Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τίποτα ακόμα....

Μέχρι να βγει,δεν θα υπάρχει το καλοκαίρι....

Θα πάνε διακοπές ο κόσμος τον Σεπτέμβρη και Οκτώβρη έτσι όπως το έκαναν...

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τελικά άνοιξαν οι αιτήσεις, αν και δεν έχω καταλάβει καλά ποιοι είναι οι δικαιούχοι. Φαντάζομαι αν μας αφήσει το σύστημα να δηλώσουμε, είμαστε δικαιούχοι.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Lelouch είπε

Τελικά άνοιξαν οι αιτήσεις, αν και δεν έχω καταλάβει καλά ποιοι είναι οι δικαιούχοι. Φαντάζομαι αν μας αφήσει το σύστημα να δηλώσουμε, είμαστε δικαιούχοι.

Αυτο ή απλα αφηνει τους παντες να δηλωσουν ως δικαιουχοι και μετα αναλογα τα μορια βγαινει καταταξη και παιρνουν τοσοι οσοι να συμπληρωθουν οι θεσεις?

Δημοσ.

Για να καταλάβω. Κάνεις την αίτηση και μετά πας καπου τα δικαιολογητικά; Αν δεν τα επισυναψεις στην αίτηση εννοώ

Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, fingolfingr είπε

Για να καταλάβω. Κάνεις την αίτηση και μετά πας καπου τα δικαιολογητικά; Αν δεν τα επισυναψεις στην αίτηση εννοώ

Αν δεν επισυναψες τα δικαιολογητικά όταν έκανες την αίτηση τότε θα πρέπει λογικά να τα προσκομίσεις στον ΟΕΑΔ της περιοχής σου.

4 ώρες πριν, james9tito είπε

Αυτο ή απλα αφηνει τους παντες να δηλωσουν ως δικαιουχοι και μετα αναλογα τα μορια βγαινει καταταξη και παιρνουν τοσοι οσοι να συμπληρωθουν οι θεσεις?

Θα δηλώσουν όλοι και θα μοριοδοτηθούν. Οι top 100.000 (ενδεικτικό) θα ενταχθούν, οι άλλοι θα πάρουν κάτι άλλο...(καταλαβαίνεις).

Αυτό κατάλαβα, μπορεί να κάνω και λάθος.

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, fingolfingr είπε

Ο αριθμός ΕΦΚΑ που αναφέρει είναι ο αριθμός μητρώου του ΙΚΑ (που εχω εγώ) ή κατι διαφορετικό;

Άλλο είναι ο αριθμός εφκα.

Δεν έχει να κάνει με τον αριθμό (ΑΜΑ) του ΙΚΑ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Άλλο είναι ο αριθμός εφκα.

Δεν έχει να κάνει με τον αριθμό (ΑΜΑ) του ΙΚΑ.

Το AMA εχει γινει πλεον αριθμος εφκα

Στις 6/6/2018 στις 3:21 ΜΜ, james9tito είπε

αναλογα το εισοδημα και καποια αλλα κρητηρια παιρνεις μορια και υπαρχει καταταξη, οι μονοι που παιρνουν σιγουρα ειναι τα αμεα

Επεξ/σία από Anorymous
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Anorymous είπε

Το AMA εχει γινει πλεον αριθμος εφκα

Σωστός μόλις το τσεκαρα. :)

(Ε ρε κόσμος που έχει να κάνει λάθος στις δηλώσεις κοινωνικού τουρισμού.)  Πιστεύω άπειρος κόσμος θα έβαλε στον αριθμό εφκα το 0 😛

Επεξ/σία από stelios18120
  • Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Σωστός μόλις το τσεκαρα. :)

(Ε ρε κόσμος που έχει να κάνει λάθος στις δηλώσεις κοινωνικού τουρισμού.)  Πιστεύω άπειρος κόσμος θα έβαλε στον αριθμό εφκα το 0 😛

πολυ θα την πατησουν οπως λες παλι θα τα αρπαξουν οι λογιστες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Anorymous είπε

πολυ θα την πατησουν οπως λες παλι θα τα αρπαξουν οι λογιστες

Βασικά ριχνεις μια ακύρωση στην αίτηση και ξανακάνεις από την αρχή,και τέλος ;)

Ευκολο.βεβαια αυτά είναι ευκαιρία για τους λογιστές για μια αρπαχτουλα 😛

Δημοσ.

Μα ρε παιδια απαντατε κ εδω μερικοι με τοση σιγουρια χωρις να ξερετε..

Τεσπα..Εκανα κ εγω την αιτηση κ βλεπουμε..Δεν επισυναψα δικαιολογητικα κ τετοια..Δεν χρειαζεται νομιζω,εκτος αν εισαι ΑΜΕΑ,αναπηρος,τριτης χωρας κλπ που ελεγε..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ξερει κανεις πως καταλαβαινω οτι η αιτηση κατατεθηκε και ποτε βγαινουν τα αποτελέσματα? στο συστημα τι πρεπει να εμφανίζεται?

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...