RX-8 Lover_GR Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Την καλησπέρα μου στο forum. Είχα αγοράσει κλειδί για Windows 10 Pro 64bit από kinguin και τώρα θέλω να κάνω rollback σε Windows 7 Ultimate ή Pro 64bit και αυτά. Μπορώ να το κάνω με το ίδιο κλειδί ή πρέπει να πληρώσω έξτρα κλειδί;; Επιπλέον δοκίμασα να κατεβάσω image από την MS και όταν βάζω το κλειδί που ήδη έχω για επιβεβαίωση, μου βγάζει πως είχαν ένα άγνωστο σφάλμα ή κάτι τέτοιο. Όποιος ξέρει κάτι ας απαντήσει σας παρακαλώ. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από RX-8 Lover_GR
jim_p Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δεν δουλευει κλειδι των 10 στα 7, ασχετως ποια εκδοση εχεις. Και το αναποδο ισχυει μονο αν εγινε αναβαθμηση απο 7 σε 10 την γνωστη περιοδο, αλλιως ουτε τοτε ισχυει.
RX-8 Lover_GR Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Αναφορά σε κείμενο Άρα πρέπει να πάρω καινούργιο κλειδί για να κανω downgrade
jim_p Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Ναι. Δεν ειναι downgrade βασικα, αλλα εγκατασταση λειτουργικου απο την αρχη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα