Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Θα βγει φέτος (Οκτώβριο στην Αμερική) και σκηνοθετεί ο Andy Serkis (που κάνει και τον Baloo). Αυτή η ταινία θα είναι πιο book accurate αν και όπως φαίνεται θα έχει κάποιες διαφορές πάλι (π.χ. ο Καα ήταν αρσενικός πύθωνας κανονικά, μανία τώρα με γυναικείες φωνές), τουλάχιστον δεν θα είναι σαν της Disney που είχε αλλάξει πολύ το στόρυ. Γενικά είναι ίσως η "to see" ταινία για μένα, γιατί πάντα το είχα άχτι να δω Jungle Book και όχι Disney Book. Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από GhostRiderLSOV
KilliK Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 θα το θαψουν οι κριτικοι για να πατωσει, δεν εινια Disney παραγωγη.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Μέλος Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Ήδη αρκετοί που ξέρουν μόνο την Disney έκδοση (animation / live action) το θεωρούν "αντιγραφή" και "DC Version", χωρίς να έχουν διαβάσει τις ιστορίες του Kipling... 1
omghi2u Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δεν εχω διαβασει του Kipling , εχω 2 εικονες στο μυαλο μου, το ιαπωνικο και το animated jungle book της disney (1967) the bare necessities ! δεν ξερω ποιο ειναι πιο κοντα στις ιστοριες του kipling
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Μέλος Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Τo anime ήταν πιο κοντά στις ιστορίες του, έχει αρκετά κομμάτια. Βέβαια ο Μόγλης δεν είχε ποτέ boomerang ή κόκκινο πάντα για φίλο.
najinblue3 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Mowgli is now a Netflix movie source Επεξ/σία 28 Ιουλίου 2018 από najinblue3
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Μέλος Moderators Δημοσ. 28 Ιουλίου 2018 Για κάποιο λόγο εφυγαν τα πρώτα links και δεν μπορώ να κάνω edit. Ξανά το πρώτο trailer λοιπόν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα