TheDevilMayCare Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Θα το δοκιμαζα ισως για καποιες περιπτωσεις, οπου δεν υπαρχουν πολλες (βολικοτερες) εναλλακτικες?? π.χ. μου ειχε περασει απο το μυαλο, για ταμπλετ
giannis22k Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Την ειχα δοκιμασει σε λαπτοπ αλλα δεν ξερω κατα ποσο εφαρμοζεται καλα αλλα σε σχση με τα thermal pads του eshop εχει μεγαλυτερη θερμικη αγωγιμοτητα
giannis22k Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Αντι για 2mm η 1mm pad μπορω να βαλω 2x1mm η 2x0.5mm αντιστοιχα στο ιδιο σημειο?
TheDevilMayCare Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Οτι μπορεις να βαλεις μπορεις. Θα ειναι ομως το καλυτερο σε σχεση με ενα μονο του? Πιθανοτατα οχι... Θα ειναι αισθητη η διαφορα?? Πιθανοτατα οχι σε επικινδυνο βαθμο... 1
p_under Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 23/5/2018 στις 10:58 ΠΜ, giannis22k είπε Παιδια ειμαι σε αναζητηση των συγκεκριμενων.Για να προλαβω μερικους χρησημοποιησα και το ελληνικο προιον K5-pro αλλα καταλαβα οτι δεν κανει για λαπτοπ αφου οι ψυκτρες τους δεν ασκουν μεγαλη πιεση(κατα την δικη μου αποψη) ωστε να εφαρμοσει καλα.Απο ebay να κοιταξω καποια που εχει μεγαλη θερμικη αγωγιμοτητα η δεν παιζει τοσο ρολο;Επισης πως θα ξερω τι παχος να παρω.Στην συγκεκριμενη περιπτωση τα χρειαζομαι για southbrige ,northbrige και για τα vrms διπλα στον επεξεργαστη του λαπτοπ.Τελος αν βαλω ποιο παχυ thermalpads θα εχω θεμα λετε; δεν ξέρω να σου πω για τα thermalpads αλλά θεωρώ πως κάνεις λάθος για το k5-pro. Δεν λέω ότι έχει καλύτερη θερμική αγωγιμότητα αλλά στο θέμα εφαρμογής. δεν είναι κατάλληλο για cpu, αλλά για chipset vrm και τέτοια. άρα αν στο chipset ας πούμε είχες 1mm pad και το cooler από πάνω πάταγε καλά, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν θα γινεται το ίδιο αν βάλεις την k5 pro πάστα από κάτω? Θέλει μεγάλη ποσότητα και όχι όσο βάζουμε στα cpu, και ότι περισσεύει το φτύνει μόνο του. Επεξ/σία 25 Μαΐου 2018 από p_under 1
giannis22k Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Σε σε σχεση με τα pads EK water blocks ειναι λετε καλυτερη η k5?
boombastik Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 k5 pro σε vrm gtx970 ειχα υπεθερμανση. (no oc model).
boombastik Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Βρηκα το παλιο μυνημα και ηθελα να πω οτι το καινουργιο k5 pro ειναι καλυτερο απο το παλιο γιατι το δοκιμασα ξανα. Το παλιο που ειχα ειναι απο 2014-5 και ηταν σαν πλαστελινη με κ=4. Το καινουργιο 2019 ειναι παχυρευστη κρεμμα πολλη κωλλωδες με κ=5.3. Το παλιο το εχω χρησιμοποιήσει σε παλια λαπτοπ που ακομα δουλεύουν κανονικα αλλα σε δυνατες καρτες γρφικων ειχα προβλημα με το καινουργιο δεν εχω. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2019 από boombastik
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα