HipHopHooligan Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Sooo την προηγούμενη φορα που άνοιξα το pc μου δούλευε μια χαρά .σήμερα επειδή πούλησα την καρτα που ειχα έβαλα μια παλιά gts 450 .το θεμα είναι πως τωρα δεν εχω καθόλου ρεύμα .το τροφοδοτικο μου είναι ενα semi modular thermaltake se 530w οπότε δεν νομίζω να χει θεμα με τα watts .ο διακόπτης ήταν ανοιχτός και τα καλώδια είναι όλα συνδεμένα .δεν πιστεύω να κάηκε τιποτα (θα μυριζε κιολας) .εβγαλα και την καρτα και παλι το ίδιο .καμία ιδέα .δεν θα άντεξω να χασω και δεύτερο pc. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από HipHopHooligan
palkey Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Αν αφαιρεσεις την καρτα γραφικων ακους το χαρακτηριστικο ηχο οτι λειπει η vga η τπτ; Μηπως η παλια σου vga παρεδωσε πνευμα;
HipHopHooligan Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 8 λεπτά πριν, palkey είπε Αν αφαιρεσεις την καρτα γραφικων ακους το χαρακτηριστικο ηχο οτι λειπει η vga η τπτ; Μηπως η παλια σου vga παρεδωσε πνευμα; δοκιμαζω και χωρις αυτην .παλι το συστημα δεν εχει ρεύμα
nikos1982 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 αναψες τον διακοπτη απο πισω στο τροφοδοτικο;μπας και το ειχες κλησει πριν για να βγαλεις την καρτα.
Ghost007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 η δοκιμασε και κανα μπριζα η πολυμπριζο αλλο γενικα μπας και τπτ τετοιο παιζει ..
KiriosD Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 βγάλε και ξανα κούμπωσε όλα τα καλώδια τροφοδοτικού που καταλήγουν στη μητρική είναι πιθανό το κουτί σου να έχει διακόπτη για το πλαινό καπάκι; κάποια κουτιά είχαν τέτοιο διακόπτη και το pc δεν άνοιγε όσο έλειπε το καπάκι ή ο διακόπτης δεν ήταν πατημένος
palkey Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Αλλη μια φορα μου ετυχε παρομοια περιπτωση. Βγαλε το ρευμα απο το τροφοδοτικο κ βγαλε τη μπαταρια του bios 20-30 δευτερα. Μετα βαλε καλωδιο στη μπριζα κ δοκιμασε παλι να αναψεις
HipHopHooligan Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 44 λεπτά πριν, palkey είπε Αλλη μια φορα μου ετυχε παρομοια περιπτωση. Βγαλε το ρευμα απο το τροφοδοτικο κ βγαλε τη μπαταρια του bios 20-30 δευτερα. Μετα βαλε καλωδιο στη μπριζα κ δοκιμασε παλι να αναψεις θα το δοκιμασω αυριο λγκ .ελπιζω ν ναι αυτο .θενξ ολους σας
sstratos Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 λαμπακι αναβει στην μητρική ??? οτι παιρνει ρευμα ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα