Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μου χάλασαν τα ακουστικά το iphone τα είχα 1 χρόνο περίπου πλέκονταν συνέχεια και γενικά έχω απογοητευτεί από την ποιότητα τους, κακό καλώδιο αλλά βολικά στην χρήση. Τι προτείνετε να αγοράσω, να είναι πλήρως λειτουργικά με iphone/mac. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, rarosfp είπε

Παιδιά μου χάλασαν τα ακουστικά το iphone τα είχα 1 χρόνο περίπου πλέκονταν συνέχεια και γενικά έχω απογοητευτεί από την ποιότητα τους, κακό καλώδιο αλλά βολικά στην χρήση. Τι προτείνετε να αγοράσω, να είναι πλήρως λειτουργικά με iphone/mac. 

Ποιό iPhone έχεις;

Τι χρήση κάνεις;

Τι χρήματα μπορείς να διαθέσεις;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kormos είπε

Ποιό iPhone έχεις;

Τι χρήση κάνεις;

Τι χρήματα μπορείς να διαθέσεις;

6s 

καθημερινή τα βάζω και στο mac  

όχι πάνω από 30 βασικά πες μου διάφορα και βλέπω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, rarosfp είπε

αυτά τα έχεις δουλέψει?? 

αν θες in-ear πηρα προσφατα κατι scull-candy για το γυμναστηριο αλλα τα χρησιμοποιω και στο mac για μουσικη, καλος ηχος/μπασο, για τα λεφτα τους ειναι κατι παραπανω απο τιμια

Amazon

Επεξ/σία από najinblue3
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, rarosfp είπε

τα έχεις δουλέψει.

Καλα εκανες και με quotαρες την 2η φορα.

Ναι, τα χρησιμοποιουσα μεχρι που πηρα τα sennheiser pxc550. Αρκετα καλα ακουστικα, καλος ηχος, μπασο οσο πρεπει, και δεν βγαινουν ευκολα (αν τα θες πχ και για γυμναστικη). 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, overpower είπε

Καλα εκανες και με quotαρες την 2η φορα.

Ναι, τα χρησιμοποιουσα μεχρι που πηρα τα sennheiser pxc550. Αρκετα καλα ακουστικα, καλος ηχος, μπασο οσο πρεπει, και δεν βγαινουν ευκολα (αν τα θες πχ και για γυμναστικη). 

δουλεύουν με iphone/mac ? 

Στις 24/5/2018 στις 6:40 ΜΜ, najinblue3 είπε

αν θες in-ear πηρα προσφατα κατι scull-candy για το γυμναστηριο αλλα τα χρησιμοποιω και στο mac για μουσικη, καλος ηχος/μπασο, για τα λεφτα τους ειναι κατι παραπανω απο τιμια

Amazon

in-ear θέλω 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, rarosfp είπε

δουλεύουν με iphone/mac ? 

Δεν βρισκω λογο να μην δουλευουν. Υποψιν οτι δεν εχει volume controls, παρα μονο 1 κουμπι (single play/pause/answer, double next song, triple rewind)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, overpower είπε

Δεν βρισκω λογο να μην δουλευουν. Υποψιν οτι δεν εχει volume controls, παρα μονο 1 κουμπι (single play/pause/answer, double next song, triple rewind)

ναι το είδα για το volume δεν έχω τόσο θέμα. Για τα marshall τι γνώμη έχεις. Ποιο μετά έλεγα να πάρω αυτά:

https://www.skroutz.gr/s/7095061/Marshall-Major-II.html

Αλλά χάλασαν της Apple.

Επεξ/σία από rarosfp
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, rarosfp είπε

ναι το είδα για το volume δεν έχω τόσο θέμα. Για τα marshall τι γνώμη έχεις. Ποιο μετά έλεγα να πάρω αυτά:

https://www.skroutz.gr/s/7095061/Marshall-Major-II.html

Αλλά χάλασαν της Apple.

Αρκετα καλα και αυτα. Τα εχει η αδερφη μου, και τα εχω δοκιμασει

Επεξ/σία από overpower
Δημοσ.
Στις 26/5/2018 στις 12:05 ΠΜ, overpower είπε

Αρκετα καλα και αυτα. Τα εχει η αδερφη μου, και τα εχω δοκιμασει

χμμμ ευχαριστώ θα δω τι θα κάνω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...