xarda Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Εχω φτιαξει ενα προγραμματακι java στον eclipse oxygen και θελω να το μεταφερω σε αλλο υπολογιστη ωστε να το δουλεύω εκεί. Τι πρέπει να κάνω;;; Εχω εως τωρα χωρις επιτυχία να το κάνω export -> runnable αλλα και πάλι οταν το μεταφερω και το τρεχω δεν κανει ΤΙ ΠΟ ΤΑ....Επίσης δεν τρεχει και απο command line γενικά νομιζω πως οτι κανω είναι αχρηστο εντελώς....
Moderators Kercyn Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Αντιγράφεις τον φάκελο του project και στο άλλο pc κάνεις import project (ή ό,τι άλλο έχει). Ακόμα καλύτερα, το βάζεις σ' ένα online repository (εγώ χρησιμοποιώ το bitbucket) και το τραβάς από εκεί στο άλλο pc. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2018 από Kercyn 1
xarda Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Εννοω πως θα το κανω να τρεχει σαν κανονικη εφαρμογη με GUI. Εκτελεσιμο δλδ
Lanike71 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 24/5/2018 στις 2:54 ΠΜ, xarda είπε Εννοω πως θα το κανω να τρεχει σαν κανονικη εφαρμογη με GUI. Εκτελεσιμο δλδ Θα πρέπει η κύρια κλάση να κάνει extend JFrame και εκεί μέσα μετά να δουλέψεις με αντικείμενα των άλλων κλάσεων, αλλά και άλλα components, JTable, κλπ. Αφού τελειώσεις, export ως jar. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2018 από Lanike71
xarda Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Το πρόβλημα βρίσκεται αλλού. Μετά απο δοκιμή σε άλλο 64bitο υπολογιστή κατέληξα στο ότι επειδή το Pc μου είναι 64bit (όπως και ο eclipse, όπως και το jdk όπως και το jre κτλ) όταν πάω να το τρέξω σε 32 bit pc μου εμφανίζει το παρακάτω σφάλμα: Cannot load 64-bit SWT libraries on 32-bit JVM τι μπορώ να κάνω;; Μου φαίνεται αστείο το ενδεχόμενο να ξαναγράψω το project σε pc 32bit και να έχω δυο "εκδόσεις".... :)
Lanike71 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Εσύ μπερδεύτηκες ή εγώ; Γράφεις " Μετά από δοκιμή σε άλλο 64bito pc " --> Το δοκίμασες αλλού σε 64 bit. Γράφεις "...επειδή το pc μου είναι 64 bit" --> Έγραψες το πρόγραμμα σε 64 bit. Άρα αν έτρεχε σε σένα, θα έτρεχε και αλλού. Έτρεξε σε σένα; Τα 32 bit που κολλάνε;
xarda Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Το δικό μου είναι 64bit και γράφτηκε σε eclipse 64bit με jdk 64 bit με,με,με,με..... ολα 64 bit.. Το εκανα export και δοκίμασα σε pc 32bitο και μου εμφάνισε το παραπάνω error. Θέλω απο το δικό μου Pc να "μετατρέψω" το πρόγραμμα εσι ωστε να τρέχει σε 32 bitο pc.
albNik Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Tα 32 bit προγράμματα παίζουν σε 64 bit συστήματα. Το αντίστροφο δεν νομίζω να ισχύει. Πρέπει να γίνει compile για 32
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα