Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Hommer είπε

Θα έπρεπε: Δες εδώ (μέθοδος 2)

Ναι αλλα το μονο που μου βγαζει είναι και παλι η φορμα να συμπληρωσω το pass του χρηστη.

Επεξ/σία από rus
  • Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εννοείς αφού κάνεις restart σε safe mode; Ή δεν μπορείς καν να μπεις σε safe mode και σου ζητάει και password από το troubleshoot ακόμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το δευτερο.

Η πλακα είναι ότι με την αγορα  δοθηκαν και 70€ για εξτρα σερβις, τους το πας και σου λενε δεν εχουν ιδεα, σε στελνουν αλλου, οπου πιθανοτατα να σου κανουν φορματ για να  χασεις και τα δεδομενα σου...

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.

12 λεπτά πριν, rus είπε

Το δευτερο.

Η πλακα είναι ότι με την αγορα  δοθηκαν και 70€ για εξτρα σερβις, τους το πας και σου λενε δεν εχουν ιδεα, σε στελνουν αλλου, οπου πιθανοτατα να σου κανουν φορματ για να  χασεις και τα δεδομενα σου...

Χααχα. Κλασσικά. Σιγά να μην κάτσουν να ασχοληθούν.

Καλά δεδομένα δε θα χάσεις. Στην τελική, αν αποτύχουν όλα, βγάζεις το σκληρό και περνάς τα δεδομένα σε έναν άλλο υπολογιστή και μετά κάνεις format. Αλλά πριν φτάσουμε εκεί:

Νομίζω θα χρειαστείς ένα cd/usb και να περάσεις μέσα τα windows έτσι ώστε να κάνεις από αυτό το troubleshoot. Λογικά, τότε δε θα σου ζητάει password και θα μπορείς να φτάσεις στο command prompt (λογικά....)

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Hommer είπε

Καλά δεδομένα δε θα χάσεις. Στην τελική, αν αποτύχουν όλα, βγάζεις το σκληρό και περνάς τα δεδομένα σε έναν άλλο υπολογιστή και μετά κάνεις format. Αλλά πριν φτάσουμε εκεί:

Ο σκληρος ενός λαπτοπ μπορει να συνδεθει σε ένα pc? Δεν εχω ιδεα απο λαπτοπς.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, rus είπε

Ο σκληρος ενός λαπτοπ μπορει να συνδεθει σε ένα pc? Δεν εχω ιδεα απο λαπτοπς.

Πανεύκολα. Ένα τέτοιο θες και άλλο ένα (παρόμοιο) για το ρεύμα που το έχει ο υπολογιστής σου μέσα στο κουτί

Επεξ/σία από Hommer
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 ώρες πριν, Hommer είπε

................ που μπαίνει στο command line.

Από εκεί δώσε την εντολή:  netsh

και μετά την εντολή winsock reset

και κάνε restart

Μολις το εκανα κι αυτό, μεσω καποια επιλογής recovery manager που ηθελε χρηση του τροφοδοτικου, ελαβα το μαυρο παραθυρο του command και εδωσα τις εντολες που ειπες. Χωρις αποτέλεσμα.

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, rus είπε

Μολις το εκανα κι αυτό, μεσω καποια επιλογής recovery manager που ηθελε χρηση του τροφοδοτικου, ελαβα το μαυρο παραθυρο του command και εδωσα τις εντολες που ειπες. Χωρις αποτέλεσμα.

Δες κι αυτό μπας και βγάλεις τον κωδικό μια κι έξω. Κι αν δεν πιάσει κι αυτό....

Δημοσ.

Στο μεταξυ ηθελα να ρωτησω, στα win 10 δε σου δινουν  dvd? Ο φιλος πηρε το λαπτοπ με τα win 10 μεσα εγκατεστημένα, αλλα χωρις dvd.

Δημοσ.

Δεν έχω πάρει ποτέ με λογισιμικό μέσα, οπότε δεν ξέρω. Αλλά νομίζω είναι ανάλογα το μαγαζί

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, rus είπε

Στο μεταξυ ηθελα να ρωτησω, στα win 10 δε σου δινουν  dvd? Ο φιλος πηρε το λαπτοπ με τα win 10 μεσα εγκατεστημένα, αλλα χωρις dvd.

Όχι δεν σου δίνουν. Κάποτε έδιναν και ήταν recovery.

22 ώρες πριν, Hommer είπε

Ρε συ, σου λέει δεν μπορεί να μπει στα windows κι εσύ του λες πως να φτιάξει το πρόβλημα μέσα από τα windows;

Προσπάθησε να μπεις με safe mode* (λογικά θα σε αφήσει) και μετά κάνε τo παραπάνω (με τα services) που λέει ο micos2000.

*Για να μπεις σε safe mode: Αφού πατήσεις να ανοίξει ο υπολογιστής περιμένεις το POST (η οθόνη που σου λέει "Press τάδε για τα BIOS" και συνήθως έχει το logo της motherboard/laptop, το αφήνεις να τελειώσει, και με το που τελειώσει (πέσει μαύρη οθόνη) αρχίζεις να πατάς το F8 (δεν το κρατάς πατημένο, πατάς-αφήνεις-πατάς-αφήνεις....).

Δεν υπάρχει F8 στα win 10. Μας τελείωσε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, BlueBlood7 είπε

Δεν υπάρχει F8 στα win 10. Μας τελείωσε.

Οντως, απ ότι βλεπω με το που πατας το power button του υπολογιστη σε 2 δευτερόλεπτα σε εχει βγαλει στη γαλαζια εικονα των win και περιμενει να εισαγεις το user password. Στο bios της μητρικης πως μπαινεις?

Και μια ερωτηση εχω για τις εγγυήσεις των καταστηματων, αυτές αφορουν μόνο βλαβες σε hardware? Δηλαδη αν υπαρχει ένα προβλημα σαν αυτό που λεω στο παρον θρεντ, λογισμικού/λειτουργικου δηλαδη, εισαι ακάλυπτος?

Επεξ/σία από rus
Δημοσ.

Ακριβώς μόνο βλάβες hardaware. Εγγύηση και για software θα έχεις αν δεν κάνω λάθος στα επώνυμα desktop pc π.χ. Dell, Lenovo κλπ

Στο BIOS μπαίνεις είτε με το Delete είτε με κάποιο από τα κλειδιά F ή και με τα δύο, δηλ. και με το Delete και με το F2 π.χ.  Είναι ανάλογα το λάπτοπ ή την μητρική στα Desktop PC. Αν googlάρεις λίγο για το συγκεκριμένο λάπτοπ θα το βρεις. Ποιο είναι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...