Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
8 ώρες πριν, D.Luffy είπε

27" για 4Κ... Ποιο το νόημα? Θα έπρεπε να ήταν στις 32 τουλάχιστον. 

32" gia gaming .. eh... pare thn pg348q 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, TopicStrarter είπε

Δεν λέω πως είναι φθηνή αλλά η οθόνη ειναι ένα απο τα ελάχιστα πράματα στον υπολογιστή που περνάνε χρόνια για να αναβαθμίσεις... την κάρτα γραφικών την αλλάζεις τον επεξεργαστή τον αλλάζεις.. την οθόνη (ειδικά αν είναι καλή) δύσκολα την αλλάζεις κρατάει άνετα 5ετία μερικοί κάνουν και 10ετία μέχρι να την αλλάξουν...

Οπότε αν δίνεις πχ 2000 σε ένα ποδήλατο ή 1000 ευρώ για ένα κινητό που θα το αλλάξεις σε λιγότερο απο 3ετία τότε γιατί να μην δώσεις 2000 για μια οθόνη;  (ειδικά αν σκεφτείς ότι κάποιοι δίνουν 1000 ευρώ για μια GTX 1080 ti)

Ναι γιατί οι σημερινές κάρτες γραφικών ειναι στο τέλος της ζωής τους (3 χρόνια σχεδόν κρατάει η τρέχουσα γενιά.. ) αλλά η GTX 1080 ti  παίζει πολλά παιχνίδια λιγο πιο πάνω απο 60FPS οπότε η GTX 2080 ή 1180 ή όπως θα λέγεται η ανερχόμενη κάρτα της nvidia λογικά θα παίζει 4k τουλάχιστον στα 70+ FPS σταθερά. 

αμα αδερφε βγαζει 70 fps παλι τα 144 ειναι αχριστα αν γνωριζεις...αν δν εχεις fps 144 οσο τα hz ειναι waste of money

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, lawlezz είπε

αμα αδερφε βγαζει 70 fps παλι τα 144 ειναι αχριστα αν γνωριζεις...αν δν εχεις fps 144 οσο τα hz ειναι waste of money

αν ειχες και 144 hrz μονιτορ καλα θα ηταν για να μην λες τετοια

αν ισχυει η υπογραφει σου εχουμε και το ιδιο μονιτορ κατεβασε απο 144 στα 60 hrz και κατεβασε τα fps sta 70 να δεισ αν εχει η οχι διαφορα . fps = frames per second αρα τα 70 πχ ειναι στο second . ενα βαρυ  frame  με ενα ελαφρυ μπορει να εχουν διαφορα στο χρονο κατα 10 φορες αρα τι κερδιζεις απο μονιτορ 144  την υπερδιπλασια  ταχυτητα να προβαλει 1 frame απο οτι ενα 60 εξου και το cinematic που θα παρατηρισεις στο μονιτορ σου

Επεξ/σία από GiorgosPP
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, GiorgosPP είπε

καλο το 4κ αλλα οκ πιο μεγαλο βημα ειναι το 1080π σε 1440 π παρα 1440π σε 4κ σε 24''' 1440π πραγματικα ειναι πολι καλο δεν βλεπο λογο για 4κ το g sync ειναι υπερεκτιμιμενο ειδικα σε fps games προσοπικα το κλινο οσο καλος και να ο driver ενα delay to βαζει ειδικα σε long range βολες ουτε καν κλεισιμο  anyday  140+++ fps  με καλο low input lag monitor 144hrz ++ 1440 p κι ας ειναι χορις g- sync με κανα 400αρι .και προσεχος με μια 1170 που θα και και 100w λιγοτερα απο 1080 τι οποτε αρκετα χαμιλοτερες θερμοκρασιες ακομα και με αερα θα ναι πολι κομπλε κι ασ ειναι και 5-10 % πισο σε fps απο 1080 τι . αν σε θερμοκρασιες ειναι σε επιπεδα 1070 gaming x πουλιμα η 1080 τι και θα σπασο το λοοπ να πα να γ@μιθει πιρα 1170 χτες

Πιωμένος είσαι; Συγνώμη κιόλας αλλά τι λες ρε φιλαράκι;

Επεξ/σία από makellarispn
Δημοσ.

Παρα πολυ καλο monitor αλλα υπερβολικα τα λεφτα που ζητανε... το αντιστοιχο σε 34-35 ιντσες wide θα παει στα 2500+++. Ελεος ρε παιδια. Υπομονη σε 2 χρονια θα πεσουν οι τιμες!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Heybro είπε

Θες και 2000 για GPU έτσι. 4k 144hz η 1080ti με το ζόρι έχει τα 60. Που χάθηκες ρε συ? 

Ρε συ τα εχουμε πει αυτα.. Φυσικα και δεν υπαρχει GPU που να χτυπιεσαι κατω να σου βγαλει 4k @ 144Hz, ουτε σημερα ουτε αυριο με ολα τα bells&whistles.. To μονιτορ ειναι επενδυση δεν το περνεις για σημερα μονο ομως και επισης υπαρχει κοσμος που θα  χρησιμοποιει οσο μπορει μερος του ρυθμου ανανεωσης ριχνοντας ρυθμισεις να παιξει κανα παλιο..Αλλωστε το gsync σε κανει και εισαι χαλαρος για το framerate consistency.. Επισης δεν το περνει μονο για αυτα το περνει και για HDR, το περνει για τα νεα πανελ για το Gsync, επειδη ειναι απλα το κορυφαιο..

Ε λογω δουλειας δεν πολυμπαινω αυτο τον καιρο..

15 ώρες πριν, GiorgosPP είπε

θα καθονται 3 μετρα απο την οθονι για να μην στραβοθουν και για να μην κουνανε το κεφαλι δεξια αριστερα :P:lol: 

πολυ βαρια max 29''  se 4k

Μια χαρα θα καθονται και στο 1 μετρο εχεις κατσει ποτε μπροστα σε ενα widescreen 34αρι να δεις ποσο epic ειναι; Kαθ'υψος ειναι οσο τα 27αρια περιπου τα 16:9 και σε πλατος ερχεται και δενει με τα ματια σου..

15 ώρες πριν, Lerios είπε

Θεωρώ άχρηστο τόσο μεγάλη ανάλυση σε μόνο 27 ίντσες παρόλο που είναι οτι καλύτερο υπάρχει σε specs και εικόνα. Η PG35VQ θα είναι η ναυαρχίδα με τα 3440x1440 200Hz και τις 35 ίντσες αλλά αν κρίνω από τα 2000 ευρώ που έχουν αυτές, εκείνη θα έχει 2500+

Η αληθεια ειναι οτι για 27αρα και εγω το θεωρω overkill αλλα you can simply never have enough dpi :D

Αυτη παντως ηταν και η δικη μου ευλογη απορια ποσο θα τιμολογηθουν αρχικα τα 35αρια αν η ACER κιολας και οχι η ASUS βαζει 2k το 27αρι.. Λογικα θα πεσει τον πρωτο χρονο η τιμη του αλλα και παλι την θεωρω υπερβολικη και ας ειναι top pick.. Λογικα να το δεις γυρω στα 1500 θα ηταν μια καλη τιμολογηση για αρχη τα 2 τα βρισκω παρα πολλα.. 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, makellarispn είπε

Πιωμένος είσαι; Συγνώμη κιόλας αλλά τι λες ρε φιλαράκι;

μαλλον δεν ξερεισ να διαβαζεις . οποτε να στο κανο λιανα για παιδια δημοτικου .οτι ακομα και να ειχες 2000 δεν αξιζει εκτος αν θες να κανεις μοστρα καλιτερα 2 φθινοτερα μονιτορ για την δοθλεια ποθ το θεσ το καθενα . το αλλο με την καρτα ναι ειναι ο πονος μου με τα ελληνικα servis αμα ειχες 3 μηνες+ χορις καρτα λογο μπουρδελο ελλινικου σερβις τα ιδια θα λεγες  και μονο για καρτα εχεις χαλασει1100 ευρο  

Επεξ/σία από GiorgosPP
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το αν αξιζει ή οχι είναι στην διακριτική ευχέρεια του καθενός.. Εγω ας πούμε ποτε δεν αντεχα τα dual/triple monitor configs

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Μια χαρα θα καθονται και στο 1 μετρο εχεις κατσει ποτε μπροστα σε ενα widescreen 34αρι να δεις ποσο epic ειναι; Kαθ'υψος ειναι οσο τα 27αρια περιπου τα 16:9 και σε πλατος ερχεται και δενει με τα ματια σου..

τι ειναι ζιλοτειπ?  για δουλιτσα το wide μπορει να βουλευει . για fps to 27ari που εχω ηδη μου φενετε πολι στο δεξια αριστερα  και ειμαι στο μετρο σχεδον

4 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Το αν αξιζει ή οχι είναι στην διακριτική ευχέρεια του καθενός.. Εγω ας πούμε ποτε δεν αντεχα τα dual/triple monitor configs

το 2ο μονιτορ βολευει πολυ ειδικα οταν πρεπει να τρεχεισ σε fullscreen ενα πχ game δεν σου το σπαει*  η αν τρεχεισ ταυτοχρονα αλλα πραγματα 

Επεξ/σία από GiorgosPP
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, GiorgosPP είπε

τι ειναι ζιλοτειπ?  για δουλιτσα το wide μπορει να βουλευει . για fps to 27ari που εχω ηδη μου φενετε πολι στο δεξια αριστερα  και ειμαι στο μετρο σχεδον

το 2ο μονιτορ βολευει πολυ ειδικα οταν πρεπει να τρεχεισ σε fullscreen ενα πχ game δεν σου το σπαει*  η αν τρεχεισ ταυτοχρονα αλλα πραγματα 

Aν θεωρεις οτι τα ultrawide 21:9 monitors δεν ειναι για gaming δεν ξερω.. Μαλλον εισαι η μειοψηφια.. Ειδικα αν εχεις κατσει και εχεις παιξει να δεις την γλυκα.. Και εγω σε 16:9 παιζω αλλα ενα 21:9 το γλυκοκοιταζω για το αμεσο μελλον..

Για το dual monitor setup μιλαγα σε μια custom resolution να παιζεις με τις μπαρες ενδιαμεσα.. Το απεχθανομαι ποτε δεν το μπορεσα..Eιναι μακραν πιο οικονομικο αλλα για αυτους που το αντεχουν..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Aν θεωρεις οτι τα ultrawide 21:9 monitors δεν ειναι για gaming δεν ξερω.. Μαλλον εισαι η μειοψηφια.. Ειδικα αν εχεις κατσει και εχεις παιξει να δεις την γλυκα.. Και εγω σε 16:9 παιζω αλλα ενα 21:9 το γλυκοκοιταζω για το αμεσο μελλον..

Για το dual monitor setup μιλαγα σε μια custom resolution να παιζεις με τις μπαρες ενδιαμεσα.. Το απεχθανομαι ποτε δεν το μπορεσα..Eιναι μακραν πιο οικονομικο αλλα για αυτους που το αντεχουν..

δεν διαβαζεις και συ σαν  τους αλλους  Στο 1ο  παιζες στο 2ο εχεισ ανοιχτο πχ facebook , to streaming προγραμμα , το msi afterburner , το προγραμμα που μπορει να γραφει  sto 1o monitor to gameplay  ή την επιφαενια εργασιας τη κανεις , χωρις να σου ¨¨σπαε騨 το fullscreen mode του game 

Επεξ/σία από GiorgosPP
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, GiorgosPP είπε

δεν διαβαζεις και συ σαν  τους αλλους  Στο 1ο  παιζες στο 2ο εχεισ ανοιχτο πχ facebook , to streaming προγραμμα , το msi afterburner , το προγραμμα που μπορει να γραφει  sto 1o monitor to gameplay  ή την επιφαενια εργασιας τη κανεις , χωρις να σου ¨¨σπαε騨 το fullscreen mode του game 

Μια χαρα διαβαζω και σου απαντησα, μαλλον εσυ δεν καταλαβες την επεξηγηση μου.. Μιλησα ΚΑΘΑΡΑ για dual setup gaming config στο ειπα στο τελευταιο ποστ..

Aλλωστε ενα δευτερο μονιτορ για τετοιες δουλειες αν το θελουμε το βαζουμε διπλα σιγα το πραγμα παντα εχουμε ενα παλιο να εχει ξεμεινει.. To point πιο ειναι και τι σχεση εχει με το ενα και μεγαλο μονιτορ για gaming; Πιστευεις οτι οποιος εχει να σκασει 2k για μονιτορ δεν θα εχει ενα ή και δυο ή και 3 μονιτορ παλια στο σπιτι του για την δουλεια που θες;

Παμε παρακατω ναι;

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Μια χαρα διαβαζω και σου απαντησα, μαλλον εσυ δεν καταλαβες την επεξηγηση μου.. Μιλησα ΚΑΘΑΡΑ για dual setup gaming config στο ειπα στο τελευταιο ποστ..

Παμε παρακατω ναι;

αμ δεν ,  μονος σου μιλισες για costum rez μετα γτ προφανος θες 2- 3 μετρα οθονι ενιαια οριζοντιος ενο εγω σου εγραψα πριν απο σενα που κερδιζεις με 2 ξεχωριστα μονιτορ . αν σε φθειρει η κουβεντα μην κανεις παραθεσεις  

Επεξ/σία από GiorgosPP
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, GiorgosPP είπε

αμ δεν ,  μονος σου μιλισες για costum rez μετα γτ προφανος θες 2- 3 μετρα οθονι ενιαια οριζοντιος ενο εγω σου εγραψα πριν απο σενα που κερδιζεις με 2 ξεχωριστα μονιτορ . αν σε φθειρει η κουβεντα μην κανεις παραθεσεις  

Aδελφε δες σε τι εκανα εγω quote αρχικα και μην τα κανεις αχταρμα.. Καμια σχεση με αυτο που συζητουσες με τους αλλους. 

Στην συνεχεια απανταω για το αν αξιζει το να εχεις ενα ακριβο μονιτορ σε σχεση με 2 μονιτορ και λεω οτι μια χαρα αξιζει για αρκετους.. Καποιος διαβαζοντας το μυνημα σου υποθετει οτι τo dual setup το θες για gaming για το widescreen της υποθεσης.. 

Και στο τριτο ακομη και λαθος υποθεση να εχω κανει σου απανταω και σου εξηγω πεντακαθαρα οτι μιλουσα για dual gaming setup και δεν μπορω τις μπαρες. Στο λεω δηλαδη οτι αυτο εννουσα. Που ακριβως μπερδευτηκες ειδικα μετα την επεξηγηση μου; Kαι στο τελευταιο σου απανταω οτι αν ο σκοπος σου ειναι απλα ενα δευτερο μονιτορ για αλλες χρησεις οσο παιζεις το πιο ευκολο ειναι για καποιον που ριχνει τοσα λεφτα για ενα ακριβο μονιτορ να εχει ενα δευτερο για τετοιες δουλειες.. 

Που ακριβως μπερδευτηκες.. Η κουβεντα σταδιακα προχωρησε.. 

Τα υπολοιπα σορρυ αλλα δεν τα καταλαβαινω πως τα συνδεεις.. Ουτε δυο τρια μετρα οθονη θελω (plz με τις υπερβολες τωρα ελεος  προφανως ουτε τις διαστασεις ενος τετοιου μονιτορ δεν εχεις δει για να λες τετοια) και ουτε με φθειρει καμια κουβεντα..

Μαλλον εσενα φθειρει γιατι με τα πολλαπλα μετωπα δυσκολευεσαι να απαντησεις ξεχωριστα στον καθενα για αυτα που σου γραφει.. Για την οποια δικη μου παρανοηση εκανα επεξηγηση αν δεν το καταλαβες δεν φταιω εγω. 

Επεξ/σία από d4ydr33m3r

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...