Darkshadow12 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Παιδιά θα ήθελα να μου πείτε και εσείς την γνώμη σας! Το πρόβλημα είναι το εξής όταν το pc είναι στο πολυπριζο λειτουργεί κανονικά αν βγαλω το πολυπριζο απο την πριζα και το ξαναβαλω παλι λειτουργη κανονικα το θεμα ειναι οτι αμα κλεισω το διακοπτακι του πολυπριζου και το ξανανοίξω το pc ρίχνει την ασφάλεια του δωματίου,αν βγάλω το καλώδιο που συνδέει απο το πολυπριζο το pc με ρευμα και το ξαναβαλω παλι ριχνει την ασφαλεια αν ομως οπως τα ξαναβαζω τα αφησω πανω βγαλω το πολυπριζο απο την πριζα σηκωσο την ασφαλεια και το ξαναβαλω λειτουργη το pc κανονικα τι να φταει? *δεν ριχνει ποτε την ασφαλεια απο μονο του δλδ χωρις να πειράξω κατι εγω (κλεισω ανοιξω διακοπτακι) 1
nikos903 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Αν βάλεις το PC σε μια πρίζα άλλου δωματίου που είναι σε άλλη ασφάλεια στον πίνακα πέφτει και η άλλη; Πόσον χρονών είναι ο πίνακας btw? Ρώταω γιατί αν είναι παλιά παίζει να έχει πέσει η αντοχή της και να πέφτει σε λιγότερο φορτίο ή να την έχεις φορτώσει πολύ την συγκεκριμένη και με το ρεύμα στην αρχή που θέλει το τροφοδοτικό να της πέφτει πολύ και να πέφτει. Πιάσε τον πύργο δηλαδή σε πρώτη φάση μόνο του και σιγούρεψε οτι φταίει αυτός, βάλτον στην πρίζα, πάλι πέφτει ο ασφάλεια; Αν ναι συνέχισε την ίδια δοκιμή σε όλο το σπίτι να δεις αν πέφτουν όλες οι ασφάλειες με τον πύργο συνδεμένο σε πρίζα που δίνουν αυτές. 1
Darkshadow12 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 το κανει παντου λογικα εχει θεμα το διακοπτακι του τροφοδοτικου δεν μπορω να το εξηγησω αλλιως γιατι αν δεν σβησω το διακοπτακι η δεν το βγαλω το καλωδιο απο το pc και το συνδεσο και το αφησω να παιζει ειναι κομπλε.οπως και να εχει θα το στειλω πισω το τροφοδοτικο να το δουνε
malossi Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) δεν ξερω κατα ποσο θα βοηθήσει αλλα πατα το power του pc πριν ανοίξεις τον διακόπτη του πολυπριζου ετσι ωστε να τραβήξει οσο ρευμα υπάρχει προσπαθώντας να ανοιξει. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2018 από malossi 1 1
Darkshadow12 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) τελικα αλλαξα τροφοδοτικο και συνεχιζει φοβαμαι μηπως καποιο Part του pc ειναι το προβλημα.Γενικα τρεχει Normal ομως δλδ και games παιζω και τα παντα μονο εκει τρωει σκαλωμα Επεξ/σία 24 Μαΐου 2018 από Darkshadow12
georgeγ Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 βραχυκυκλωνει μερικες φορες το καλωδιο που συνδεει το pc στο ρευμα ειναι η μονη λογικη απαντηση με βαση αυτα που λες
Sheogorath Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Και εγώ το παθαίνω αυτό. Λογικά έχει μεγάλους πυκνωτές το τροφοδοτικό και στιγμιαία κάνει spike για να φορτίσουν, και αν ο μικροαυτόματος είναι παλιός/μικρός, πέφτει. Δεν το έχω αλλάξει ακόμα γιατί μου το κάνει μια στις 4 που θα το βγάλω απο πρίζα. Και πάνω στο ups, πάλι το ίδιο κάνει. 4
Darkshadow12 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) το build μου ειναι(Ιntel i5 7400 CPU INTEL CORE I5-7400 3.00GHZ ,HDD TOSHIBA 1TB 3.5'' ,VGA MSI GEFORCE GTX1050 TI GAMING X 4G 4GB GDDR5 PCI-E ,ΜΗΤΡΙΚΗ ASROCK B250M PRO4 ,PSU COOLERMASTER ELITE V3 600W 230V,ram 8gb kingstone dual channel)δεν ξερω φοβαμαι μηπως το ριχνει καμια μητρικη η καρτα γραφικων αν και δυσκολο μου φαινεται Επεξ/σία 24 Μαΐου 2018 από Darkshadow12
georgeγ Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 18 ώρες πριν, Darkshadow12 είπε το build μου ειναι(Ιntel i5 7400 CPU INTEL CORE I5-7400 3.00GHZ ,HDD TOSHIBA 1TB 3.5'' ,VGA MSI GEFORCE GTX1050 TI GAMING X 4G 4GB GDDR5 PCI-E ,ΜΗΤΡΙΚΗ ASROCK B250M PRO4 ,PSU COOLERMASTER ELITE V3 600W 230V,ram 8gb kingstone dual channel)δεν ξερω φοβαμαι μηπως το ριχνει καμια μητρικη η καρτα γραφικων αν και δυσκολο μου φαινεται δεν γινετε με τιποτα αυτο που φοβασαι δηλ να βραχυκυκλωνει μητρικη,καρτα γραφικων κτλ και να σου ριχνει ασφαλεια του σπιτιου ολα αυτα δουλευουν με συνεχες ρευμα που τους δινει το τροφοδοτικο και νερο με την σωληνα αν ριξεις πανω στην μητρικη,καρτα γραφικων 😄 δεν προκειται να σου ριξει ασφαλεια του σπιτιου
dalain Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 Δημοσ. 26 Μαΐου 2018 και εμενα το κανει αυτο οποτε κλεινω απο τον διακοπτη πισω και μετα το ξανανοιγω.οταν ομως κανω αυτο που ειπε ο malossi δεν εχω κανενα προβλημα!
Darkshadow12 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 17 ώρες πριν, Darkshadow12 είπε Γιατι το κανει ομως ρε γαμωτο Οντως αμα κλεισω το pc και πατησω για 30 sec το power button και το ξαναβαλω δεν το ριχνει.επισεις ξανανοιξα το κουτι και ειδα οτι ειχα βαλει το -pled στην θεση του +pled δεν ξερω αμα φταει αυτο .. 2
Sheogorath Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Δημοσ. 27 Μαΐου 2018 Όχι δεν έχει σχέση. Αλλά άλλαξε το να ανάβει το φωτακι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα