Conan2046 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Γεια σας, έχασα ή πιθανόν μου έκλεψαν το κινητό μου το οποίο ήταν xiaomi. Είχα δημιουργήσει λογαριασμό τον οποίο δεν μπορώ με τίποτα να βρω μπας και καταφέρω να εντοπίσω το κινητό μου. Πάω από έναν υπολογιστή να κάνω επαναφορά του κωδικού, βάζω το κινητό που είχα δώσει αλλά μένει δυστυχώς συνέχεια σε μια γκρι οθόνη με μια ροδέλα να γυρίζει, έχω δοκιμάσει διαφορετικούς browser σε διαφορετικούς υπολογιστές τίποτα. Ο αριθμός κινητού είναι προφανώς σωστός, επειδή είχε 2 κάρτες όταν βάζω την άλλη μου λέει ότι ο αριθμός είναι λάθος. Κανείς καμιά ιδεά;
inflation Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 μεχρι να βγαλεις ακρη με το mi account, δοκιμασε το https://www.google.com/android/find sto mi account δοκίμασε και με email login
Conan2046 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Σ' ευχαριστώ. Τελευταίο στίγμα δίνει την ώρα περίπου που το έχασα. Το έπαιρνα τηλέφωνο και πιο μετά μέχρι να απενεργοποιήσω τις κάρτες. Δεν νομίζω πλέον να βρεθεί, οπότε έβαλα και την προστασία της συσκεύης, άφησα και ένα μήνυμα με τον αριθμό του κινητού μου μπας και βρεθεί στα χέρια κανενός καλού ανθρώπου...
NikosKallithea Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δηλαδή περιμένεις εσύ τώρα από το google να βρεις το κινητό. Ξέχασε το αυτό πάει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα