Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με  0,90€, 5GB στους συνδρομητές συμβολαίου και καρτοσυμβολαίου COSMOTE , οικιακούς και εταιρικούς, καθώς επίσης 3GB στους συνδρομητές καρτοκινητής 

ισχύει για 3 ημέρες, έως την Δευτέρα 28 Μαΐου.

Για να επωφεληθούν της προσφοράς, οι συνδρομητές COSMOTE μπορούν να ενεργοποιήσουν  το πακέτο τους, έως και τις  27/05/18, μέσα από το MyCOSMOTE app ή το WHAT’S UP app.

Επεξ/σία από matrixxx
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μέχρι πριν κανα χρόνο βέβαια σε κάθε γιορτή και πανηγύρι μάλωναν ποιος θα δώσει τα περισσότερα δωρεάν GB. Τώρα μαλώνουν ποιος θα βάλει τα λιγότερα με "βάση το 1ευρώ".

Ο κόσμος γίνεται πιο φτωχός και η δωρεάν προσφορά με χρέωση... και συνεχίζουμε να το λέμε προσφορά.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε TS, Φυσικά δεν παύει να είναι μία καλή προσφορά σε μία χώρα με υπερκοστολογημένες mobile υπηρεσίες. Καλά να είναι τα φοιτητικά και τα προνομιακά και ο κόσμος απολαμβάνει "υπηρεσίες 2018" στο κόστος που πρέπει.

Επεξ/σία από kamui
  • Like 12
  • Moderators
Δημοσ.

Εδιωξα απο το κειμενο του #1, ολη την φαμφαρολογια-προμοσιον-μαρκετινγκ-διαφημιση-πλυση εγκεφαλου στην οποια ηταν πνιγμενη η ελαχιστη πληροφορια...

Εδω δεν ειναι χωρος για διαφημισεις και ανακοινωσεις εταιριων παιδια...

• Like 11
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν το ενεργοποιήσω 27/5 θα το έχω μέχρι τις 30/5 ή τελειώνει στις 28?

Επεξ/σία από k_dinos
  • Moderators
Δημοσ.
4 ώρες πριν, k_dinos είπε

Αν το ενεργοποιήσω 27/5 θα το έχω μέχρι τις 30/5 ή τελειώνει στις 28?

Θα το εχεις για 1-2 μερες αναλογα τι ωρα θα το ενεργοποιησεις, γι αυτο εβαλα το 3 ημερες μαξ στον τιτλο. Μπορει να το εχει καποιος ακομα και για μολις 24 ωρες αν το ενεργοποιησει αργα βραδυ Κυριακης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για 3 μέρες 3gb ; ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ.. μακριά από τους κλεφταράδες!! πρέπει να βάλουν μυαλό και να ρίξουν τα πάγια...αλλά βρίσκομαι σε λάθος τόπικ..οπότε θα αρκεστώ με ένα ''ευχαριστώ ts'' 

Επεξ/σία από xKoctakizGR
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vrwmiaris είπε

3 γιγα δίνει

και πάλι είναι 3 μέρες, ας ανοίγαμε τα μάτια μας και να βλέπαμε εκτός Ελλάδας τα πακέτα σε άλλες χώρες και το τι δώρα τους κάνουνε (50 gb σε καρτοκινητά) βλέπε Ρουμανία, Πολωνία, Βουλγαρία...αλλά τι να πεις εδώ μας πιάνουν τα οπίσθια..σόρρυ για το off topic

• Like 1
Δημοσ.

Γράφει ότι μπορεί να ενεργοποιηθεί και δεύτερη φορά εφόσον έχουν καταναλωθεί τα πρώτα. Ξέρουμε εάν μπορεί και τρίτη φορά να ενεργοποιηθεί? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

διαθεσιμα και στη περιαγωγη δεν ειναι τα GB της προσφορας;;

EDIT:
στο 13888 μου ειπαν οτι εχει οριο στο εξωτερικο τα 550ΜΒ για αυτο το πακετο..δηλαδη θα μπορεσω να χρησμοποιησω 550ΜΒ απο τα 3GB
Θα το βαλω ομως γιατι και παλι κατι γινεται.. εχω και αλλα 600ΜΒ που λογικα μολις ξεπερασω τα 550 θα περασω σε αυτα

Επεξ/σία από MasterX
Δημοσ.
5 hours ago, MasterX said:

διαθεσιμα και στη περιαγωγη δεν ειναι τα GB της προσφορας;;

EDIT:
στο 13888 μου ειπαν οτι εχει οριο στο εξωτερικο τα 550ΜΒ για αυτο το πακετο..δηλαδη θα μπορεσω να χρησμοποιησω 550ΜΒ απο τα 3GB
Θα το βαλω ομως γιατι και παλι κατι γινεται.. εχω και αλλα 600ΜΒ που λογικα μολις ξεπερασω τα 550 θα περασω σε αυτα

Διευκρίνισαν μήπως τι εννοούν "εξωτερικό"? Οποιαδήποτε χώρα εκτός Ελλάδας δηλαδή, ή εκτός EE? Πχ μια φίλη θα βρίσκεται Ρουμανία το 3ημερο, αν το ενεργοποιήσει να περιμένει 3GB ή 550MB??

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

Ειλικρινής ερώτηση.

Δε σας έρχονται μηνύματα, email, notifications από το app κλπ;

Από thread στο insomnia περιμένετε να μάθετε την προσφορά;

Αλήθεια ρωτάω, γιατί κάθε φορά βλέπω τριάντα μηνύματα που ευχαριστούν κλπ. Δεν είναι κρυφή προσφορά. Με έχει τρελάνει στο spam η Cosmote. Κάνω κάτι λάθος ή κάτι σωστό και δεν το έχω καταλάβει;

Δημοσ.

Μπα μη το λες. Έχω 2 καρτοκινητά της voda ένα εγώ και το άλλο η κόρη μου. Της ήρθε μήνυμα για 5gb δεν θυμάμαι με ποια χρέωση προχθές και το πήρε, και εγώ ακόμα περιμένω και δεν μου έχει έρθει τίποτα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, fytotech είπε

Ειλικρινής ερώτηση.

Δε σας έρχονται μηνύματα, email, notifications από το app κλπ;

Από thread στο insomnia περιμένετε να μάθετε την προσφορά;

Αλήθεια ρωτάω, γιατί κάθε φορά βλέπω τριάντα μηνύματα που ευχαριστούν κλπ. Δεν είναι κρυφή προσφορά. Με έχει τρελάνει στο spam η Cosmote. Κάνω κάτι λάθος ή κάτι σωστό και δεν το έχω καταλάβει;

Όχι,

Τα τελευταία 3+ χρόνια που είχα συμβόλαιο cosmote 9 στις 10 "προσφορές"  τις μάθαινα μέσα από εδώ. για την 1 στις 10 μου ερχόταν ενημερωτικό μύνημα (SMS/Email). Από email όμως με "προσφορές κινητών" και cosmote tv κτλ κάθε τρεις και λίγο.

Εδω και 2 μήνες το γύρισα Cosmocarta και πάλι δεν έχει έρθει κάποια ενημέρωση. Από σπόντα το είδα στο app αλλά βασικά αν δεν το δω εδώ δεν νομίζω οτι θα το μάθω.

Δεν ξέρω με ποια λογική γίνεται το promotion της εκάστοτε προσφορας γιατί μερικοί φαίνεται να παίρνουν SMS και άλλοι οχι.

Επεξ/σία από panosp1
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...