θα το έχω στον άλλο όροφο σαν ασύρματο repeater . Τι λέτε ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα