Mr.kostas Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας θελω να αγορασω ενα μεταχειρισμενο αυτοκινιτο και απο οσο ξερω πρεπει να πληρωσω τελη, πινακιδες και ασφαλεια. Το μονο που δεν ξερω ειναι τι αλλο πρεπει να πληρωσω γινετε καποιος να μου πει τι πρεπει να πληρωσω και ποσο κοστιζει στο περιπου για να εχω μια εικονα? Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από Mr.kostas
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Τέλη κυκλοφορίας λογικα είναι πληρωμένα Έξοδα μεταβίβασης από 150 έως.... ανάλογα τον κυβισμό. Τα 150 είναι περίπου για 1300 κυβικά Ασφάλεια χωρίς κλοπή κάπου στα 200 με 250 τον χρόνο με οδική βοήθεια. Υπάρχουν από 3μηνες μέχρι ετήσιες. Κάποιο λίγοι και μηνιαίες
terry308 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Τα τέλη πάνε βάσει κυβικών. Πινακίδες και τέλη αφού θα είναι μεταχειρισμένο δε πληρώνεις, ΕΚΤΟΣ κι αν είναι εξωτερικού και χρειάζεται εκτελωνισμό και πινακίδες. Ασφάλεια ανάλογα χρονολογία αυτοκινήτου , έτη κατοχής διπλώματος , ηλικία οδηγού, περιοχή, επάγγελμα, αν είναι απλή, πυρός κλοπής ή μικτή μπορείς να υπολογίσεις @ insurance market & hellas direct Επίσης καλό θα ήταν να κάνεις και ένα service λάδια φίλτρα κτλ εάν δεν εχει κάνει πρόσφατα Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από terry308
Mr.kostas Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Ok ευχαριστω για τις απαντησεις σας απλα εγω θελω να παρω ενα απλο φτηνο και λιγο κομψο χωρις υπερβολικα πραγματα απο πανω του πχ καμερα απο πισω. Απλα θελω ισα-ισα να το χρησιμοποιω ειτε για δουλειες ειτε για καμια βολτα καταλαβαίνετε τι εννοώ αφου εχετε περασει και εσεις στην ηλικια μου(20χρονος) Δηλαδη αν παρω λεμε τωρα το fiat poundo του 2007 θα πληρωσω την μεταβιβαση καπου στα 150? επειδη τα κυβικα του ειναι 1242
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Καπου εκει θα πληρωσεις ...Δεν ξερω ποσα χρηματα εχεις να διαθεσεις για αγορα. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από Γιάννης Platano
terry308 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Τα εξοδα μεταβιβασης θα ειναι 135€ , αν το κανεις μεσω σχολης οδηγων ή μεσολαβητη ίσως παει παραπάνω ... Επειδή είσαι 20 αρα και νεος οδηγος η ασφαλεια θα ειναι λιγο πιο ακριβη μπορεις να υπολογισεις στο περιπου στα 2 site που σου εγραψα πριν Το punto είναι οκ , σαν κατοχος (μοντελου 2002) επι 10ετιας σε γενικες γραμμες ήμουν ευχαριστημένος , τράβηξε και 200.000χλμ με υγραεριο , μπορεις να δεις και seat ibiza , opel corsa, i20 Huyndai , vw polo,toyota yaris ολα εξαρτώνται από το Budget και τι σου αρέσει ... Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από terry308
Mr.kostas Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Το ξερω οτι επειδη ειμαι νεος οδηγος ειναι ακριβη η ασφαλεια γιατι τωρα εχω ασφαλεια στο αυτοκινιτο του πατερα μου (fiat poundo και αυτο αλλα δεν ξερω πιας χρονιας). Ευχαριστω που μου απαντησατε γιατι δεν ειχα ιδεα.
BarcodeCrew Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Για μεταβίβαση είναι 90+50.Για τέτοιο ποσό γνωρίζω εγώ.140€ για 1360cc λέω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα