ny_ Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Plot Safe focuses on Englishman Tom Delaney (Hall), a paediatric surgeon and widowed father of two teenage daughters. He is struggling to connect to his daughters as they still grieve the loss of his wife from cancer one year prior. After his 16-year-old daughter Jenny goes missing, Tom ends up uncovering a web of secrets as he frantically searches for her. Original air date May 10, 2018 **Ότι καλύτερο έχει βγάλει φέτος το Netflix** Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από ny_
najinblue3 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) καλα οχι και οτι καλυτερο, μην τρελαθουμε βλεπεται ευχαριστα, αυτη την προφορα να μην εκανε ο Hall θα ητανε καλυτερος η σειρα ειναι Βρετανικη btw εχω δει 3 επεισοδια μεχρι τωρα, και με εξαιρεση το πρωτο 15λεπτο που δε βλεπεται, και τη ψευτο-προφορα δεν εχω βρει αλλα αρνητικα να με ενοχλουν παρα πολυ Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από najinblue3
ny_ Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 10 minutes ago, najinblue3 said: καλα οχι και οτι καλυτερο, μην τρελαθουμε βλεπεται ευχαριστα, αυτη την προφορα να μην εκανε ο Hall θα ητανε καλυτερος η σειρα ειναι Βρετανικη btw εχω δει 3 επεισοδια μεχρι τωρα, και με εξαιρεση το πρωτο 15λεπτο που δε βλεπεται, και τη ψευτο-προφορα δεν εχω βρει αλλα αρνητικα να με ενοχλουν παρα πολυ Η προφορά του dexterakou ήταν κάτι το οποίο με "χτύπησε" και έμενα κάπως είναι η αλήθεια.. Την βρετανική προφορά είτε την έχεις είτε όχι, δεν μπορείς να την "φτιάξεις" η να την "αντιγράψεις" γιατί το αποτέλεσμα θα είναι τραγικό. Όσο για το "καλύτερο" με βάση αυτά που έβγαλε φέτος, πιθανολογώ ότι όντως είναι σούπερ.. Μόλις την τελειώσεις ίσως θα έχεις και εσύ την ίδια γνώμη ! 1
Tzimaras Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Πολυ ωραία σειρά 8 επεισοδίων με ανατροπές, την τελείωσα μπαμ μπαμ!!! 1
najinblue3 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 9 ώρες πριν, 26ska είπε Αξίζει δηλαδή; αν μπορεις να ξεχασεις την προφορα του C. Hall βλεπεται
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Εγω καταφερα και το ειδα ολοκληρο. Τιποτα το ιδιαιτερο, με το ζορι ενα 7/10.
totalius Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 2 επεισόδια κ πολυ του ηταν .Συνεχιζει το Netflix τις δυσάρεστες εκπλήξεις είτε μιλάμε για σειρές είτε για ταινίες . Προχειρότητα στο full και σενάρια για τα σκουπίδια . 1 1 1
nik5163 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Η καλύτερη σειρά μυστηρίου που έχω δει τους τελευταίους μήνες (και έχω δει πολλές). Την είδα σε δύο μέρες. Ίσως γι αυτό δεν έχασα το momentum της δράσης.
najinblue3 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2018 Το τελειωσα και εγω αν και λιγο καθυστερημενα τα θετικα - C.Hall, λιγα επεισοδια και μπαινει γρηγορα στο ζουμι, η πολη που γυριστικε ειναι πολυ ομορφη αρνητικα- η προφορα του C.Hall, πραγματικα ειναι το μεγαλυτερο αρνητικο της σειρας και επισκιαζει τα υπολοιπα, το cast αν και δεν το ηξερα με εξαιρεση 2 ηθοποιους ειναι πολυ weak, η μουσικη επενδυση δε μου αρεσε καθολου γενικα ειναι σειρα που βλεπεται ανετα, οποιος του αρεσει το μυστηριο το προτεινω, εγω θα της δωσω ενα 7/10
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 Δημοσ. 22 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μετά την επιτυχία του Michael C. Hall στο Dexter τον είδαμε και σε έναν διαφορετικό ρόλο, στην σειρά μυστηρίου του Netflix με τίτλο “Safe” που κατάφερε πρόσφατα και βρέθηκε για μία εβδομάδα στο Ελληνικό Τop 10. Πάμε να δούμε λίγο πιο αναλυτικά τι είδαμε στην Βρετανική σειρά. Αρχικά το σενάριο ακολουθεί τον ιατρό Tom Delaney (Michael C. Hall) όπου μετά τον θάνατο της γυναίκας του μεγαλώνει μόνος του και όχι σαν ο καλύτερος πατέρας, τις κόρες του. Ξαφνικά μία μέρα αγνοείται η μεγαλύτερη κόρη του και ξεκινάει ένας μαραθώνιος από τον ίδιο για την εύρεσή της. Βέβαια στην προσπάθειά του αυτή θα βρεθεί αντιμέτωπος με ένα τεράστιο μυστικό. Μετά από ένα πάρτυ στην γειτονιά με αλκοόλ και ναρκωτικά η μεγαλύτερη κόρη του Tom βρίσκεται εκεί με το αγόρι της τον Chris. Ξαφνικά το πάρτυ ξεφεύγει και η Sia που το είχε διοργανώσει χωρίς την άδεια των γονιών της βρίσκει στην πισίνα νεκρό τον Chris και χωρίς να πει τίποτα σε κανέναν κρύβει το πτώμα και διώχνει τους παντες από το σπίτι. Αμέσως ειδοποιεί τους δικούς της που επιστρέφουν και προσπαθούν να ξεφορτωθούν το πτώμα καθώς δεν θέλουν να εμπλακεί η κόρη τους λόγω των ναρκωτικών. Η Jenny είχε αποχωρήσει πιο πριν από το πάρτυ μη γνωρίζοντας την μοίρα του Chris και από εκείνο το σημείο χάθηκαν τα ίχνη της. Ο πατέρας της που γνωρίζει πως δεν ήταν δίπλα της όσο θα έπρεπε, κάνει τα πάντα για να την βρει σε σημείο μερικές φορές που είναι πιο μπροστά και από την ίδια την αστυνομία. Βέβαια είναι ένας επικίνδυνος δρόμος που παραλίγο να στοιχίσει την ζωή του φίλου του Pete που τον βοηθά. Όσο προχωράει η ιστορία και η έρευνα και με αρκετά πολύ μικρά flashback που μας τα εξηγεί και στην πορεία, φαίνεται πως η Jenny ανακάλυψε κάτι πολύ σοβαρό για την μητέρα της αλλά και για κάποιους άλλους κατοίκους όταν ήταν νέοι. Δυστυχώς τα όσα ανακάλυψε τα είχε πει και στο αγόρι της τον Chris που σημαίνει πως ίσως δεν παραπάτησε και πνίγηκε στην πισίνα, αλλά κάποιος να τον σκότωσε για να μην αποκαλύψει τίποτα. Όπως και στις περισσότερες σειρές τέτοιου είδους με περιστατικά σε μία μικρή κοινωνία, όλοι κρύβουν μυστικά που μέσω της έρευνας πάντα έρχονται στο φως. Έτσι και εδώ πολλά αποκαλύπτονται στην πορεία που αρκετά από αυτά είναι συνδεδεμένα και με την εξαφάνιση της Jenny. Τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα καθώς όσο προχωρά η έρευνα υπάρχει και άλλος θάνατος στην κοινότητα που περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα. Τι ανακάλυψε άραγε η Jenny και ποιους αφορά και δεν θέλουν να αποκαλυφθεί το μυστικό; Θα βρεθεί ζωντανή ώστε να μάθουν τί έγινε ακριβώς; Φαίνεται πως ο Tom δεν γνώριζε τόσο καλά την γυναίκα του αλλά και όχι μόνο. Η σειρά “Safe” καταφέρνει με πολύ καλό τρόπο να θες να δεις την συνέχεια σαν τρελός γι αυτό και την τελείωσα και εγώ σε μία μέρα. Η σειρά εκτός από μυστηρίου χαρακτηρίζεται και δραματική καθώς είναι πολύ έντονο αυτό το στοιχείο αλλά χωρίς υπερβολές. Ο Michael C. Hall αρκετά καλός στην υποκριτική του αν και το σενάριο ίσως να μην τον άφησε να δώσει αυτό το παραπάνω. Ένα ακόμη θετικό είναι πως όσα γεγονότα μας παρουσιάζει για τους χαρακτήρες και όχι τόσο η βασική πλοκή, είναι πράγματα που όντως γίνονται χωρίς να υπερβάλει. Σε βάζει να σκεφτείς πως ο καθένας μπορεί να έχει κάνει λάθος πράξεις στο παρελθόν που δεν θα περίμενες ποτέ, όπως ο φίλος σου, ο γείτονάς σου ακόμη και η οικογένειά σου. Στο τέλος υπάρχει πολύ όμορφη ανατροπή αν και ίσως την λύση να μπορείς να την καταλάβεις αρκετά νωρίτερα. Άποψή μου είναι πως το “Safe” είναι μία πάρα πολύ καλή επιλογή σειράς που αξίζει να ξοδέψετε τον χρόνο σας χωρίς να σημαίνει πως θα ξετρελαθείτε αλλά ούτε ότι θα σας απογοητεύσει. Θεωρείται μίνι σειρά και δεν υπάρχει 2η season. Αξιζει να ασχοληθειτε με τη σειρα και θα σας αποζημιωσει το τελικο αποτελεσμα Επεξ/σία 22 Απριλίου 2020 από Επισκέπτης
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 Δημοσ. 24 Απριλίου 2020 μια χαρα ειναι η σειρα..με τιποτα δεν ειστε ικανοποιημενοι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα