Hellaslover Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Ειμαι πολυ casual gamer σε pc και τα μονα παιχνιδια που παιζω ειναι προ 2017 (στο οποιο δε μπορω να παιξω ονλαιν πλεον) κανα insurgency και battlefield bad company. Αυτα ειναι τα παιχνιδια που "σηκωνει" το pc αν και θα ηθελα να παιξω καινουργια παιχνιδια οπως gta5 και κανα racing οπως ασσετο κορσα. Το προ 18, και το 19 οταν βγει, δε θα μπορω να τα παιξω, οπως δε μπορω να παιξω και τιποτα αλλο απο τα καινουργια. Θελω να παρω καινουργιο pc, αλλα αν παρω θα δωσω αρκετα λεφτα για να τα παιζει ολα (ακομα και αν το κανω build μονος μου παλι θα ξοδευτω) αλλα απο την αλλη λεω με το ps4 μπορω να παιξω το drive club που μαρεσει πολυ, και με vr (ενο vr σε pc κοστιζει ακομα πιο πολλα, θελω κανα 400αρι μονο για το headset), το πες 18/19, κανα gta5 κτλ και επισης εχω χωρο για καρεκλα και τιμονι στο σαλονι + 42" τηλεοραση, ενο αν θελω μεγαπη οθονη στο pc θα μου κοστισει και αυτο παραπανω. Με λιγα λογια, να παρω pc με πολλα λεφτα αλλα να τα παιζει ολα η να "βολευτω" με ps4 για drive club και ποδοσφαιρακι και να εχω το pc που εχω για κανα fps; Επειδη παιζω κυριος ονλαιν, η συνδρομη στο ps4 συμφαιρει;
petran91 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) To PS4 έχει και μια σειρά από δυνατά exclusive. Ο ουσιαστικός λόγος να πας εκεί είναι αυτός. Αν έχεις ήδη τηλεόραση που θα κάτσει πάνω, για μένα δεν υπάρχει λόγος να φτιάξεις δυνατό PC αν δεν σε ενδιαφέρει να τα παίζεις όλα 60 fps και ultra (που εκεί θα ξοδευτείς αρκετά για PC). Εγώ θα κρατούσα το PC για γενική χρήση και χαλαρά παιχνιδάκια και θα έπαιρνα Ps4. Η συνδρομή για το ονλαιν είναι 60€/χρόνο με αρκετές προσφορές να παίζουν κατά καιρούς. Βέβαια πρέπει να αναφέρεις και τι PC έχεις, μπορεί να σου βγει η αναβάθμιση σχετικα οικονομικά ώστε να παίζεις τα τελευταία παιχνίδια καλά. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από petran91
Damachi Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Aμα θελει μονο ποδοσφαιρακι(μονο στο ελλαντα αυτο )ps4 και πολυ ειναι τι να το κανει το καλο pc Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από Damachi
Hellaslover Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Για να παιξω τα καινουργια θα πρεπει να κανω αναβαθμιση και των γραφικων και το cpu , αρα θελω και καινουργιο motherboard γιατι δε σηκωνει κατι καλυτερο αυτο που εχω. Επισης θελω κανα 2gb ram ακομη. Δηλαδη καινουργιο pc με αλλα λογια. Δεν ειμαι σπιτι να δω τα σπεκς τωρα αλλα το pc ειναι 7 χρονων...με βαση το canirunit που πηγα να δω τι μπορω να παιξω δε μπορω να παιξω τα περισσοτερα ουτε στο required αρα.. Βασικα αυτο που θελω, και θα "βαθμολογησω" το καθε ενα για να καταλαβετε ποσο σημαντικο ειναι για μενα ειναι: 1. Ενα racing sim (πρωτη επιλογη drive club, μετα asseto corsa), με vr το προτιμω χιλιες φορες, μετα τιμονι κτλ. 10/10 2. Ενα ποδοσφαιρακι, προτιμω πες απο φιφα, να παιζω καμια ωρα την ημερα ονλαιν. 10/10 3. Gta5. Δεν ειναι παιχνιδι που θα παιζω φανατικα, πιο πολυ για roaming οταν βαριεμε αλλα θελω να το παιζω. 6/10 4. Fps. Θα ηθελα κατι σαν battlefield1 αλλα με χειριστηριο δε λεει και στο pc βολευομαι με insurgency και bad company. 7/10 (δε μου ειναι τοσο σημαντικο γιατι εχω επιλογες στο pc αν και οχι τα καινουργια) 5. Watchdogs 2. Οχι κατι που θα παιζω φανατικα αλλα και αυτο για βολτες (μαρεσει η ατμοσφαιρα και τα γραφικα). 5/10 Το ps4 με βολευει αλλα απο την αλλη αν ειναι να πληρωνω 60ε για ονλαιν (βασικα μενω εξωτερικο αλλα καπου τοσο θα ειναι) καθε μηνα, σκεφτομαι τα σκαω τωρα για εξα σχετικα καλο gaming pc+vr headset και κανει pay off στη πορεια. Παιζω μονο ονλαιν για αυτο. Αυτο που με τραβαει στο ps4 ειναι που με 1/3 του κοστους κανω τη δουλεια μου
Hellaslover Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Ναι σωστα και μενα μου φανηκε ακριβο ετσι! Ps4 μαλλον θα παρω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα