Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, songless_bird είπε

Οτι να ναι. Μπαινεις σε forum τεχνολογιας και ουτε καν σχολιαζεις την ειδηση και πετας μια αερολογια χωρις νοημα. Παλι καλα που δεν ειπες για τα παιδακια στην Αφρικη...

Σε θεώρησα τελείως μπανάλ με την πρώτο σου σχόλιο τύπου "μην ασχολείσαι φίλε άμα δεν σου αρέσουν τα κινητά" (απάντηση-σούπα όταν εκφράζονται τέτοιες απόψεις με αρνητικό πρόσημο) και επισημοποιήσες τον τίτλο του ξαναζεσταμένου-μία από τα ίδια  με το σχόλιο "Οτι να ναι" (κλασικό σχόλιο-αντίδραση δεν κατάλαβα τι μου είπαν).
Στο υπόλοιπο σχόλιο, απλά αντιγράφεις το ύφος της απάντησης που πήρες απο μένα, αλλά οφείλω να παραδεχτώ πως το "παιδακια στην Αφρική" ήταν πολύ πετυχημένο.
Αλλά έχεις δίκιο. Παραφέρθηκα, τονίζοντας τον κορεσμό στην τεχνολογική ειδησεογραφία από ανακοινώσεις κινητών και με έβαλες στην θέση μου. Πήγαινε τώρα να παίξεις και με τα άλλα παιδάκια. 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, QuitLife είπε

Οπως ειπα ηδη, ακομα και σε High end συστηματα, το 320 με το flac εχει μεν διαφορες (κακα τα ψεματα) αλλα οχι τοσο εμφανεις.

Οποτε φανταζομαι στα κινητα με τα ακουστικα των 20 ευρω.

Παντως τεραστια οπως λες, δεν ....

Ναι, φιλε μου σε ευχαριστω. Θα ασχοληθω οπως λες και τα ξαναλεμε.

Xiaomi ... και high end ηχος. Οκ. Οτι πεις.

(ειχα ενα φιλο που  "ακουγε" τα καλωδια και τα βυσματα στα hifi τα σπιτικα, ακομα γελαω)

Σε λυπάμαι, γιατί βγάζεις τόση κακία με τις προτιμήσεις των άλλων. Ασχολείσαι με το τι κάνουν και τι τους αρέσει, περισσότερο από τον εαυτό σου ακι μιλάς με μια ειρωνεία που δεν αρμόζει γι αυτό το forum.  Ασχολήσου λίγο με την συμπεριφορά σου.... δεν θα χάσεις. Αν νομίζεις ότι αυτή η μαγκιά θα φοβίσει κανένα ή αν νομίζεις ότι θα σε χειροκροτήσουν... κάνεις λάθος.

Δες λίγο την αρχική σου τοποθέτηση " Εδω δεν μπορουμε ευκολα να ξεχωρισουμε σε hifi οικιακο το mp3_320 απο το Flac, και θελουμε και σε κινητο Lossless" και πες μου για ποιους μιλάς; Προφανώς μιλάς για σένα. Γιατί υπάρχουν πολλοί που τους ενδιαφέρει ο ποιοτικός ήχος, όπως βλέπεις.

Πρώτον απάντησα στο αρχικό σου post ( Lossless σε κινητο. Μαλιστα. ) που αμφιβάλεις ότι υπάρχει lossless σε smartphone ή ότι δεν θα μπορούσε να υπάρχει lossless ή high-rsolution σε κινητά. Και σου λέω ότι ήδη υπάρχει και σε φθηνά κινητά με τον πολύ καλό codec της Qualcomm WCD 9335. Πόσο μάλλον σε ακριβότερα. Και είδες ότι μάζεψες ήδη 4 αρνητικά σχόλια. αλλά τι να καταλάβεις εσύ από αρνητικά σχόλια. Δεν σε αγγίζουν εσένα αυτά. Εσύ είσαι υπεράνω. Τρολάρεις τους πάντες και τα πάντα.

Δεύτερον, για την διαφορά στον ήχο, που απαντάς στον Agony, είναι λογικό να μην δεις διαφορά, αν ακούς Heavy metal ή Πίτσα Παπαδοπούλου. Επίσης σου λέει ο άνθρωπος για ακριβά ηχεία και συ  συνεχίζεις να  αμφισβητείς. Γιατί;  άκουσες τέτοια ηχεία και δεν είδες διαφορά; Πες μας τελικά, τι μουσική ακούς, τι μηχάνημα έχεις και τι ακουστικά χρησιμοποιείς για το κινητό (αμφιβάλω αν έχεις), για να σου πούμε και μεις τι έχουμε και τι μουσική ακούμε, για να μιλήσουμε συγκεκριμένα και να δούμε αν υπάρχουν διαφορές. Θα το κάνεις; Αμφιβάλλω....

Λυπάμαι και πάλι για την συμπεριφορά σου...

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, anestismas είπε

Σε θεώρησα τελείως μπανάλ με την πρώτο σου σχόλιο τύπου "μην ασχολείσαι φίλε άμα δεν σου αρέσουν τα κινητά" (απάντηση-σούπα όταν εκφράζονται τέτοιες απόψεις με αρνητικό πρόσημο) και επισημοποιήσες τον τίτλο του ξαναζεσταμένου-μία από τα ίδια  με το σχόλιο "Οτι να ναι" (κλασικό σχόλιο-αντίδραση δεν κατάλαβα τι μου είπαν).
Στο υπόλοιπο σχόλιο, απλά αντιγράφεις το ύφος της απάντησης που πήρες απο μένα, αλλά οφείλω να παραδεχτώ πως το "παιδακια στην Αφρική" ήταν πολύ πετυχημένο.
Αλλά έχεις δίκιο. Παραφέρθηκα, τονίζοντας τον κορεσμό στην τεχνολογική ειδησεογραφία από ανακοινώσεις κινητών και με έβαλες στην θέση μου. Πήγαινε τώρα να παίξεις και με τα άλλα παιδάκια. 

Για το κινητό τιποτα; Εστω για τεχνολογια; Στα 15 χρονια που τριγυρνάω στο ινσομνια τοσο ανούσιο περιεχόμενο μυνηματων δεν εχω ξαναδεί . Παρε ενα ignore list γιατι πολυ ασχοληθήκαμε .

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, songless_bird είπε

Παρε ενα ignore list γιατι πολυ ασχοληθήκαμε .

Λογικό φινάλε αντιπαράθεσης από τον χρήστη που ο ίδιος ξεκίνησε να ασχολείται, χωρίς κανέναν λόγο πέρα από το να κάνει το κομμάτι του και να συνδράμει κατα 50% στο ανούσιο περιεχόμενο που ανέφερε. Σταματάω κι εγώ κυρίως από σεβασμό στην 15χρονη προϋπηρεσία του.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
3 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

Πολυ ωραιο. Με καποιο μετριο προς καλο επεξεργαστη και μια τιμη σκρουτζ 300 μαξ θα ειναι τιμια επιλογη. 

Εστω 300€ το Q7+ . Που θα εχει snapdragon 4xx γιατι να το προτιμησεις και να μην παρεις το G6 που εχει αυτη τη στιγμη 300€; Δυο πραγματα μονο υπερτερει το Q7. Αναβαθμισεις και DAC που δεν εχει το ευρωπαϊκό μοντελο G6, αλλα θα εχει χειροτερη καμερα cpu/gpu 

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, songless_bird είπε

Εστω 300€ το Q7+ . Που θα εχει snapdragon 4xx γιατι να το προτιμησεις και να μην παρεις το G6 που εχει αυτη τη στιγμη 300€; Δυο πραγματα μονο υπερτερει το Q7. Αναβαθμισεις και DAC που δεν εχει το ευρωπαϊκό μοντελο G6, αλλα θα εχει χειροτερη καμερα cpu/gpu 

Αμα εχει 4χχ η κανα σαπιο mediatek δεν το συζητάμε καν. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

Αμα εχει 4χχ η κανα σαπιο mediatek δεν το συζητάμε καν. 

snapdragon θα εχει αλλα απο ο,τι διαβαζω δεν ξερουν ακομη ποιον. Το Q6 εχει 4xx. Απο ενα datasheet φαινεται να εχει cortex A53 που αυτο σημαινει 4xx.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, nhzt είπε

Δες λίγο την αρχική σου τοποθέτηση " Εδω δεν μπορουμε ευκολα να ξεχωρισουμε σε hifi οικιακο το mp3_320 απο το Flac, και θελουμε και σε κινητο Lossless" και πες μου για ποιους μιλάς; Προφανώς μιλάς για σένα. Γιατί υπάρχουν πολλοί που τους ενδιαφέρει ο ποιοτικός ήχος, όπως βλέπεις.

Πρώτον απάντησα στο αρχικό σου post ( Lossless σε κινητο. Μαλιστα. ) που αμφιβάλεις ότι υπάρχει lossless σε smartphone ή ότι δεν θα μπορούσε να υπάρχει lossless ή high-rsolution σε κινητά. Και σου λέω ότι ήδη υπάρχει και σε φθηνά κινητά με τον πολύ καλό codec της Qualcomm WCD 9335. Πόσο μάλλον σε ακριβότερα. Και είδες ότι μάζεψες ήδη 4 αρνητικά σχόλια. αλλά τι να καταλάβεις εσύ από αρνητικά σχόλια. Δεν σε αγγίζουν εσένα αυτά. Εσύ είσαι υπεράνω. Τρολάρεις τους πάντες και τα πάντα.

Δεύτερον, για την διαφορά στον ήχο, που απαντάς στον Agony, είναι λογικό να μην δεις διαφορά, αν ακούς Heavy metal ή Πίτσα Παπαδοπούλου. Επίσης σου λέει ο άνθρωπος για ακριβά ηχεία και συ  συνεχίζεις να  αμφισβητείς. Γιατί;  άκουσες τέτοια ηχεία και δεν είδες διαφορά; Πες μας τελικά, τι μουσική ακούς, τι μηχάνημα έχεις και τι ακουστικά χρησιμοποιείς για το κινητό (αμφιβάλω αν έχεις), για να σου πούμε και μεις τι έχουμε και τι μουσική ακούμε, για να μιλήσουμε συγκεκριμένα και να δούμε αν υπάρχουν διαφορές. Θα το κάνεις; Αμφιβάλλω....

Λυπάμαι και πάλι για την συμπεριφορά σου...

Σαφως και κρινω απο τον εαυτο μου και με αυτα που εχω δει και ακουσει σαν λατρης της μουσικης. Σε high end συστημα στο σπιτι μου, δυσκολευομαι να καταλαβω διαφορες στις περισσοτερες περιπτωσεις, μεταξυ 320 και Flac.

Δεν αντιλαμβανομαι προς τι η ΔΗΜΟΣΙΑ προσωπικη επιθεση και ειμαι αναγκασμενος να ζητησω την βοηθεια των διαχειριστων του Insomnia για οσα λες για μενα.

Νασαι καλα !!

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
5 ώρες πριν, QuitLife είπε

Σαφως και κρινω απο τον εαυτο μου και με αυτα που εχω δει και ακουσει σαν λατρης της μουσικης. Σε high end συστημα στο σπιτι μου, δυσκολευομαι να καταλαβω διαφορες στις περισσοτερες περιπτωσεις, μεταξυ 320 και Flac.

Δεν αντιλαμβανομαι προς τι η ΔΗΜΟΣΙΑ προσωπικη επιθεση και ειμαι αναγκασμενος να ζητησω την βοηθεια των διαχειριστων του Insomnia για οσα λες για μενα.

Νασαι καλα !!

Ζήτα όποια βοήθεια θέλεις... ακόμα και από τον ΟΗΕ.

Το " Xiaomi ... και high end ηχος. Οκ. Οτι πεις.(ειχα ενα φιλο που  "ακουγε" τα καλωδια και τα βυσματα στα hifi τα σπιτικα, ακομα γελαω)" και το είναι ειρωνεία με υφάκι σε δικό μου σχόλιο. Να ξέρεις όμως ότι για να αντιπαραθέσεις την γνώμη σου σε σχόλια άλλων (που προφανώς δεν τους ξέρεις και από πριν) προϋποθέτει σεβασμό και μόνο. Αν δεν ξέρεις πως γίνετε αυτό, διάβασε πως μιλάνε άλλα μέλη μεταξύ τους.

Στο δια ταύτα τώρα...

Λες ότι έχεις high end σύστημα στο σπίτι σου και ότι δυσκολεύεσαι να βρεις διαφορά από 320 σε flac. Τότε μάθε ότι, αν δεν μπορείς να καταλάβεις διαφορά από 320 σε flac, τα μηχανήματά σου δεν είναι high-end. Άσε που δεν συμβιβάζετε το high-end με το 320 ...

Αγαπητέ, εδώ και πολλά χρόνια υπάρχει ένα τομέας της μουσικής και και του ήχου που λέγετε High-resolution audio και αφορά τον ψηφιακό ήχο.

Επίσης υπάρχει και το High-end audio (που λες ότι έχεις) και αφορά τα οικιακά συστήματα και ο ακριβής ορισμός του είναι:

" High-end audio is a class of consumer home audio equipment marketed to audiophiles on the basis of high price or quality " Τό πιασες ; High price λέει. Αυτό που σου είπε και ο άλλος φίλος, ότι για να δεις διαφορά στα οικιακά πρέπει να έχεις ηχεία 3000€ και πάνω. Εκτός και αν εννοείς hi-fi, που είναι σχεδόν το ίδιο με το high-end.

Εδώ όμως μιλάμε για ψηφιακό ήχο που έχουν τα κινητά. Tους codec και τα DAC που χρησιμοποιούν για να έχουν ένα αποτέλεσμα high-resolution. Άλλα το πετυχαίνουν και άλλα όχι.

Όπως βλέπεις λοιπόν το ότι δεν μπορείς εσύ να ξεχωρίσεις ένα 320 από ένα flac, δεν αφορά αυτό που μιλάμε. Εδώ μιλάμε για κάτι άλλο.

Εγώ πάντως με αυτά:

FiiO X7 Mark II ,  Hi-Res Lossless Music Player

μαζί με Creek OBH-21 Headphone Amp

και τα Klipsch Reference On-Ear II headphones

βλέπω μεγάλη διαφορά από 320 σε flac ..... πίστεψε με ... μεγάλη !!!

Καληνύχτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...