Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Mourg0s είπε

υπαρχει περιπτωση να επηρεαζουν drivers απο αλλο υλικο αντι για της καρτας γραφικων?

Αδύνατον όχι, αλλά απίθανο.

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
58 λεπτά πριν, Sheogorath είπε

Αδύνατον όχι, αλλά απίθανο.

Ησουν σχεδον απωλυτος πριν π ειπες οτι υα φτηνει η καρτα... οπως φανταζεστε ολοι, δεν υπαρχει οικονομικη δυνατοτητα για αλλαγη καρτας ή για τεχνικο, γι αυτο και το παλευω μονος μου το θεμα... αυτο π ανεφερε ο οτι μπορει να φταινε τα drivers ισχυει? ή τζαμπα θα το κανω?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Mourg0s είπε

Ησουν σχεδον απωλυτος πριν π ειπες οτι υα φτηνει η καρτα... οπως φανταζεστε ολοι, δεν υπαρχει οικονομικη δυνατοτητα για αλλαγη καρτας ή για τεχνικο, γι αυτο και το παλευω μονος μου το θεμα... αυτο π ανεφερε ο οτι μπορει να φταινε τα drivers ισχυει? ή τζαμπα θα το κανω?

99% είναι η κάρτα. Μπορείς να την δοκιμάσεις σε φίλο σου; Μπορείς να δανειστείς άλλην;

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πριν λιγοτς μηνες μετακομισα αθηνα και ολοι οι φιλοι ειναι μακρια... ο υπολογιστης ειναι γενικα παλιος... θελει ολοκληρος πεταμα κ να παρω καινουριο.. απλα για να παρεις καινουριο απο την αρχη θελεις μεγαλο budget, αν μπορουσα να βρω τροπο να αναβαθμισω σιγα σιγα θα βολευε.. επισης δεν ξερω και κανενα μαγαζι ή εστω κανεναν καλο τεχνικο εδω στην αθηνα για να παρω καμια αποψη...

Μερικές φορές διαβάζει την κάρτα όπως ανέφερα αλλά όταν ζορίζω το pc με κάποιο παιχνίδι ή πρόγραμμα μου εμφανίζει αυτό... και κλείνει το πρόγραμμα η όλο το pc...

Screenshot_1.png

http://prntscr.com/jnn0me

http://prntscr.com/jnn14t

Επεξ/σία από Mourg0s
Δημοσ.

Αν δεν εχεις αλλη να δοκιμασεις, η αλλου να την δοκιμασεις, δεν ειναι και πολλα
ακομη, εκεινα που μπορεις να κανεις... Δοκιμασε την, και στην αλλη pciex θυρα.

Δημοσ.

κοιτα το συγκεκριμενο μυνημα το εχω συναντησει σε πολλες περιπτωσεις τα τελευταια χρονια σε αυτες της σειρες καρτων.

560-650 και κατι τετοια... τα ιδια μου εκανε μια 650 ενος φιλου την βαζω πανω τπτ εβγαζε αυτο το μυνημα οποτε θυμοταν...αναβοσβηνε η οθονη κατι τετοια.. σε αυτον δουλευε μια χαρα...

δοκιμαζω αλλα ντραιβερς ετσι αλλιως τπτ...

τελικα αλλαξα εκδοση windows 10 και δουλευε κανονικα μετα ..τωρα γιατι αναθεμα αλλα κατι παιζει γενικα με τα drivers τον windows και των καρτων αυτης της σειρας....

μετα την πουλησα σε εναν με windows 7 και του δουλευε μια χαρα επισης....

φυσικα υπαρχει περιπτωση να ταχει παιξει και η καρτα αλλα απολυτος δεν μπορω να ειμαι..αμα θες το παλευεις καμποσο μπας και βρεις καμια ακρη...

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Ghost007 είπε

κοιτα το συγκεκριμενο μυνημα το εχω συναντησει σε πολλες περιπτωσεις τα τελευταια χρονια σε αυτες της σειρες καρτων.

560-650 και κατι τετοια... τα ιδια μου εκανε μια 650 ενος φιλου την βαζω πανω τπτ εβγαζε αυτο το μυνημα οποτε θυμοταν...αναβοσβηνε η οθονη κατι τετοια.. σε αυτον δουλευε μια χαρα...

δοκιμαζω αλλα ντραιβερς ετσι αλλιως τπτ...

τελικα αλλαξα εκδοση windows 10 και δουλευε κανονικα μετα ..τωρα γιατι αναθεμα αλλα κατι παιζει γενικα με τα drivers τον windows και των καρτων αυτης της σειρας....

μετα την πουλησα σε εναν με windows 7 και του δουλευε μια χαρα επισης....

φυσικα υπαρχει περιπτωση να ταχει παιξει και η καρτα αλλα απολυτος δεν μπορω να ειμαι..αμα θες το παλευεις καμποσο μπας και βρεις καμια ακρη...

Απ ότι μου είπαν, το pc μου έχει 0 προοπτικές αναβάθμισης. οπότε είναι κρίμα να δώσω π.χ 150-200 € να πάρω μια κάρτα γραφικών και να την βάλω σ αυτό το ρημάδι...

Άντε να  κάνουμε οικονομία για κάνα 2 μήνες να πάρουμε μια κάρτα γραφικών, αλλά όπως είπα να την βάλω εδώ? παραπάνω λεφτά για να πω ότι θα το αναβαθμίσω όλο δεν έχω  δυστυχώς αλλά δεν μου χρειάζεται κιόλας, δεν παίζω και πολλά παιχνίδια... άντε κανα football manager το πολύ... για αυτό παλεύω τώρα με αυτήν και κουράζω και εσάς..

Πάντως αυτά που μου κάνει είναι πολύ κουλά όντως.. μια την διαβάζει μια όχι, μια την ενημερώνει.. οτι θέλει κάνει...

Απ ότι ξέρω για την εγκατάσταση άλλων drivers πρέπει να μπω από safe mode.. αλλά κολλάει στο αρχείο CLASSPNP.sys... οπότε ουτε άλλα drivers μπορώ να δοκιμάσω...

Το μόνο που μένει είναι format και ξανά drivers.

Δημοσ.

Δοκιμασε με bootable αλλο λειτουργικο, να τσεκαρεις τη συμπεριφορα της:
αν δεν σου κανει τα ιδια και σε Linux / Ubuntu τοτε θα φταινε τα Windows...
https://www.howtogeek.com/howto/linux/create-a-bootable-ubuntu-usb-flash-drive-the-easy-way/
https://tutorials.ubuntu.com/tutorial/tutorial-create-a-usb-stick-on-windows#0

• Like 4
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Mourg0s είπε

Απ ότι μου είπαν, το pc μου έχει 0 προοπτικές αναβάθμισης. οπότε είναι κρίμα να δώσω π.χ 150-200 € να πάρω μια κάρτα γραφικών και να την βάλω σ αυτό το ρημάδι...

εννοειτε πως οχι αμα ειναι να κανεις κινηση δε θες καρτα πηγαινε παρε ενα ryzen 2400g η και τον ποιο φτηνο ακομα τον 2200g παρε και μια μητρικη και κανα 4-8 γιγα ραμ και 

με κανα 200αρι αναλογως παντα εισαι αρχοντας..σε σχεση με αυτα που εχεις θα πεταει το εργαλειο :P 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε

Δοκιμασε με bootable αλλο λειτουργικο, να τσεκαρεις τη συμπεριφορα της:
αν δεν σου κανει τα ιδια και σε Linux / Ubuntu τοτε θα φταινε τα Windows...
https://www.howtogeek.com/howto/linux/create-a-bootable-ubuntu-usb-flash-drive-the-easy-way/
https://tutorials.ubuntu.com/tutorial/tutorial-create-a-usb-stick-on-windows#0

Δεν είδα το μνμ σου εγκαίρως και έκανα φορματ, πέρασα παλαιότερα drivers αλλά έχουμε το ίδιο πρόβλημα...

να σας πω πως το πρόβλημα το παρουσίασε μετά από καθαρισμό και φορμάτ.. γι αυτό επιμένω τόσο ότι μπορεί να μην φταίει η κάρτα.. μπορεί και ελπίζω να έχω κάνει κάποιο λάθος με τα windows ή τα drivers... 

Δυστυχώς δεν ξέρω να χειρίζομαι linux οπότε δεν θα μπορώ να ελέγξω αν θα έχει πρόβλημα η κάρτα...

Επεξ/σία από Mourg0s
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Mourg0s είπε

Δυστυχώς δεν ξέρω να χειρίζομαι linux οπότε δεν θα μπορώ να ελέγξω αν θα έχει πρόβλημα η κάρτα...

Δεν ειναι κατι να χειριστεις, ακολουθεις τις παραπανω οδηγιες και τη δοκιμαζεις για λιγες ωρες π.χ. να βλεπεις γιουτουμπια 😋

Δημοσ.
5 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε

Δεν ειναι κατι να χειριστεις, ακολουθεις τις παραπανω οδηγιες και τη δοκιμαζεις για λιγες ωρες π.χ. να βλεπεις γιουτουμπια 😋

Ευχαριστώ θα κοιτάξω κ αυτό αλλιώς ανοίγουμε άλλο θέμα για αγορά pc :P

Δημοσ.

bΚαλησπερα και παλι σε ολους,δυστηχως αν και εχω δοκιμασει τα παντα δεν καταφερα να το κανω να δουλεψει... θα πρεπει να κοιταξω για αλλη καρτα γραφικων... εχετε κατι ν προτινετε? κατι παρομοιο με την παλια ας πουμε? η παλια θυμιζω ειναι gtx 560 ti

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Mourg0s είπε

bΚαλησπερα και παλι σε ολους,δυστηχως αν και εχω δοκιμασει τα παντα δεν καταφερα να το κανω να δουλεψει... θα πρεπει να κοιταξω για αλλη καρτα γραφικων... εχετε κατι ν προτινετε? κατι παρομοιο με την παλια ας πουμε? η παλια θυμιζω ειναι gtx 560 ti

Εχουν ανεβει οι τιμες δραματικα (οπως και στις μνημες) Για πχ μια GTX1050 Ti 4GB λογικα θα σε καλυπτε απολυτα αλλα στα 150 η στα 100€ που θα επρεπε να εχει πεσει τωρα και οχι κοντα στα 175 που κανει!
(25 παραπανω απο τα 150 αλλα οπως ειπα κανονικα η τιμη θα ηταν τωρα κανα κατοσταρι)

Αλλιως οριακα μια GTX1050 2GB  (χωρις το Ti και με 2 γιγα μνημης) αλλα που ετσι κερδιζεις κανα 40ρι €  
Τεσπα αμα το εχει ξεμπλεξει κανεις το θεμα ετσι πως γιναμε με τις τιμες ας πει εδω η αλλιως ανοιξε κανα καινουργιο νημα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...