De@th L0rd Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 8 ώρες πριν, GenesisX είπε Tesla στο ludicrous mode. Αυτό πίστεψέ με δε χρειάζεται. Το τεσλα είναι από μόνο του η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με ΜΕΚ και χειροκίνητο κιβώτιο. Αν το βάλεις κ σε αυτό το mode (που εγώ θα το έβαζα μόνο σε καμια ερημια ή σε πίστα μπορεί και ποτέ) και επιχειρήσεις προσπέραση έχοντας στο νού σου απλό αυτοκίνητο, το πιθανότερο είναι να έρθεις αγκαλιά με μια κολόνα. Μόνο κ μόνο που έχεις τη ροπή διαθέσιμη πάντα αρκεί. Αυτό το καταλαβαίνεις κ έχοντας οδηγήσει hub wheel σε κιτ ποδηλάτου, μπορεί να μην είναι γρήγορο, τραβάει όμως σαν διάολος.
Whargoul Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 6 ώρες πριν, De@th L0rd είπε Αυτό πίστεψέ με δε χρειάζεται. Το τεσλα είναι από μόνο του η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με ΜΕΚ και χειροκίνητο κιβώτιο. Αν το βάλεις κ σε αυτό το mode (που εγώ θα το έβαζα μόνο σε καμια ερημια ή σε πίστα μπορεί και ποτέ) και επιχειρήσεις προσπέραση έχοντας στο νού σου απλό αυτοκίνητο, το πιθανότερο είναι να έρθεις αγκαλιά με μια κολόνα. Μόνο κ μόνο που έχεις τη ροπή διαθέσιμη πάντα αρκεί. Αυτό το καταλαβαίνεις κ έχοντας οδηγήσει hub wheel σε κιτ ποδηλάτου, μπορεί να μην είναι γρήγορο, τραβάει όμως σαν διάολος. Physics Vs Marketing: Οπότε, εκτός εάν ξεκινάς να προσπερνάς με 30km/h, ¨δύσκολα¨ θα ρθείς αγκαλιά με κολόνα. Τραβάει σαν διάολος στα <80km/h. Από κει και πέρα, τραβάει χειρότερα από οτιδήποτε συμβατικό ακόμα και με τα 2/3 της μέγιστης ιπποδύναμης και ροπής του Tesla ( ή οποιουδήποτε μονοτάχυτου ηλεκτρικού). 1
toyo73 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 8 ώρες πριν, De@th L0rd είπε Αυτό πίστεψέ με δε χρειάζεται. Το τεσλα είναι από μόνο του η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με ΜΕΚ και χειροκίνητο κιβώτιο. Αν το βάλεις κ σε αυτό το mode (που εγώ θα το έβαζα μόνο σε καμια ερημια ή σε πίστα μπορεί και ποτέ) και επιχειρήσεις προσπέραση έχοντας στο νού σου απλό αυτοκίνητο, το πιθανότερο είναι να έρθεις αγκαλιά με μια κολόνα. Μόνο κ μόνο που έχεις τη ροπή διαθέσιμη πάντα αρκεί. Αυτό το καταλαβαίνεις κ έχοντας οδηγήσει hub wheel σε κιτ ποδηλάτου, μπορεί να μην είναι γρήγορο, τραβάει όμως σαν διάολος. Μιλαμε για αυτοκινητα.Τις ηλεκτρικες σκουπες γιατι τις βαζεις στην κουβεντα.
De@th L0rd Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, toyo73 είπε Μιλαμε για αυτοκινητα.Τις ηλεκτρικες σκουπες γιατι τις βαζεις στην κουβεντα. Γιατί είναι το μέλλον μήπως;
toyo73 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, De@th L0rd είπε Γιατί είναι το μέλλον μήπως; Οι σκουπες; Formula E. Oτι πιο ξενερωτο υπαρχει.Σαν να βλεπεις τσοντα χωρις ηχο και οι ηθοποιοι να ειναι κατω απο τις κουβερτες.
De@th L0rd Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Κάτι τέτοια θα έλεγαν όταν ήταν με τις ατμομηχανές και βγήκαν οι πρώτοι ΜΕΚ. Eίμαι σχεδόν σίγουρος.
Whargoul Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 21 λεπτά πριν, De@th L0rd είπε Κάτι τέτοια θα έλεγαν όταν ήταν με τις ατμομηχανές και βγήκαν οι πρώτοι ΜΕΚ. Eίμαι σχεδόν σίγουρος. Μα δεν προωθήθηκαν οι ΜΕΚ σαν αντικαταστάτης των ατμομηχανών. Οι ΜΕΚ δημιούργησαν μια νέα σειρά εφευρέσεων όπως τα αυτοκίνητα και τα αεροπλάνα και κέρδισαν την θέση τους αποδικνίοντας τις ικανότητες και την χρησιμότητα τους μέσα σε 2 παγκόσμιους πολέμους και τον χρόνο. Τα BEV (battery EV) προς το παρών είναι μια προώθηση marketing σε στυλ tech gadget (πχ εσύ ο ίδιος είχες την εντύπωση ότι είναι κλάσεις ανώτερα από τα συμβατικά στην προσπέραση ενώ αυτό δεν ισχύει ούτε κατά διάνοια) . Ακόμα έχουν πολύ δρόμο για να αποδείξουν πράγματα in-real-life και όχι θεωρητικά θα θα θα από CEO κλπ. Αλυσίδα πρώτων υλών, βιομηχανική παραγωγή σε αριθμούς πολλών εκατομμυρίων, οικονομικές δυνατότητες, αντοχή στο χρόνο, ασφάλεια, μακροχρόνια (10 -15+ χρόνια) λειτουργία σε όλες τις κλιματολογικές συνθήκες κλπ κλπ. Τίποτα από αυτά ακόμα δεν έχει αποδειχθεί ώστε να δηλώνετε με σιγουριά ότι είναι το μέλλον. Υπάρχουν και άλλες εναλλακτικές, ηλεκτρικές κιόλας, για να στηθεί το μέλλον εκτός από τα BEV.
toyo73 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 12 ώρες πριν, De@th L0rd είπε Κάτι τέτοια θα έλεγαν όταν ήταν με τις ατμομηχανές και βγήκαν οι πρώτοι ΜΕΚ. Eίμαι σχεδόν σίγουρος. Οταν ακους να ανοιγει, η να εισαι μεσα σε ενα δυνατο αυτοκινητο, να ουρλιαζει, να τουρπιζει, να φτερνιζεται. Η μια δυνατη μοτοσυκλετα να στροφαρει δεν καυλωνεις, δεν ανατριχιαζεις.Προκειται να συμβει ποτε αυτο με ενα prius.Σε εξιταρει οσο μια σκουπα την ωρα που σκουπιζεις το χαλι. Αυριο θα παω Ακροπολις.Μια απο τις ηδονες του μηχανοκινητου αθλητισμου ειναι και ο ηχος.Φαντασου ηλεκτρικα rally. H μεκ εχει πολυ εξελιξη και ζωη ακομα.Τουλαχιστων για εμας που ειμαστε φαν το ευχομαστε.Διαφορετικα καβαληστε και το ψυγειο και καντε βολτες.Εχει ενα ενδιαφερον θορυβο οταν περνει ο κομπρεσορας μπροστα.Ειδικα στα παλια που ακουγεται περισσοτερο.Μαλλον ο απορροφητηρας ειχει πιο ενδιαφερων θορυβο.Ειδικα στην τριτη σκαλα που βγαζει ολη την δυναμη και την ροπη. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ απορω γιατί μου διαγράφουν τα μηνύματα οι mods.Τι σχέση έχει η αρχική ερώτηση με αυτά που έχουν ειπωθεί. Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2018 από jmmys
Sheogorath Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 6 ώρες πριν, jmmys είπε Εγώ απορω γιατί μου διαγράφουν τα μηνύματα οι mods.Τι σχέση έχει η αρχική ερώτηση με αυτά που έχουν ειπωθεί. Το ερώτημα μου απαντήθηκε και με το παραπάνω, από μένα, αλωνίστε ελεύθερα. Μαθαινουμε και οι άλλοι εξαλλου.
toyo73 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 16 ώρες πριν, GenesisX είπε Για αυτοκίνητα μιλάμε τώρα ή για σεξ; Για καποιους τα αυτοκινητα ειναι σαν σεξ.Για αλλους απλα μεταφορικα μεσα και η οδηγηση τους μια αγγαρεια.Οπως φανταζομαι για τους περισσοτερους απο εμας εδω μεσα, απολαυση, ευχαριστηση και υδονη ειναι ο υπολογιστης.Για αλλους ενα ακομη μηχανημα. 1
Zaknafein Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2018 Θα σου έλεγα ότι είσαι υπερβολικός, αλλά έχω κάποιον στην περιοχή που κυκλοφορεί με μια V8 Volante... άλλο πράγμα αυτός ο ήχος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα