Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4k

144HZ

G-Sync

Quantum Dot

HDR

10-bit

DCI-P3

1000 nits

Είναι δηλαδή ότι καλύτερο υπάρχει αυτήν την στιγμή.

Πόσο έπρεπε να κοστίζει;

Προφανώς απευθύνεται σε μερικές χιλιάδες πλουσιων γκέιμερς και όχι σε μας.

Επεξ/σία από bubu
  • Like 4
  • Thanks 1
  • Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλο το 4κ αλλα οκ πιο μεγαλο βημα ειναι το 1080π σε 1440 π παρα 1440π σε 4κ σε 24''' 1440π πραγματικα ειναι πολι καλο δεν βλεπο λογο για 4κ το g sync ειναι υπερεκτιμιμενο ειδικα σε fps games προσοπικα το κλινο οσο καλος και να ο driver ενα delay to βαζει ειδικα σε long range βολες ουτε καν κλεισιμο  anyday  140+++ fps  με καλο low input lag monitor 144hrz ++ 1440 p κι ας ειναι χορις g- sync με κανα 400αρι .και προσεχος με μια 1170 που θα και και 100w λιγοτερα απο 1080 τι οποτε αρκετα χαμιλοτερες θερμοκρασιες ακομα και με αερα θα ναι πολι κομπλε κι ασ ειναι και 5-10 % πισο σε fps απο 1080 τι . αν σε θερμοκρασιες ειναι σε επιπεδα 1070 gaming x πουλιμα η 1080 τι και θα σπασο το λοοπ να πα να γ@μιθει πιρα 1170 χτες

Επεξ/σία από GiorgosPP
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eχω μια σημαντικη παρατηρηση οσον αφορα αυτα τα monitor . Tα panel ειναι IPS με οτι αυτο συνεπαγεται ( ips glow , low contrast , blb ) . Σε SDR περιεχομενο που αποτελει ακομα το 99.9 % αυτων που βλεπουμε στις οθονες μας , απο την στιγμη που δεν θα χρησιμοποιουνται οι 384 led zones , αυτα τα monitor δεν θα προσφερουν κατι παραπανω απο ενα καλο ips monitor του σημερα , οσον αφορα σε ποιοτητα εικονας. Εννοειται σε hdr ειναι αλλο θεμα . Βασιζω τον παραπανω συλλογισμο μου τοσο στα reviews της professional οθονης της dell με 384 zones που ειναι ηδη στην αγορα , οσο και στο γεγονος οτι στα χαρακτηριστικα αυτών των monitor το contrast ειναι μονο 1000:1 . 

Επεξ/σία από odi83
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, odi83 είπε

Eχω μια σημαντικη παρατηρηση οσον αφορα αυτα τα monitor . Tα panel ειναι IPS με οτι αυτο συνεπαγεται ( ips glow , low contrast , blb ) . Σε SDR περιεχομενο που αποτελει ακομα το 99.9 % αυτων που βλεπουμε στις οθονες μας , απο την στιγμη που δεν θα χρησιμοποιουνται οι 384 led zones , αυτα τα monitor δεν θα προσφερουν κατι παραπανω απο ενα καλο ips monitor του σημερα , οσον αφορα σε ποιοτητα εικονας. Εννοειται σε hdr ειναι αλλο θεμα . Βασιζω τον παραπανω συλλογισμο μου τοσο στα reviews της professional οθονης της dell με 384 zones που ειναι ηδη στην αγορα , οσο και στο γεγονος οτι στα χαρακτηριστικα αυτών των monitor το contrast ειναι μονο 1000:1 . 

αν κανεις επεξεργασια εικονας κλπ θες 4κ κλπ περνεις το αναλογο μονιτορ αν θες gaming γριγορο μονιτορ που δεν σε πολι νοιαζει και το χρωμα και φερνεις και την αντιθεση στη προς την μεση για να μην στραβονεσε στα αποτομα λευκα και βλεπεισ και καλιτερα στα σκοτεινα θισιαζοντας λιγο μαυρο περνεις το αναλογο . αν τα θες και τα 2 σε 1 τα σκας χοντρα οπως παραπανο αν και προκειτε για gaming monitor καλιτερα 2 μονιτορ και πιο φθινα θα σου ρθει και βολευει το 2ο μονιτορ αρκετα .  Απλα οτι στην αγορα ειναι high tech οτι πιο νεο , χρηματικα ειναι και χρυσο 

Επεξ/σία από GiorgosPP
Δημοσ.

Αμφιβάλω ότι θα ειναι 10bit. Μάλλον θα είναι 8bit+frc αφού το monitor της Asus που έχει το ίδιο panel έτσι έχει χαρακτηριστεί. 

• Like 1
Δημοσ.

Η κλασική γρίνια για την τιμη σε οτιδήποτε δεν μπορούμε να αγοράσουμε. Λες και αν εκανε 1500 θα τρέχατε ολοι να την πάρετε..

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

2k για την 27αρα.. Θα πεσει πολυ γελιο με τα 34/35αρια.. :lol:

Θες και 2000 για GPU έτσι. 4k 144hz η 1080ti με το ζόρι έχει τα 60. Που χάθηκες ρε συ? 

Δημοσ.

Το lol και το hearthstone θα φαίνονται υπέροχα με τέλεια γραφικά, θα πω στον θείο μου από την Αμερική να μου στείλει λεφτά να την αγοράσω!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

2k για την 27αρα.. Θα πεσει πολυ γελιο με τα 34/35αρια.. :lol:

θα καθονται 3 μετρα απο την οθονι για να μην στραβοθουν και για να μην κουνανε το κεφαλι δεξια αριστερα :P:lol: 

πολυ βαρια max 29''  se 4k

Επεξ/σία από GiorgosPP
  • Confused 3
Δημοσ.

Θεωρώ άχρηστο τόσο μεγάλη ανάλυση σε μόνο 27 ίντσες παρόλο που είναι οτι καλύτερο υπάρχει σε specs και εικόνα. Η PG35VQ θα είναι η ναυαρχίδα με τα 3440x1440 200Hz και τις 35 ίντσες αλλά αν κρίνω από τα 2000 ευρώ που έχουν αυτές, εκείνη θα έχει 2500+

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, aris1986 είπε

Το lol και το hearthstone θα φαίνονται υπέροχα με τέλεια γραφικά, θα πω στον θείο μου από την Αμερική να μου στείλει λεφτά να την αγοράσω!

μια φορα κατεβασα απο 144 στα 60 hrz to monitor και εγινε cinematic  λες και ειχα 20 fps . ακομα και με hd 530 σε dota2 εχει πολι μεγαλι διαφορα κι ας εχω 90 fps

• Like 1
Δημοσ.

Γιατι κλαμα για τις τιμες? Απευθυνονται και στους αντιστοιχους ενδιαφερομενους. Δεν ειναι για ολους. Ειναι για αυτους που σκανε χιλιαρικα στις καρτες γραφικων τους και στα συστηματα τους και προφανως δεν θα μεινουν πισω ουτε στις οθονες τους. each to their own λοιπον. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...