Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή άκρη με το σαιτ τους δεν έβγαλα , γνωρίζει κάποιος , αν δικαιούνται ΟΛΟΙ (όσοι πληρούν τις προϋποθέσεις εννοώ) κουπόνι κοινωνικού τουρισμού , ή υπάρχει ένας ορισμένος αριθμός θέσεων και μετά γιοκ? 

• Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ούτε εγώ κατάλαβα. Επίσης δεν κατάλαβα αν οι αιτήσεις γίνονται ηλεκτρονικά ή σε ΚΕΠ. Οι ειδήσεις λένε ηλεκτρονικά αλλά στην ιστοσελίδα τους έχει ηλεκτρονικές αιτήσεις για τους επιχειρηματίες.

Δημοσ.

Και ελεγα οτι κατι δεν καταλαβαινω εγω , μαλλον ειναι για κλωτσιες το σαιτ και οι ενημερωσεις τους . Οποτε περιμενουμε μηπως καποιος φιλος εδω μεσα γνωριζει να μας διαφωτισει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα προγράμματα εφαρμόζονται σε όλους τους νομούς της χώρας και για τη συμμετοχή σε αυτά απαιτείται:

a )

υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης στα ΚΕΠ όλης της χώρας για τον κοινωνικό – ιαματικό τουρισμό, το εκδρομικό πρόγραμμα, τα δωρεάν βιβλία και εισιτήρια θεάτρου, όπως και για τα χρηματικά βοηθήματα σε πολύτεκνες μητέρες.

b )

υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης απευθείας στην ιστοσελίδα του ΟΠΕΚΑ (opeka.gr) για το παιδικό κατασκηνωτικό πρόγραμμα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ

c )

Κλήρωση Μετά την επεξεργασία των αιτήσεων και εφ’ όσον ο αριθμός των αιτήσεων συμμετοχής υπερβεί τον εγκεκριμένο αριθμό δικαιούχων, θα ακολουθήσει κλήρωση με ηλεκτρονική διαδικασία για την ανάδειξη των δικαιούχων που θα ενταχθούν στα προγράμματα της Αγροτικής Εστίας έτους 2018. Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν για το αποτέλεσμα της κλήρωσης μέσω της ιστοσελίδας του ΟΠΕΚΑ (www.opeka.gr) ή μέσω των ΚΕΠ.

Επεξ/σία από mclein
Δημοσ.

Για ποιον κοινωνικό τουρισμό λεμε για αυτον του Οαεδ η για αυτους που εχουν Εφκα και αγροτες ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, james9tito είπε

Εγω για ΟΑΕΔ μιλαω παντως. 

Αυτο γίνετε μεσα απο απο το σιτε του Οαεδ και νομιζω οτι δεν εχει βγει ακομα , εχθες ακουσα οτι πήραν την αποφαση και στις επομενες μερες θα το βγαλουν .

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, darkman είπε

Αυτο γίνετε μεσα απο απο το σιτε του Οαεδ και νομιζω οτι δεν εχει βγει ακομα , εχθες ακουσα οτι πήραν την αποφαση και στις επομενες μερες θα το βγαλουν .

Ok , μηπως γνωριζεις γενικα αν παιρνουν ολοι κουπονια ή μενουν καποιοι εξω? 

Ρωταω γιατι λεει οτι υπαρχει μοριοδοτηση. Εισοδημα , τεκνα κλπ. Οποτε υποθετω οτι λογω κρισης παρα πολλοι χαμηλομισθοι συνανθρωποι μας θα αιτηθουν . Φτανουν οι θεσεις για ολους? Μου φαινεται περιεργο . 

Θα μου πεις τι σε νοιαζει. Δεν υπαρχει συγκεκριμενος λογος , απλα θελω να μαθω πως λειτουργει ο κοινωνικος τουρισμος στην χωρα. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, james9tito είπε

Ok , μηπως γνωριζεις γενικα αν παιρνουν ολοι κουπονια ή μενουν καποιοι εξω? 

Ρωταω γιατι λεει οτι υπαρχει μοριοδοτηση. Εισοδημα , τεκνα κλπ. Οποτε υποθετω οτι λογω κρισης παρα πολλοι χαμηλομισθοι συνανθρωποι μας θα αιτηθουν . Φτανουν οι θεσεις για ολους? Μου φαινεται περιεργο . 

Θα μου πεις τι σε νοιαζει. Δεν υπαρχει συγκεκριμενος λογος , απλα θελω να μαθω πως λειτουργει ο κοινωνικος τουρισμος στην χωρα. 

Εδω ειναι η γενικες πληροφορίες και θα δεις οτι για το 2018 δεν εχει ακομα , αλλα μπορεις να δεις για το 2017 περιπου τι επρεπε να εχεις . πιστεύω οτι και φετος παλι τα ιδια θα θελει .

http://www.oaed.gr/koinonikos-tourismos-2016-2017?inheritRedirect=true

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, gatokoritso είπε

τόσο που άργησε του ΟΑΕΔ μέχρι να γίνει η διαδικασία θα χαθεί το μισό καλοκαίρι...

Και δεν θα βρίσκεις και κατάλυμα , εδω δεν μπορούσες  να βρεις ποιο παλια που είχες και 3-4 μηνες μπροστα σου :(

• Like 1
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...