gr234567 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) https://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/166821-sony-xperia-xz-blue Σκρουτζ 292€ https://www.skroutz.gr/s/9815039/Sony-Xperia-XZ-32GB.html Επεξ/σία 24 Μαΐου 2018 από gr234567 2
history Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Παίζει να είναι εκθεσιακό; Γιατί βλέπω μεγάλη έκπτωση... Επεξ/σία 24 Μαΐου 2018 από history
history Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Γι' αυτό ρώτησα πιο πάνω...γιατί ψήνομαι να το αγοράσω...
AntiCambeR Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 13 ώρες πριν, history είπε Γι' αυτό ρώτησα πιο πάνω...γιατί ψήνομαι να το αγοράσω... Και εγώ,αλλά δεν με παίρνει οικονομικά τώρα. 😐 Ισως στην επόμενη πληρωμή...Λογικά και το XZ1 θα πέσει γιατί έχει ήδη βγεί το XZ2.Σίγουρα πάντως δεν αξίζει η διαφορά τιμής του XZ1>XZ. Το XZ θα/η έχει πάρει την 8; ΥΓ:Δεν νομίζω να είναι εκθεσιακό το XZ.Εχει ρωτήσει στον Κωτσο κανείς;
gr234567 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Έχει ήδη πάρει την έκδοση 8 https://www.gsmarena.com/sony_xperia_xz-8313.php
iliasmach Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Ενδιαφέρομαι και εγω ...θα παω σε κατάστημα κωτσοβολο και θα σας πω την εξελιξη...
vairass Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Με 72 ώρες μπαταρίας... Δεν παίζει πότε στα 150 να το έπαιρνα.
iliasmach Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Τελικά πήρα ένα Xperia xz σε forest blue από κωτσοβολο στα 222 ευρώ ,178 χωρίς φπα. Εντυπώσεις : πολύ θετικές σε σχεση και με το Xperia z1 που είχα πολύ καλύτερη οθόνη, κάμερα, ποιότητα κατασκευής πολύ καλή,smooth...το μόνο αρνητικό ότι δεν έχει ραδιόφωνο.
Fulgore Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Αν σκεφτουμε οτι στα χρηματα αυτα τα μονα κινητα που βρισκει καποιος στην Ελλαδα περαν των xiaomi ειναι αδυναμα κινητα αλλων εταιρειων,το κινητο περαν της μπαταριας ειναι μπομπα. Αδιαβροχο(το μοναδικο στα χρηματα αυτα),με στερεο ηχεια,εχει τον καλυτερο επεξεργαστη που μπορει να βρει καποιος μεχρι τα 270ευρω τ ου Htc U ultra,πολυ καλη καμερα για τα χρηματα αυτα(σχεδον στα επιπεδα S7 edge),σχεδον stock android. Το μονο του πραγματικο αρνητικο ειναι οτι οντως αν εχεις απαιτησεις μεγαλες απο πλευρας μπαταρια/αυτονομιας θα απογοητευτεις και ειναι κριμα γιατι στα υπολοιπα μιλαμε για συσκευη που κοντραρει το S7 στα χρηματα που βρισκεις 1
mpokwsths Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, Fulgore είπε πολυ καλη καμερα για τα χρηματα αυτα(σχεδον στα επιπεδα S7 edge) Θα έλεγα ότι το "σχεδόν" πρέπει να τραβηχτεί πολύ για να ισχύει. Χαλαρά ένα σκαλί κάτω από S7 και HTC 10/U Ultra η κάμερα. Επίσης, το κινητό αδικείται λίγο από τα 3GB RAM και το κακό memory management της Sony. Κατά τα άλλα πολύ καλή αγορά. (Το έχω το κινητό) 1
Fulgore Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, mpokwsths είπε Θα έλεγα ότι το "σχεδόν" πρέπει να τραβηχτεί πολύ για να ισχύει. Χαλαρά ένα σκαλί κάτω από S7 και HTC 10/U Ultra η κάμερα. Επίσης, το κινητό αδικείται λίγο από τα 3GB RAM και το κακό memory management της Sony. Κατά τα άλλα πολύ καλή αγορά. (Το έχω το κινητό) Δεν το εχω δοκιμασει το κινητο,αλλα συμφωνα με το γνωστο site dxomark ειναι κοντα στο S7.Το point μου βεβαια ειναι οτι σαν καμερα ειναι καλυτερη απο την πλειοψηφια των κινητων που βρισκεις σε αυτα τα χρηματα. https://www.dxomark.com/sony-xperia-xz-premium-camera-for-smartphone-photography-enthusiasts/ https://www.dxomark.com/samsung-galaxy-s7-edge-review/ Επεξ/σία 26 Μαΐου 2018 από Fulgore
mpokwsths Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ γελάω ακόμα με τη βαθμολογία βίντεο που δίνει στα δύο κινητά το dxomark. Όποιος έχει τραβήξει 1080p βίντεο και με τα δύο ξέρει. Ενδεικτικά, όποιος κάθεται σε PC ας συγκρίνει την ποιότητα και τη λεπτομέρεια στα 1080p βίντεο των δύο κινητών: Xperia XZ Galaxy S7 Και μετά να κάτσει να προβληματιστεί με τη σοβαρότητα του dxomark στην αξιολόγηση του βίντεο. Και ξαναλέω, το έχω το XZ και θα ήθελα να πω τα αντίθετα... Επεξ/σία 26 Μαΐου 2018 από mpokwsths 2
Fulgore Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, mpokwsths είπε Εγώ γελάω ακόμα με τη βαθμολογία βίντεο που δίνει στα δύο κινητά το dxomark. Όποιος έχει τραβήξει 1080p βίντεο και με τα δύο ξέρει. Ενδεικτικά, όποιος κάθεται σε PC ας συγκρίνει την ποιότητα και τη λεπτομέρεια στα 1080p βίντεο των δύο κινητών: Xperia XZ Galaxy S7 Και μετά να κάτσει να προβληματιστεί με τη σοβαρότητα του dxomark στην αξιολόγηση του βίντεο. Δεν τους παιρνω 100% σε οτι γραφουν,αλλα απο την αλλη δεν καθονται να τραβηξουν 1 φωτογραφια σε auto και μετα να συγκρινουν.Λογικα δηλαδη θα τραβανε τις ληψεις τους σε manual με αρκετη επεξεργασια. Απο την αλλη να σου πω την αληθεια παντα τις βαθμολογιες τις βλεπω απλα σαν γενικη εικονα(οπως τωρα καλη ωρα γιαυτο ειπα οτι δεν ειναι στα ιδια επιπεδα)που οσο να ναι ειναι 10φορες πιο αξιοπιστη πηγη απο το τι γραφει ο Μακης και ο Σακης σε διαφορα forum που πιθανως να μην εχουν καν την συσκευη που σχολιαζουν(γενικα μιλωντας).
history Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Το παρήγγειλα online όταν ξαναβγήκε διαθέσιμο την Πέμπτη το πρωί και σήμερα το απόγευμα μου τηλ. να μουν ανακοινώσουν ότι ακυρώνουν την παραγγελία, γιατί είναι εκθεσιακό....Την Τρίτη όλως τυχαιως θα είναι όμως διαθέσιμο στα 400...Σκέφτομαι για πλάκα να κάνω παραγγελίες με αντικαταβολή στο σπίτι και να μην τις παραλαμβάνω.... 8 ώρες πριν, iliasmach είπε Τελικά πήρα ένα Xperia xz σε forest blue από κωτσοβολο στα 222 ευρώ ,178 χωρίς φπα. Εντυπώσεις : πολύ θετικές σε σχεση και με το Xperia z1 που είχα πολύ καλύτερη οθόνη, κάμερα, ποιότητα κατασκευής πολύ καλή,smooth...το μόνο αρνητικό ότι δεν έχει ραδιόφωνο. Εκθεσιακο ή σφραγισμενο; Επεξ/σία 26 Μαΐου 2018 από history 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα