iliasmach Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, history είπε Το παρήγγειλα online όταν ξαναβγήκε διαθέσιμο την Πέμπτη το πρωί και σήμερα το απόγευμα μου τηλ. να μουν ανακοινώσουν ότι ακυρώνουν την παραγγελία, γιατί είναι εκθεσιακό....Την Τρίτη όλως τυχαιως θα είναι όμως διαθέσιμο στα 400...Σκέφτομαι για πλάκα να κάνω παραγγελίες με αντικαταβολή στο σπίτι και να μην τις παραλαμβάνω.... Εκθεσιακο ή σφραγισμενο; σφραγισμενο κανονικά με ακουστικά,φορτιστή...βελγικής αντιπροσωπείας.
history Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 8 ώρες πριν, iliasmach είπε σφραγισμενο κανονικά με ακουστικά,φορτιστή...βελγικής αντιπροσωπείας. Καλορίζικο! 1
UsualSuspect__ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Το ξανά έβαλαν. GO GO GO ! Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2018 από UsualSuspect__
vaggelis dogas Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Εμενα παντως οταν πηγα day 1 πηγαν να μου το δώσουν 350,μετα απο κανα μισαωρο να τους εξηγησω τι παιζει(μου λεγαν να το κανω παραγγελια μεσω internet ενω δεν γινόταν lol καο επιμεναν),να παρουν κεντρικα τηλεφωνο να ενημερώθουν,ο τυπος πηγε να βγαλει το εκθεσιακο,πεταγεται ενας αλλος πωλητης που του ειχα πει να κοιταξει αν υπηρχε σφραγισμένο και υπηρχε ενα τελευταίο σφραγισμένο,αρνούνταν να το δωσει,αντε αλλο ενα τεταρτο να μιλησει με το εμπορικό τμημα στην Αθηνα αν θα το έδινε γιατί και καλα η τιμη ήταν Γιαν εκθεσιακό ενω ήταν για οποιαδήποτε συσκευη σφραγισμένη/εκθεσιακη,τελικα το εδωσε και το πηγε στο ταμείο.Παω ταμειο και περιμενα αλλα 10 λεπτα να ερθει ο προισταμενος να περασει τον "ειδικο κωδικο προσφορας" που τους δωσαν απο την Αθηνα.Εν τέλει η απόδειξη λέει 350-128.κατι εκπτωση καταστηματος και αγορασα ενα πολυ ωραιο κινητο.Ηθικο διδαγμα πιεστε τους γιατί αλλιώς δεν παιζει να παρετε τιποτα στις τιμες που βλεπετε στο site τκυ Κωτσόβολου
history Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Διαθέσιμο μόνο σε κατάστημα, άρα λογικά εκθεσιακό...
history Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 6 λεπτά πριν, gr234567 είπε Ξανά διαθέσιμο Μας τρολάρουν κανονικά... 1
papafigos84 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2018 Παραγγειλα εχθες ηλεκτρονικα, σημερα μου εριξαν ακυρο τηλεφωνικα. Φυσικα εχω αριθμο παραγγελιας. Ζητησα αντιπροσφορα με κατι αντιστοιχο απο την κυρια που με καλεσε αλλα δεν πηρα καποια θετικη απαντηση. Εχει νοημα να κανω κατι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα