Pintsie Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Καλησπέρα! Τυχαία σήμερα είδα το κουβούκλιο που έχουν στα ΑΒ στα Γλυκά Νερά για να ανακυκλώνεις μπουκάλια. Πήγα να ρίξω και έλεγε ότι είναι εκτός λειτουργίας γιατί έχει γεμίσει. Ξέρετε πότε τα αδειάζουν; Κάθε μέρα πετάω πάρα πολλά και είναι κρίμα αφού μπορώ να τα δώσω για ανακύκλωση. Ξέρετε και κανένα άλλο μαγαζί που έχει τέτοια ανακύκλωση από έξω στα Γλυκά Νερά;
thant Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Έξω από το σπίτι σου δεν έχεις μπλε κάδο ανακύκλωσης; Αν ναι ρίξτα εκεί. Πρέπει να πας στον ΑΒ;
eidikos33 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 7 λεπτά πριν, thant είπε Έξω από το σπίτι σου δεν έχεις μπλε κάδο ανακύκλωσης; Αν ναι ρίξτα εκεί. Πρέπει να πας στον ΑΒ; Και μετα να τα μαζεψει το σκουπιδιαρικο ολα μαζι επειδη οι δημοι ειναι αχρηστοι 1
Pintsie Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Έχω μπλε κάδο αλλά μέσα ρίχνουν σκουπίδια και δεν περνάει η ανακύκλωση. Εξάλλου, ο μπλε κάδος δεν είναι ανταποδοτική ανακύκλωση. 1
eidikos33 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 πολλοι δημοι τα μαζευουν τα σκουπιδιαρικα τους ολα μαζι 1
nemesiskp Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Μπουκαλια,εννοεις γυαλινα μπυρας;Αν ναι,το λες σε καποιον εκει οτι ειναι γεματος και ερχονται και το αδειαζουν επιτοπου με ενα καροτσι.
Pintsie Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 όχι. Πλαστικά έχω. Ειναι από τους κάδους που έχει 3 μέρη. Ένα για πλαστικά, ένα για τενεκεδάκια κι ένα για γυάλινα. Τα γυάλινα δεν τα πετάω ποτέ γιατί βρίσκω κι άλλες χρήσεις μέσα στο σπίτι. Αλλά κάθε μέρα πετάω πάρα πολλά πλαστικά και δεν το είχα σκεφτεί ποτέ ότι απέναντι έχω τέτοια ανακύκλωση που σου δίνει και κουπόνια για το σούπερ μάρκετ. Είδα δίνει 3 λεπτά για κάθε μπουκάλι.
antbyron Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Το έκανα και 'γω με την ανακύκλωση του ΑΒ αλλά κάποια στιγμή κουράστικα γιατί τα μηχανήματα τους χαλάνε συνέχεια. Τώρα τα ρίχνω στον μπλε κάδο. Ότι δεν γίνεται ανακύκλωση το λένε πολλοί.
Pintsie Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Εγώ το παρατήρησα όταν κάνα δυο φορές πήγα να βάλω στους μπλε κάδους μεγάλα κιβώτια (χαρτινα). Μέχρι να τα χωρέσω μέσα, παρατήρησα ότι είναι φουλ στα σκουπίδια (σάλτσες, φρούτα κτλ). Και δεν έχω δει ποτέ να περνάει διαφορετικό φορτηγό από αυτό που περνάει για τους άλλους κάδους. Γενικά , αν ξέρει κανείς κι άλλους τέτοιους κάδους όπως στο ΑΒ, ας μου πει.
Adanos Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Ανάλογα που είσαι. Στην Αθήνα είχε και στην Πειραιώς, τέρμα Ερμού. Το βγάλανε. Έχει στο Αιγάλεω έξω απ' το μετρό. Spoiler Από http://www.antapodotiki.gr/Default.aspx?tabid=416&language=el-GR Νομός Αττικής 1. ΠΑΡΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ Λεωφόρος Δημοκρατίας 61, Άγιοι Ανάργυροι. (Αποτελεί το 1ο Πάρκο στην Ελλάδα, αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη που στόχο έχει να ενισχύσει την περιβαλλοντική εκπαίδευση και συνείδηση των νέων ανθρώπων, καθώς και να αυξηθεί η συμμετοχή των πολιτών στη διαδικασία της ανακύκλωσης). 2. ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ Πλατεία Αγίας Παρασκευής 3. ΔΗΜΟΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ – ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ 3.1. Πλατεία Αγίων Αναργύρων 3.2. Πλατεία Δημοκρατίας - Καματερό 4. ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ 4.1. Λεωφόρος Κηφισίας & Λεωφόρος Αλεξάνδρας 4.2. Μετρό Συγγρού – Φιξ (Λεωφόρος Συγγρού) 5. ΔΗΜΟΣ ΑΙΓΑΛΕΩ Μετρό Αιγάλεω (Πλατεία Eσταυρωμένου) 6. ΔΗΜΟΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ 6.1. Πλατεία Αλεξανδρή - Γαρδένια, οδός Ζωγράφου & 3ης Ορεινής Ταξιαρχίας 6.2. Πλατεία Τερζάκη, Άνω Ιλίσια 7. ΔΗΜΟΣ ΙΛΙΟΥ Κεντρική Πλατεία Ιλίου (Πλατεία Γεννηματά) 8. ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 8.1. Πλατεία Δαβάκη 8.2. Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος (Είσοδος Ναυάρχου Βότση) 9. ΔΗΜΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ Πλατεία Ελαιών, Νέα Κηφισιά 10. ΔΗΜΟΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ – ΤΑΥΡΟΥ 10.1. Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (έναντι Δημαρχείου Μοσχάτου) 10.2. LIDL Ταύρου (Πέτρου Ράλλη 21) 11. ΔΗΜΟΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ 11.1. Πλατεία Καρύλλου (κεντρική πλατεία Νέας Σμύρνης) 11.2. Λεωφόρος Ελευθερίου Βενιζέλου & Εφέσου (είσοδος άλσους Νέας Σμύρνης) 12. ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΑΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ 12.1. Πλατεία Κουμπάκη 12.2. Πλατεία Υγείας (Γενικό Κρατικό Νίκαιας) 13. ΔΗΜΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ 13.1. Γρηγορίου Λαμπράκη & Ακτή Μουτσοπούλου-Πασαλιμάνι 13.2. Εθνάρχου Μακαρίου & Ελευθερίου Βενιζέλου 1, Νοσοκομείο Metropolitan- 13.3. Νέο Φάληρο 13.4. Πλατεία Καραϊσκάκη-Λιμάνι Πειραιά 13.5. Δωδεκανήσου & Ερμουπόλεως-Καμίνια 13.6. Βλαχάκου & Μήλου-Αγία Σοφίας 13.7. 34ου Συντάγματος Πεζικού & Ευαγγελιστρίας 13.8. Πλατεία Πηγάδας 13.9. Τζαβέλα & Λεωφόρο Αλέξανδρου Παπαναστασίου 13.10. Συμβολή Λεωφόρου Χατζηκυριάκειου & Μαρία Χατζηκυριακού 13.11. Πλατεία Γεννηματά - Καμίνια 14. ΔΗΜΟΣ ΜΕΓΑΡΕΩΝ Πλατεία Ολυμπιονικών (περιοχή πρώην εργοαστασίου Ερκίς) 15. ΔΗΜΟΣ ΦΥΛΗΣ Πλατεία Ηρώων, Άνω Λιόσια 16. ΔΗΜΟΣ ΠΕΝΤΕΛΗΣ LIDL Μελισσίων (Λεωφόρος Δημοκρατίας 4-6) 17. ΔΗΜΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ - ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ LIDL Ραφήνας (Χρυσοστόμου Σμύρνης & Έλλης Αλεξίου) 18. ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ - ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ LIDL Νέας Φιλαδέλφειας (Ροδόπης 2) Θεσσαλονίκη 1. ΔΗΜΟΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ - ΜΕΝΕΜΕΝΗΣ LIDL Μενεμένης (Μοναστηρίου 232) 2. ΔΗΜΟΣ ΘΕΡΜΗΣ LIDL Θέρμης (Προέκταση Παπάγου) 3. ΔΗΜΟΣ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ - ΕΥΟΣΜΟΥ LIDL Ευόσμου (Μελπομένης 1) 4. ΔΗΜΟΣ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ LIDL Σταυρούπολης (Λαγκαδά 345) 5. ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ GRAND Μασούτης Καλαμαριά (Μητροπολίτου Καλλίδου 112) Υπόλοιπη Ελλάδα 1. ΔΗΜΟΣ ΙΩΑΝΝΙΤΩΝ 1.1. Γηροκομείο Ιωαννίνων (Ζωσιμάδες) 1.2. Ιερά Μονή Παναγίας Περιβλέπτου 1.3. Παραλήμνια οδός Γαριβάλδη 1.4. LIDL Ιωαννίνων (Αλεξ. Υψηλάντη 2 & Λεωφ. Γράμμου) 2. ΔΗΜΟΣ ΡΟΔΟΥ 2.1. Πύλη Αρνάλδου 2.2. Πλατεία Ψαροπούλας 3. ΔΗΜΟΣ ΥΔΡΑΣ Δημοτική Αγορά Όσον αφορά τους μπλε κάδους, πιστεύω είναι ανάλογα σε ποια περιοχή βρίσκεσαι. Στην περιοχή στην Αθήνα που μένω, στους μπλέ κάδους είναι όλα ανακύκλωσης. Σπάνια να δω κάτι μη-ανακυκλώσιμο. Και έρχεται το όχημα της ανακύκλωσης και τα μαζεύει. Σε άλλες περιοχές - κυρίως κέντρο - οι μπλέ κάδοι δεν διαφέρουν απ' τους πράσινους. Γενικά η παιδεία και η ανομία δεν μας το επιτρέπει να είμαστε σωστοί. 1
notist Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Στο πρώην MAKRO έχει στην Παλλήνη προς ανθούσα. Δεν ξέρω αν αξίζει η απόσταση από τα γλυκά νερά,αλλά από να τα πετάς ουσιαστικά στον κάδο του δήμου....
Pintsie Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 καλέ για εδώ τριγύρω λέω :p Στο ΑΒ ψωνίζω συχνά οπότε με συμφέρει κι όλας η έκπτωση. Και στο λιντλ ψωνίζω αλλά δεν πρέπει να έχει στην Παιανία ανακύκλωση. Και μάκρο ψωνίζω αλλά δεν το έχω προσέξει αν είχε να σου πω την αλήθεια!
notist Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Για αυτό σου είπα για την απόσταση..Το είχε στην έξοδο αριστερά σου και τώρα μετά την εξωτερική ανανέωση που έκανε, το πήγε τέρμα αριστερά στην είσοδο του καταστήματος εκεί που ήταν τα καρότσια.
Pintsie Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 μίλησα με το ΑΒ σήμερα που πήγα για την ανακύκλωση. Το αδειάζει η κοπέλα το πρωί το πλαστικό. Γυαλί και τενεκεδάκια μου ειπε παίρνει τηλέφωνο και έρχονται κάααποτε 😛 αλλά το πλαστικό το αδειάζει το πρωί η ίδια μου είπε. Πήγα. Πήρα έκπτωση στα ψώνια μου και μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα 😛 Και κλαίω τα μπουκάλια που πέταξα πριν 3 μέρες που καθάριζα το σπίτι. ( πρέπει να γέμισα 3 σακούλες )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα