Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα το δοκιμαζα ισως για καποιες περιπτωσεις, οπου
δεν υπαρχουν πολλες (βολικοτερες) εναλλακτικες??
π.χ. μου ειχε περασει απο το μυαλο, για ταμπλετ :blink:

Δημοσ.

Την ειχα δοκιμασει σε λαπτοπ αλλα δεν ξερω κατα ποσο εφαρμοζεται καλα αλλα σε σχση με τα thermal pads του eshop εχει μεγαλυτερη θερμικη αγωγιμοτητα

Δημοσ.

Οτι μπορεις να βαλεις μπορεις. Θα ειναι ομως το καλυτερο σε σχεση με ενα μονο του?
Πιθανοτατα οχι... Θα ειναι αισθητη η διαφορα?? Πιθανοτατα οχι σε επικινδυνο βαθμο...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/5/2018 στις 10:58 ΠΜ, giannis22k είπε

Παιδια ειμαι σε αναζητηση των συγκεκριμενων.Για να προλαβω μερικους χρησημοποιησα και το ελληνικο προιον K5-pro αλλα καταλαβα οτι δεν κανει για λαπτοπ αφου οι ψυκτρες τους δεν ασκουν μεγαλη πιεση(κατα την δικη μου αποψη) ωστε να εφαρμοσει καλα.Απο ebay να κοιταξω καποια που εχει μεγαλη θερμικη αγωγιμοτητα η δεν παιζει τοσο ρολο;Επισης πως θα ξερω τι παχος να παρω.Στην συγκεκριμενη περιπτωση τα χρειαζομαι για southbrige ,northbrige και για τα vrms διπλα στον επεξεργαστη του λαπτοπ.Τελος αν βαλω ποιο παχυ thermalpads θα εχω θεμα λετε;

δεν ξέρω να σου πω για τα thermalpads αλλά θεωρώ πως κάνεις λάθος για το k5-pro. Δεν λέω ότι έχει καλύτερη θερμική αγωγιμότητα αλλά στο θέμα εφαρμογής. 

δεν είναι κατάλληλο για cpu, αλλά για chipset vrm και τέτοια. άρα αν στο chipset ας πούμε είχες 1mm pad και το cooler από πάνω πάταγε καλά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν θα γινεται το ίδιο αν βάλεις την k5 pro πάστα από κάτω? Θέλει μεγάλη ποσότητα και όχι όσο βάζουμε στα cpu, και ότι περισσεύει το φτύνει μόνο του. 

Επεξ/σία από p_under
  • Like 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βρηκα το παλιο μυνημα και ηθελα να πω οτι το καινουργιο k5 pro ειναι καλυτερο απο το παλιο γιατι το δοκιμασα ξανα.  Το παλιο που ειχα ειναι απο 2014-5 και ηταν σαν πλαστελινη με κ=4. Το καινουργιο 2019 ειναι παχυρευστη κρεμμα πολλη κωλλωδες με κ=5.3. Το παλιο το εχω χρησιμοποιήσει σε παλια λαπτοπ που ακομα δουλεύουν κανονικα αλλα σε δυνατες καρτες γρφικων ειχα προβλημα με το καινουργιο δεν εχω.

Επεξ/σία από boombastik

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...