Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια ειμαι σε αναζητηση των συγκεκριμενων.Για να προλαβω μερικους χρησημοποιησα και το ελληνικο προιον K5-pro αλλα καταλαβα οτι δεν κανει για λαπτοπ αφου οι ψυκτρες τους δεν ασκουν μεγαλη πιεση(κατα την δικη μου αποψη) ωστε να εφαρμοσει καλα.Απο ebay να κοιταξω καποια που εχει μεγαλη θερμικη αγωγιμοτητα η δεν παιζει τοσο ρολο;Επισης πως θα ξερω τι παχος να παρω.Στην συγκεκριμενη περιπτωση τα χρειαζομαι για southbrige ,northbrige και για τα vrms διπλα στον επεξεργαστη του λαπτοπ.Τελος αν βαλω ποιο παχυ thermalpads θα εχω θεμα λετε;

Δημοσ.

απο ebay βρισκω 100 κομματια π.χ 10x10mm σε διαφορα μεγεθη οσο αφορα το παχος στις ιδιες τιμες

Δεν συμφερει δηλαδη;

Δημοσ.

Το παιρνεις ομως αμεσα απο εδω διχως μεγαλες αναμονες εξωτερικου -και βεβαιως εχεις οπτικη αντιληψη του! B)
(δηλαδη το κοιτας @παραλαβη κι αν δεν σου κανει δεν το ανοιγεις μα ζητας μικροτερο μεγαλυτερο ο,τι χρειαζεσαι)
Δεν θα εμπιστευομουν εντελως και ολες τις ebay ποιοτητες(?) -κι εκατο κομματια..που θα τα χρησιμοποιησεις? :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ειναι ομως, του e-shop.... Καποιος βαζει επανω την επωνυμια του,
και μεχρι ενα σημειο σιγουρα δεν ρισκαρει η μπορει να "κινεζορισκαρει
"
https://www.ekwb.com/
https://www.ekwb.com/shop/catalogsearch/result/?q=THERMAL+PAD

χμ και οι τιμες, δεν ειναι δαγκωμενες, απο το εδω κιτρινομαγαζο χοχο!

Επεξ/σία από TheDevilMayCare
τιμες
Δημοσ.

Στο Southbridge, για καλυτερα, ισως θα δοκιμαζα να εβαζα copper shim στη θεση του
(αλλα αυτο ειναι κατι που θα δοκιμαζα εγω = το ειχα κανει σε Multi(δ)rama (!) λαπτοπ) 
:lol:

Δημοσ.

Το σκεφτηκα αλλα δ ξερω μην εχω κανα θεμα γενικα (το northbrige παιζει τον ρολο της καρτα γραφικων αν δε κανω λαθος)

Δημοσ.

Σε καρτες γραφικων ακομη και αν εχουν ηδη εκει thermal pad ισως δεν ειναι η καλυτερη επιλογη,
απο την αλλη παντα υπαρχει ενας φοβος προσεγγισης(..!) σε καρτες γραφικων για αλλαγες τους
:unsure:

Δημοσ.

Οχι εννοω οτι το thermal pad δεν ειναι η καλυτερη επιλογη...! (οπως και σε επεξεργαστες, εννοειται)
:shifty:
Αλλα επειδη μπορει να καθεται προφανως καλυτερα επιλεγεται, καταρχην απο τους κατασκευαστες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...