Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, χθες μου ήρθε το παρακάτω μήνυμα παρόλα αυτά όταν μπαίνω στην εφαρμογή του whats up το πακέτο συνεχίζει να μου το έχει στα 6 ευρώ:

ΦΟΙΤΗΤΟΠΡΟΣΦΟΡΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ. ΓΙΑ 1000' ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ 400ΜΒ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 3Ε

ΜΠΕΣ ΣΤΟ WHAT'S UP APP Ή ΣΤΕΙΛΕ Α(ΚΕΝΟ)30 ΣΤΟ 1256 ΚΑΙ ΘΑ ΦΟΥΛΑΡΕΙΣ ΜΕ ΜΒ & ΟΜΙΛΙΑ!

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΧΡΙ 26/05/2018

• Thanks 3
Δημοσ.

Αααχ αυτή η WU. Πόσο πολύ μ' αρέσει που μιλάει στη γλώσσα των νέων. ("Η φάση είναι σχολείο!")

Πάντως κι εμένα 6€ μου το έχει στην εφραμογή. Το ενεργοποίησες μέσω του μηνύματο να δούμε τι ισχύει τελικά; Στα 6 δε με ψήνει, αλλά στα 3 είναι πολύ καλή.

Δημοσ.

Οχι δεν το ενεργοποίησα επειδή έχω ήδη λεπτά που τελειώνουν στης 25/05, αλλα θα το ενεργοποιήσω μόλις τελειώσουν. Αν πάλι κάποιος το ενεργοποιήσει μέσω μηνύματος ας μας ενημερώσει...

Δημοσ.

καλή προσφορά το ερώτημα ομως είναι : ΠΩΣ ΘΑ ΠΆΡΟΥΜΕ ΚΙ εμείς ένα φοιτητικό νούμερο γιατί μας γδέρνουν κάθε μήνα??

Δημοσ.

Αυτο το μηνυμα ειχε παει σε γνωστο μου πριν καμια βδομαδα.Σε μενα δεν εχει ερθει κατι.Ειναι για καποιους η για ολους.Στο μηνυμα λεει "προσφορα μονο για σενα" βεβαια μπορει και να μην σημαινει τπτ.Το εχει δοκιμασει κανεις που να μην του ηρθε μηνυμα;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, spy94 είπε

Αυτο το μηνυμα ειχε παει σε γνωστο μου πριν καμια βδομαδα.Σε μενα δεν εχει ερθει κατι.Ειναι για καποιους η για ολους.Στο μηνυμα λεει "προσφορα μονο για σενα" βεβαια μπορει και να μην σημαινει τπτ.Το εχει δοκιμασει κανεις που να μην του ηρθε μηνυμα;

Μονο για φοιτητες ειναι.

• Thanks 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, spy94 είπε

Εμένα δε μου ήρθε κάποιο μήνυμα να με ειδοποιήσει και ούτε ήταν στα 3 ευρώ στην εφαρμογή...απλά έστειλα sms στο 1256 

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, geomag13 είπε

Μόλις το ενεργοποίησα με sms. Ευχαριστώ TS!! :D

Πόσα σε χρέωσε τελικά; 3€ ή 6€;

Δημοσ.

Προφανως εχω φοιτητικο ρε σεις :P

Το θεμα ειναι αν θα με χρεωσει 3 η 6 γιατι στην εφαρμογη 6 λεει

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Hommer είπε

Πόσα σε χρέωσε τελικά; 3€ ή 6€;

Θα σε χρεώσει 3 ευρώ από τη στιγμή που θα στείλεις το sms

Δημοσ.

εγω βαζω με τα 8.θελω τα MB ποιο πολυ απο την ομιλια.+ οτι δινει και 1200 sms. αλλα σμσ εχω να στειλω απο την εποχη του nokia 6600

Δημοσ.

εμένα παιδιά έστειλα Α κενό στο 1256 και με λέει ότι δεν υπάρχει κάτι διαθέσιμο για την σύνδεση σας αυτή τη στιγμή (έχω whatsup φοιτητικό).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...