Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έκανα την αναζήτηση μου και κατέληξα στα εξής μιας και η τιμή είναι σε όλα ίδια!

1) Arctic Freezer 33 Plus

2) CoolerMaster Hyper 212 LED Turbo

3) Cryorig H7

4) Thermaltake Riing Silent 12

Επίσης η πάστα για όπιο προτείνετε που θα έχει μέσα το κουτί είναι καλή;;;

i5 8400 θέλω να ψύξω και η stock intel στο 80-100% στροφές και θερμοκρασία 74c βαθμούς και όλοι ξέρουμε σε αυτές τις στροφές πως ακούγετε το φανταστικό fan της intel (όσοι δεν ξέρουν τυχερή είναι!)

Κλίνω προς το Arctic freezer 33 plus εσείς τι λέτε;;

Επεξ/σία από therion13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, BlueBlood7 είπε

Όχι να μην κλίσεις. Πάρτο αλλιώς και πάνε στην Η7.

Χαχαχα σε πιάνω νομίζω αλλά το κλίνω εδώ σωστό είναι.Γέρνει,κλίνει προς εκείνη την κατεύθυνση.

edit: ααα όχι μάλλον δεν πήγες για τη διόρθωση τελικά...

Επεξ/σία από countass
Δημοσ.

Με 7 ευρώ παραπάνω (37 ευρω) πας σε Η5 universal και με 10 ευρώ παραπάνω (40 ευρώ) πας σε H5 ultimate που είναι άψογες και έρχονται με 14αρι ανεμιστήρα, καλύτερη ψύξη,πιο αθόρυβες.

Δημοσ.

Με μεταφορικά ή ultomate και esport edition έβγαιναν το ίδιο στα 45€ αλλά επειδή η ultimate φοβόμουν ότι δεν θα χωρέσει στο aerocool 500 window πήρα την esport edition με 2 fan που έχει και καλύτερη ψύξη σύμφωνα με τα χαρτιά. Φαίνεται ποιοτική στα 10 χρόνια εγγύηση. Καλα έκανα η....

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, therion13 είπε

Με μεταφορικά ή ultomate και esport edition έβγαιναν το ίδιο στα 45€ αλλά επειδή η ultimate φοβόμουν ότι δεν θα χωρέσει στο aerocool 500 window πήρα την esport edition με 2 fan που έχει και καλύτερη ψύξη σύμφωνα με τα χαρτιά. Φαίνεται ποιοτική στα 10 χρόνια εγγύηση. Καλα έκανα η....

Μία χαρά θα είσαι και με αυτήν! Καλοριζικη! Τον 8400 έχεις άλλωστε οπότε μη φοβάσαι.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, music_lover είπε

Μία χαρά θα είσαι και με αυτήν! Καλοριζικη! Τον 8400 έχεις άλλωστε οπότε μη φοβάσαι.

Ευχαριστω 😄 Καλύτερη ψύξη κακό δεν κάνει απλός ίσως και αργότερο καμια αναβάθμιση σε κανένα καλύτερο K cpu να εχουμε το κεφάλι μας ήσυχο. 210 watt tdp λέει αυτός.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...