tzioros Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Καλησπερα πριν λιγες μερες αλλαξα σπιτι και εκανα αιτηση και για αλλαγη γραμμης φυσικα. Απο την εταιρια που εχω το ιντερνετ μου ειπαν οτι δεν υπαρχει ελευθερος βροχος και ειμαι σε αναμονη τι γινεται σε αυτην την περιπτωση γνωριζει κανεις?
bill2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 ΕΊτε φορητότητα σε άλλο πάροχο είτε ρωτας στον οτε αν έχει γραμμές
tzioros Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Το θεμα ειναι οτι ημουν Οτε πριν γινει η μετακομιση και ηδη εχω πληρωσει την αλλαγη παροχου και το συμβολαιο ειναι 24 μηνο.Α και πιστευω οτι εχω δικαιωμα ακυρωσεις.
bill2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 14 ημέρες έχεις δυνατότητα Εφ όσον το συμβόλαιο έγινε εκτός καταστήματος
tzioros Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Ωραια.Αυτο με τις γραμμες ισχυει ομως τι παιζει ακριβως?Η καθε περιοχη εχει εναν αριθμο γραμμων και μετα τελος!Παρακαλας ποτε θα ανοιξει γραμμη?
bill2015 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 ανάλογα απο που δεν εχει γραμμές απο το αστικό κέντρο στο καφαο η απο το καφαο στο σπιτι σου
tzioros Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Η αλλαγη εγινε στο προηγουμενο σπιτι πριν μετακομισω ειμαι 1.5 μηνα στην εταιρια και προχτες μετακομισα σε αλλο σπιτι ηρθε ο τεχνικος και ειπε οτι δεν εχει βροχο και εστειλε συντεταγμενες το ιδιο μου ειπαν και απο το 13831 και οτι ειμαι σε σειρα προτεραιοτητας και οτι για να βρεθει βροχος κανει απο 2 μερες μεχρι 2 μηνες και οσο ειμαι ανενεργος δεν πληρωνω μια.Αλλα η Φορθνετ μου εστειλε λογαριασμο πριν 15 μερες και ειχε μεσα και τον Ιουνιο οποτε τζαμπα πληρωσα και θα μαλωσω για να παρω πισω τα λεφτα η καποια παγια μεχρι να εδω Νετ και Τηλ στο σπιτι.
aGka8l Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 το οτι ηρθε για συντεταγμενες ειναι αλλο πραγμα μαλλον ειχες δωσει λαθος δ/νση η δεν ειχες σαφη δνση πχ β παροδος κτλ και το εβγαλε ο οτε ασαφη δ.νση και εστειλε νεο αιτημα και σου λενε παπατζες για να σε τρεναρουν. Τωρα αμα εισαι σε ελειψη δικτυου μπορει να παρει και χρονια πρεπει καποιος απο την ιδια ευθεια με εσενα χοντρικά, να καταργησει την γραμμη του
bill2015 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Μίπως να ρωτήσει και σε οτε και μπορεί εκέινος να σε συνδέσει ακυρω νεις τη forthnet και πας εκει
tzioros Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Τα στοιχεια που εχω δωσει ειναι σωστα τωρα μπορει και να με τρεναρουν επιτιδες ξερω γω!Μιλησα με ενα φιλο που ειναι στον Οτε και περιμενω να δω τι θα μου πει.Ευχαριστω και τον divο που ειπε οτι θα το κοιταξει και αυτος οποτε βλεπουμε τι παιζει και αναλογος θα πραξω το πολυ πολυ να παω παλι Οτε.
tzioros Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Το παλιο εχει ακομη δεν εχουμε Vdsl ακομη και δεν βλεπω να χουμε στα κοντα 🤣🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα