Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω μια σχετικα ευκολη ερωτηση.

To vr του PlayStation4 σε συγκριση με oculus rift με budget pc ειναι πανω κατω το ιδιο η το oculus rift θα ειμαι πιο καλο αν και το pc θα ειναι μετριο;

Θελω να αρχησω να παιζω sim racing με οσο πιο λιγοτερα χρηματα γινετε και δε μπορω να αποφασισω αν θελω να παω σε ps4+psvr η να χτισω η να αγορασω ενα pc που ισα ισα να σηκωνει vr με oculus rift

Δημοσ.

επιδεί έχω δει το ps4 vr σε κάποια παιχνίδια αηδίασα απο άποψη γραφηκών. για vr σε pc δεν έτυχε να δω για να σου πω. για εμένα προσπάθησε να κάνεις μία δοκιμή σε seven spot ή οτι άλλο βρεις για να δοκιμάσεις πριν αγοράσεις κάτι

Δημοσ.

εχω δοκιμασει κ τα 2. το ps vr το πηρα δωρο στον κουμπαρο μου πριν παρω εγω το ριφτ.

το ριφτ ειναι πολυ ανωτερο. σε φιλο με amd 8350 & rx470 παιζει μια χαρα. 

επισης, τα παιχνιδια νομιζω ειναι πιο ακριβα στο πσ4, οποτε με καποια εξοικονομηση χρηματων, θα μπορουσες να κανεις αναβαθμιση στο πισι σου στο μελλον.

η αληθεια ειναι, οτι εγω ειδα διαφορα απο την rx 470  του φιλου, στη δικια μου 1060 6gb που ειχα και μετα ειδα ακομα μεγαλυτερη οταν πηρα την 1080.

δεν μου αρεσουν τα racing, αλλα οταν επαιξα το dirt rally , μπηκα σε πειρασμο να παρω τιμονιερα..

ψηφιζω ριφτ

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορεί τώρα το PS4 με PSVR να φαίνεται καλή λύση αλλά στα παιχνίδια που σε ενδιαφέρουν μόνο στο Dirt Rally έχει πλήρης υποστήριξη, στο GT Sport υποστηρίζει VR μόνο για hotlaps και αγώνες 2 γύρων με ένα αυτοκίνητο της Α.Ι. Για το Sport mode ούτε κουβέντα. Επίσης στο PS4 θα έχεις θέμα αν αύριο μεθαύριο θέλεις να συνδιάσεις διάφορα περιφερειακά.

Στο pc το μόνο αρνητικό είναι το αυξημένο κόστος, αλλά τα θετικά είναι πολλά (mods, υποστήριξη του vr σε σχεδόν όλα τα games, μεγαλύτερη γκάμα περιφερειακών, περισσότερα sims).

Δες μέχρι που σε πάει η τσέπη σου, αλλά το κόστος του χόμπι (ειδικά αν πας και σε VR) είναι υψηλό. Αν δεν είσαι σίγουρος για το αν σου αρέσει το simracing ή δεν είσαι σίγουρος για το πόσο χρόνο θα έχεις για αυτό, μην ανοιχτείς πολύ για αρχή.

Αυτά από έναν "simracer" κάτοχο pc & ps4.

Εδιτ: Αν είσαι αρκετά σφυγμένος οικονομικά πήγαινε σε PS4 και ξέχνα το VR, θεωρώ για sim racing το PSVR δεν αξίζει. Θα χαρείς τα GT Sport, Dirt Rally, Project Cars 1/2 και Assetto Corsa, μία χαρά ακόμη και αν παίζεις με μία οθόνη. Αλλιώς μάζεψε αρκετά παραπάνω και πήγαινε σε pc (μελλονικά χτυπάς και ένα vive/rift)

Επεξ/σία από CoderX99
Δημοσ.

Ξεχασα οτι ειχα ανοιξει αυτο το θεμα κ ευχαριστω για τις απαντησεις. 

Τελικα σκεφτηκα να παρω pc, οπως λετε καλυτερο για sim racing αλλα και αλλα παιχνιδια που δε θα τα χαρω τοσο στη κονσολα. Δε ξερω κατα ποσο θα ασχοληθω με racing games αλλα εχω λιωσει να βλεπω αλλους να παιζουν ασσετο κορσα και dirt rally στο youtube και νομιζω θα γουσταρω. 

Εχω βρει και εναν οδηγο στο tomshardware.com που βαζει ολες τις καρτες και cpu σε σειρα να δω πως συγκρινονται μεταξυ τους, και μετα το ξαχνω στο youtube να δω τα benchmarks της καθε μιας κτλ. Απ οτι φενετε βρισκω συστηματα με τα specs που θελω και σχετικα φτηνα (με rx580 και intel i5) που τα τρεχουν ολα τα παιχνιδια καλα, αλλα για vr εχω μια απορια: οσο καλυτερο το pc τοσο καλυτερα για το vr; και αν δωσω κατι παραπανω για καλυτερη gpu και cpu αυτες οι τελιτσες (screen door effect) που εχω ακουσει οτι φενονται στο rift θα ειναι λιγοτερα εμφανες; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...