iolakos Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 καλημέρα στην παρέα! ψάχνω να βρω τρόπο να παίρνω backup των εισερχομένων email από λογαριασμό imap/smtp στο outlook. την δυνατότητα αυτή με κάποιο τρόπο μου την παρέχει το acrobat reader, αλλά δυστυχώς το τελικό pdf βγαίνει στα greeklish. Γενικά υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να κρατάω backup των εισερχομένων, χωρίς να χρειάζεται να μου πιάνουν χώρο τα μηνύματα στον imap λογαριασμό;
kormos Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, iolakos είπε καλημέρα στην παρέα! ψάχνω να βρω τρόπο να παίρνω backup των εισερχομένων email από λογαριασμό imap/smtp στο outlook. την δυνατότητα αυτή με κάποιο τρόπο μου την παρέχει το acrobat reader, αλλά δυστυχώς το τελικό pdf βγαίνει στα greeklish. Γενικά υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να κρατάω backup των εισερχομένων, χωρίς να χρειάζεται να μου πιάνουν χώρο τα μηνύματα στον imap λογαριασμό; Κάπου έχω μπερδευτεί απ όσα διάβασα....Κυρίως σχετικά με το Acrobat Reader. Παρ ολ αυτά έχεις σκεφτεί αν σε βολεύει να δημιουργήσεις έναν άλλο λογαριασμό πχ google mail και να τα κάνεις εκεί fw?
villasg Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Για το 2007 που εχω εγω υπαρχει addon της M$ το pfbackup.exe [ Outlook 200720032002 Add-in Personal Folders Backup ] σου κανει μια χαρα .
iolakos Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 5 ώρες πριν, kormos είπε Κάπου έχω μπερδευτεί απ όσα διάβασα....Κυρίως σχετικά με το Acrobat Reader. Παρ ολ αυτά έχεις σκεφτεί αν σε βολεύει να δημιουργήσεις έναν άλλο λογαριασμό πχ google mail και να τα κάνεις εκεί fw? Θέλω να έχω backup και το εισερχόμενο μήνυμα και την απάντηση. το έχω κάνει αυτό που λες, αλλά εχω αντίγραφο μόνο των εισερχομένων.
M@dB0x Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Μπορεις απλα να παιρνεις backup το φακελλο του outlook στο %appdata% και με αυτο το τροπο θα εχεις backup τα παντα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα