fingolfingr Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 12 λεπτά πριν, vairass είπε Ναι βρε ας μετρούσαν την γυναίκα δεν γινόταν; Η ήθελε άλλους κωδικούς δικούς της; Λογικά με δικούς της δεν θα υπήρχε θέμα εφόσον πλήρουσε τις προϋποθέσεις. Δεν ξέρω σίγουρα ομως
vairass Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 2 λεπτά πριν, fingolfingr είπε Λογικά με δικούς της δεν θα υπήρχε θέμα εφόσον πλήρουσε τις προϋποθέσεις. Δεν ξέρω σίγουρα ομως Γαμωτο... Άδικα χάσαμε την θέση... Με δύο ανήλικα θα μας έπαιρναν σίγουρα όπως πέρυσι,δεν μπόρεσα να πάω όμως πέρυσι άδικα τα εισιτήρια.
Πανος999 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Καποιος που εχει παρει μπορει να μας κατατοπισει λιγο!? Μπορω να παω απο ΟΑΕΔ για πληροφοριες? Διαβασα την ανακοινωση κ δεν καταλαβα τιποτα.. Πρεπει να κλεισω απο τωρα ξενοδοχειο, να του πω οτι θα παω με επιταγη κοινωνικου τουρισμου κ να μου δωσει αυτος κατι για ΟΑΕΔ? Μονο οτι δικαιουσαι 5 μερες καταλαβα.. Ποσα λεφτα σου βαζει ο ΟΑΕΔ στη διαμονη σου?
teddy71 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 9 ώρες πριν, Panas76 είπε Mουφα το πρόγραμμα. Για να πας σε αξιοπρεπές κατάλυμα πρέπει να δώσεις το λιγότερα άλλα τόσα απ όσα δίνει ο Οαεδ Θες 5αστερο με 2 ευρώ τη βραδιά?? Αν είσαι κυριλα και θες σούπερ λουξ με πισίνες και σπα πληρώνεις από την τσέπη σου μην θες στο τζάμπα. Οποιου δεν του αρέσουν τα καταλύματα που συμμετέχουν στο προγραμμα δεν κάνει αίτηση και πάει όπου θέλει με δικα του εξοδα. Αυτά που τα θεωρείτε μη αξιοπρεπει κάποιοι πληρώνουν 40αρια και 50αρια τη βραδιά για να μείνουν. Μας χαρίσανε τον γάιδαρο και τον κοιτούσαμε τα δόντια. 8 ώρες πριν, vairass είπε Γαμωτο... Άδικα χάσαμε την θέση... Με δύο ανήλικα θα μας έπαιρναν σίγουρα όπως πέρυσι,δεν μπόρεσα να πάω όμως πέρυσι άδικα τα εισιτήρια. Δεν νομίζω οτι χάσατε τι θέση, σίγουρα υπάρχει κάποια δυκλιδα ασφαλείας ώστε να αποριπτονται οι αιτήσεις οταν ένα άτομο την προηγούμενη χρονιά είχε κληρωθεί είτε ως άμεσα ωφελουμενο άτομο ή ως προστατευόμενο. Αν ήταν έτσι τη μια χρονιά θα έκανε αίτηση ο σύζυγος και την άλλη σύζυγος και κάθε χρόνο θα πήγαιναν διακοπές στο τζάμπα. Next year τώρα πάλι. Δικαίωμα κοινωνικού τουρισμού έχεις χρόνια παρά χρόνια με εξαίρεση τα άτομα με ειδικές ανάγκες και ο συνοδός τους που έχουν δικαίωμα κάθε χρόνο. 1
vairass Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 8 λεπτά πριν, teddy71 είπε Θες 5αστερο με 2 ευρώ τη βραδιά?? Αν είσαι κυριλα και θες σούπερ λουξ με πισίνες και σπα πληρώνεις από την τσέπη σου μην θες στο τζάμπα. Οποιου δεν του αρέσουν τα καταλύματα που συμμετέχουν στο προγραμμα δεν κάνει αίτηση και πάει όπου θέλει με δικα του εξοδα. Αυτά που τα θεωρείτε μη αξιοπρεπει κάποιοι πληρώνουν 40αρια και 50αρια τη βραδιά για να μείνουν. Μας χαρίσανε τον γάιδαρο και τον κοιτούσαμε τα δόντια. Δεν νομίζω οτι χάσατε τι θέση, σίγουρα υπάρχει κάποια δυκλιδα ασφαλείας ώστε να αποριπτονται οι αιτήσεις οταν ένα άτομο την προηγούμενη χρονιά είχε κληρωθεί είτε ως άμεσα ωφελουμενο άτομο ή ως προστατευόμενο. Αν ήταν έτσι τη μια χρονιά θα έκανε αίτηση ο σύζυγος και την άλλη σύζυγος και κάθε χρόνο θα πήγαιναν διακοπές στο τζάμπα. Next year τώρα πάλι. Δικαίωμα κοινωνικού τουρισμού έχεις χρόνια παρά χρόνια με εξαίρεση τα άτομα με ειδικές ανάγκες και ο συνοδός τους που έχουν δικαίωμα κάθε χρόνο. Άρα του χρόνου κανονικά;
teddy71 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, Πανος999 είπε Καποιος που εχει παρει μπορει να μας κατατοπισει λιγο!? Μπορω να παω απο ΟΑΕΔ για πληροφοριες? Διαβασα την ανακοινωση κ δεν καταλαβα τιποτα.. Πρεπει να κλεισω απο τωρα ξενοδοχειο, να του πω οτι θα παω με επιταγη κοινωνικου τουρισμου κ να μου δωσει αυτος κατι για ΟΑΕΔ? Μονο οτι δικαιουσαι 5 μερες καταλαβα.. Ποσα λεφτα σου βαζει ο ΟΑΕΔ στη διαμονη σου? Αν έχεις κληρωθεί, εκτυπώνεις τα κουπόνια voucher μέσα από το λογαριασμό σου στον ΟΑΕΔ. Από τη λίστα με τα καταλυμματα επιλέγεις πιο θες και επικοινωνείς μαζί τους για να κλείσεις δωμάτιο και τους λες οπωσδηποτε ότι είναι μεσω κοινωνικου τουρισμού ειδάλλως κοιμάσαι στα χίλια αστερια. Όταν θα πας στο κατάλυμα να έχεις μαζί σου τα voucher για κάθε ωφελουμενο καθώς και τη ταυτότητα του , κάτι άλλο δεν θέλει. Ίσως σου ζητήσουν να κάνεις κατάθεση σε τράπεζα μέρος της συμμετοχής σου σε λογαριασμο Του ξενοδόχου ως εγγύηση. Λίγα και απλά πράγματα είναι που κόλλας? Να ξέρετε πάντως οτι σε υψηλη περιοδο θα δυσκολευτείτε να βρείτε δωμάτιο. Οπότε κατά την επιλογή από την λίστα να έχετε και μερικες εναλλακτικές για να μην χάνεται χρόνο. Επίσης κλείστε δωμάτιο όσο πιο γρήγορα μπορείτε μην το αφήνεται για τελευταια στιγμη γιατί θα καταλήξετε καπου που δεν θέλετε ή σε 1000αστερο "ξενοδοχείο". 13 λεπτά πριν, vairass είπε Άρα του χρόνου κανονικά; Ναι 1
Πανος999 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2018 9 λεπτά πριν, teddy71 είπε Αν έχεις κληρωθεί, εκτυπώνεις τα κουπόνια voucher μέσα από το λογαριασμό σου στον ΟΑΕΔ. Από τη λίστα με τα καταλυμματα επιλέγεις πιο θες και επικοινωνείς μαζί τους για να κλείσεις δωμάτιο και τους λες οπωσδηποτε ότι είναι μεσω κοινωνικου τουρισμού ειδάλλως κοιμάσαι στα χίλια αστερια. Όταν θα πας στο κατάλυμα να έχεις μαζί σου τα voucher για κάθε ωφελουμενο καθώς και τη ταυτότητα του , κάτι άλλο δεν θέλει. Ίσως σου ζητήσουν να κάνεις κατάθεση σε τράπεζα μέρος της συμμετοχής σου σε λογαριασμο Του ξενοδόχου ως εγγύηση. Λίγα και απλά πράγματα είναι που κόλλας? Να ξέρετε πάντως οτι σε υψηλη περιοδο θα δυσκολευτείτε να βρείτε δωμάτιο. Οπότε κατά την επιλογή από την λίστα να έχετε και μερικες εναλλακτικές για να μην χάνεται χρόνο. Επίσης κλείστε δωμάτιο όσο πιο γρήγορα μπορείτε μην το αφήνεται για τελευταια στιγμη γιατί θα καταλήξετε καπου που δεν θέλετε ή σε 1000αστερο "ξενοδοχείο". Ναι Μεσω της ανακοινωσης που διαβασα, δεν εβγαλα νοημα.. Εγω θα δω απο φετος για του χρονου.. Φετος τα οικονομικα δεν ειναι καλα οποτε ελπιζουμε για του χρονου.. Σ ευχαριστω πολυ..
mindreader Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Back to basics! Μπορει καποιος να με προσανατολισει; Ποιοι ειναι δικαιουχοι; Εννοω, ποιες κατηγοριες πολιτων; Εργαζομενοι; Ποιων κλαδων/υπηρεσιων κλπ; Ανεργοι; Ποιοι; Επρεπε να εχω κανει καποια αιτηση; Μπορω καπου να χτυπησω το αφμ μου(αιτηση δεν εχω κανει ομως, αν χρειαζονταν), και να δω αν δικαιουμαι κατι;
fingolfingr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, mindreader είπε Back to basics! Μπορει καποιος να με προσανατολισει; Ποιοι ειναι δικαιουχοι; Εννοω, ποιες κατηγοριες πολιτων; Εργαζομενοι; Ποιων κλαδων/υπηρεσιων κλπ; Ανεργοι; Ποιοι; Επρεπε να εχω κανει καποια αιτηση; Μπορω καπου να χτυπησω το αφμ μου(αιτηση δεν εχω κανει ομως, αν χρειαζονταν), και να δω αν δικαιουμαι κατι; Αν δεν έχεις κάνει αίτηση όταν ήταν ανοιχτό το σύστημα τότε δεν δικαίουσαι κάτι. Επεξ/σία 16 Ιουλίου 2018 από fingolfingr 1
mindreader Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δημοσ. 22 Μαΐου 2020 Δεν εχω ξανακανει τη διαδικασια για κοινωνικο τουρισμο. Η διαδικασια με τις ηλεκτρονικες φορμες, εχει δικλειδες ασφαλειας, ωστε ΑΝ ΔΕΝ δικαιουμαι, να με κοψει εξαρχης, πριν υποβαλλω τελικη αιτηση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα