masterone Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Γεια σας παιδια εχω ενα λαπτοπ 5 χρονων lenovo g505s το οποιο εχει απο την αρχη που το πηρα προβλημα με τις θερμοκρασιες επεξεργαστη. Εχω δοκιμασει και ψυκτρα αλλα παλι ζεστενεται και σβηνει. Υπαρχει καποιος τροπος να ανεβασω τις στροφες απο το stock ανεμιστηρακι που εχει γτ δεν ανεβαινει μονο του αν και θα επρεπε ακομα και οταν ειναι ζεστο. οταν κλεισει απο θερμοκρασιες και το ξαναμπουταρω τοτε δουλευει στο φουλ το ανεμηστηρακι αλλα πρεπει να κλεισει πρωτα.
Adanos Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 18 hours ago, masterone said: Γεια σας παιδια εχω ενα λαπτοπ 5 χρονων lenovo g505s το οποιο εχει απο την αρχη που το πηρα προβλημα με τις θερμοκρασιες επεξεργαστη. Εχω δοκιμασει και ψυκτρα αλλα παλι ζεστενεται και σβηνει. Υπαρχει καποιος τροπος να ανεβασω τις στροφες απο το stock ανεμιστηρακι που εχει γτ δεν ανεβαινει μονο του αν και θα επρεπε ακομα και οταν ειναι ζεστο. οταν κλεισει απο θερμοκρασιες και το ξαναμπουταρω τοτε δουλευει στο φουλ το ανεμηστηρακι αλλα πρεπει να κλεισει πρωτα. Όταν λες ψύκτρα; Δοκίμασε να πάρεις μια βάση με ανεμιστήρες μήπως και αλλάξει κάτι. Τώρα υπάρχει και το σενάριο της Θερμοαγώγιμης Πάστας. Αν ξέρεις να ανοίγεις λάπτοπ και να βάζεις πάστα, δοκίμασε το. Τον ανεμιστήρα και αν τον ανεβάσεις στον φουλ, το μόνο που θα καταφέρεις είναι να ρίξεις λίγο την θερμοκρασία και να σου "τελειώσει" μια ώρα αρχύτερα το fan. Επεξ/σία 23 Μαΐου 2018 από Adanos
postfire Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 19 ώρες πριν, masterone είπε Γεια σας παιδια εχω ενα λαπτοπ 5 χρονων lenovo g505s το οποιο εχει απο την αρχη που το πηρα προβλημα με τις θερμοκρασιες επεξεργαστη. Εχω δοκιμασει και ψυκτρα αλλα παλι ζεστενεται και σβηνει. Υπαρχει καποιος τροπος να ανεβασω τις στροφες απο το stock ανεμιστηρακι που εχει γτ δεν ανεβαινει μονο του αν και θα επρεπε ακομα και οταν ειναι ζεστο. οταν κλεισει απο θερμοκρασιες και το ξαναμπουταρω τοτε δουλευει στο φουλ το ανεμηστηρακι αλλα πρεπει να κλεισει πρωτα. γιατι δεν το επεστρεψες απο την αρχη? 1
nikos903 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Απο το changelog του τελευταίου bios: Spoiler Summary of changes ================== General Information: 83CN53WW 1. Fix CPU temperature between T1(50‘γC)~T2(90‘γC) does not meet the fan duty. Εν ολίγοις, έχεις περάσει το τελευταίο bios? Και κάτι άλλο, αυτές οι ανεβασμένες θερμοκρασίες που λες ποιες είναι; HWmonitor βάλε και ανέβασε 2 screenshots, ένα σε idle και ένα όταν παίζει ένα 1080p βίντεο.
masterone Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Bios δεν εχω αναβαθμισει ποτε. Δεν το γυρισα πισω γτ αρχισε να σβήνει μετά τον χρονο απο θερμοκρασια και στον 1μιση χρόνο μου καψε μητρικη και κάρτα γραφικών που καληφθηκαν απο την εγγυηση. Με το speccy κοιταζω θερμοκρασίες και φτανουν καπου 125 με 130 όταν σβήνει. Ψυκτρα εχω βαση με 2 ανεμιστήρες αλλα πάλι σβήνει και οσο για την παστα δεν ξερω να την αλλαζω Επεξ/σία 23 Μαΐου 2018 από masterone
TheDevilMayCare Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Βρες καποιον τοτε: να σου αναβαθμισει το bios, και να σου βαλει επισης και νεα thermal paste -αν δεν μπορεις ο ιδιος / μονος σου https://www.notebookcheck.net/fileadmin/_processed_/csm_G505s_UnterseiteOffen_39ad6fa3a0.jpg Και μεχρι τοτε -και για να μην το ξανακαψεις!- κατεβασε το maximum processor state, απο 100% σε 85%-99% (οσο σε καθε περιπτωση χρειαζεται: για λογικες θερμοκρασιες) https://www.addictivetips.com/windows-tips/how-to-prevent-your-laptop-from-overheating-windows-7/ http://www.grimdawn.com/forums/showpost.php?s=323542f484ca92c080e2bbebbd717663&p=155037&postcount=12 Ετσι θα ακυρωσεις μεν -προσκαιρα παντως- το Turbo του = θα χαθει to peak συχνοτητας λειτουργιας επεξεργαστη του, αλλα απο το να χασεις το λαπτοπ...! Επεξ/σία 23 Μαΐου 2018 από TheDevilMayCare ορθογρ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα