Partet Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Καλησπέρα παίδες, Θέλω να πάρω ένα κινητό μέχρι 300€, έχω ένα redmi note 3 δύο χρόνια τώρα και νομίζω ήρθε η ώρα να το πάρει ο πατέρας να το απότελειωσει... Διαβάζω πολλά αυτόν τον καιρό και έχω μπερδευτεί λίγο στο τι να κάνω τελικά. Είμαι ανάμεσα σε διάφορα, 1)Xiaomi Mi note 3 το οποίο το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι δεν έχει την Β20 800μπάντα, διότι μένω Χανιά και δεν ξέρω πόσο θα με ταλεπωρήσει.. αν και από αρθα που διάβασα κατάλαβα ότι μόνο στο 4G θα έχω θέμα σε μερικά μέρη, οπου και με 3G κάνεις την δουλειά σου... 2)Xiaomi redmi note 5 ή αξίζει να περιμένεις για το Pro? 3)HTC Ultra 4)Motorola Moto G6 plus Αν αξίζει να περιμένω για κάποιο από αυτά να το κάνω... και ότι έξτρα προτείνει κάποιος, καλοδεχούμενο. Δεν βάζω την φόρμα, γιατί τείνω πιο πολύ σε κάποιο από αυτά. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
georgerapp Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Θα σου πω για το ultra το έχει φίλος και το περιεργαστηκα. Οθοναρα απίστευτο μαύρο και γενικά και από απόσταση λες κάτι ακριβό έχουμε εδώ, κάμερα σούπερ με ois που σημαίνει βίντεο άριστο αλλά και σαν φωτογραφίες τις θεωρώ πάρα πάρα πολύ καλές, ήχος πολύ καλός, stock Android , συνδεσιμότητα gps πάνε κοπιδι. Από αυτονομία μου λέει αξιοπρεπής δε βάζω χέρι στην φωτιά για αυτην. Κτήνος σε μέγεθος αλλά 5,7 16/9 χορταστική.
AntiCambeR Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 8 ώρες πριν, georgerapp είπε Θα σου πω για το ultra το έχει φίλος και το περιεργαστηκα. Οθοναρα απίστευτο μαύρο και γενικά και από απόσταση λες κάτι ακριβό έχουμε εδώ, κάμερα σούπερ με ois που σημαίνει βίντεο άριστο αλλά και σαν φωτογραφίες τις θεωρώ πάρα πάρα πολύ καλές, ήχος πολύ καλός, stock Android , συνδεσιμότητα gps πάνε κοπιδι. Από αυτονομία μου λέει αξιοπρεπής δε βάζω χέρι στην φωτιά για αυτην. Κτήνος σε μέγεθος αλλά 5,7 16/9 χορταστική. Γράψε όμως και τα μειονεκτήματα...
darksoul93 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Redmi note 5 άμα σε νοιάζει η αντοχή στον χρόνο καθώς σίγουρα θα πάρει και την επόμενη έκδοση του Android , ενώ τα mi note 3, u ultra θα μείνουν στην 8 λογικά. (Το note 3 δεν την έχει πάρει καν ακόμα) Αν έχεις βέβαια τα χρήματα να πας στο Moto g6 plus νομίζω θα είναι το καλύτερο όταν κυκλοφορήσει και αναλόγως και σε τι τιμή Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από darksoul93
georgerapp Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 6 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Γράψε όμως και τα μειονεκτήματα... Μέχρι στιγμής ρολόι μη του το ματιασω. Αν είναι κάτι είναι ο όγκος και σας λέω για την αυτονομία νομίζω είναι στον μέσο όρο η πιο κάτω,χωρίς να τον ακούω να διαμαρτύρεται. Στα 270 είναι δυνατό.
saruman123 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Γράψε όμως και τα μειονεκτήματα... Δεν έχει θύρα ακουστικών(3.5mm jack),έχει ανταπτορα. Η μπαταρία του κρατάει οριακά μέρα(σε νορμάλ χρήση). Αντιπροσωπεία για Service(Arvato)το στέλνει έξω (λογικά Ιταλία)κάτι είναι και αυτό από το τίποτα. Είδαμε και τις εδώ αντιπροσωπείες.... Αν αυτά θεωρείς μειονεκτήματα.... Σε όλα τα άλλα "σπέρνει" γι αυτά που δίνει σε αυτή την τιμή. 18 ώρες πριν, Partet είπε Καλησπέρα παίδες, Θέλω να πάρω ένα κινητό μέχρι 300€, έχω ένα redmi note 3 δύο χρόνια τώρα και νομίζω ήρθε η ώρα να το πάρει ο πατέρας να το απότελειωσει... Διαβάζω πολλά αυτόν τον καιρό και έχω μπερδευτεί λίγο στο τι να κάνω τελικά. Είμαι ανάμεσα σε διάφορα, 1)Xiaomi Mi note 3 το οποίο το μόνο που με ενοχλεί είναι ότι δεν έχει την Β20 800μπάντα, διότι μένω Χανιά και δεν ξέρω πόσο θα με ταλεπωρήσει.. αν και από αρθα που διάβασα κατάλαβα ότι μόνο στο 4G θα έχω θέμα σε μερικά μέρη, οπου και με 3G κάνεις την δουλειά σου... 2)Xiaomi redmi note 5 ή αξίζει να περιμένεις για το Pro? 3)HTC Ultra 4)Motorola Moto G6 plus Αν αξίζει να περιμένω για κάποιο από αυτά να το κάνω... και ότι έξτρα προτείνει κάποιος, καλοδεχούμενο. Δεν βάζω την φόρμα, γιατί τείνω πιο πολύ σε κάποιο από αυτά. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Την φόρμα άντε .... δεν την γραφής ,αλλά πρέπει να ξέρουμε και το γιατί! Το Mi note 3 μόνο από έξω αξίζει να το πάρεις. Οπότε δες την σύγκριση αυτόν που αναφέρεις https://www.kimovil.com/el/sygkrish/htc-u-ultra,motorola-moto-g6-plus,xiaomi-mi-note-34gb-64gb,xiaomi-redmi-note-5-global-64gb Και εδώ είναι και το Pro που λες αν αξίζει...... https://www.kimovil.com/el/sygkrish/htc-u-ultra,motorola-moto-g6-plus,xiaomi-mi-note-34gb-64gb,xiaomi-redmi-note-5-pro Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από saruman123
Partet Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, darksoul93 είπε Redmi note 5 άμα σε νοιάζει η αντοχή στον χρόνο καθώς σίγουρα θα πάρει και την επόμενη έκδοση του Android , ενώ τα mi note 3, u ultra θα μείνουν στην 8 λογικά. (Το note 3 δεν την έχει πάρει καν ακόμα) Αν έχεις βέβαια τα χρήματα να πας στο Moto g6 plus νομίζω θα είναι το καλύτερο όταν κυκλοφορήσει και αναλόγως και σε τι τιμή και εμένα πολύ καλό μου φαίνεται το Moto g6 plus τα έχει όλα αλλά δεν ξέρω όταν βγει αν θα συμφέρει... Tο redmi note 5 PRO πως το βλέπετε θα αξίζει σε σχέση με το απλό ή δεν έχουν και διαφορες αξιοσημείωτες; 8 ώρες πριν, AntiCambeR είπε Γράψε όμως και τα μειονεκτήματα... Ποιά είναι; Γιατί με ματιά που έριξα μου φάνηκε κάλο αν και γομάρι... Ρε παιδιά και αυτά τα HTC την παλεύουν; με τις αναβαθμίσεις; δεν έχω πιάσει κανένα τελευταίο μοντέλο στα χέρια μου!
saruman123 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από saruman123
UsualSuspect__ Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Γενικά με το HTC ultra έχει πέσει αρκετό θάψιμο.. στο youtube ειδικά, λογικό θα μου πεις τώρα αφού ήταν και πανάκριβο τότε.. Τώρα όμως στα λεφτά που έχει πέσει, ΔΕΝ το σκέφτεσαι και απλά προχωράς στην αγορά του. Εγώ θα το έχω από Δευτέρα στα χέρια μου πάντως. Επεξ/σία 24 Μαΐου 2018 από UsualSuspect__ 1
georgerapp Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Έτσι ακριβως.το htc έκανε 800 και όλα σχεδόν τα review ήταν τότε οπότε η κάθε λεπτομέρεια πέρναγε από κόσκινο. Αλλά τώρα 270; Εάν ήταν xiaomi θα άνοιγαν οι ουρανοί από τα δάκρυα χαράς των καταναλωτών για το τι δίνει σε αυτή την τιμή. Αλλά το βλέπω δίπλα μου στον φίλο και είναι πιατελο. 1
Partet Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 HTC δεν έχω πιάσει τελευταία στα χέρια να δω αν την παλεύουν.. Από υποστήριξη πως είναι, κάνουν τις αναβαθμίσεις τους ή με το βγει το καινούργιο μοντέλο το αφήνουν στο έλεος; Τώρα το ότι είναι κουμούτσα δεν με ενοχλεί και τόσο. Από επεξεργαστή τα σκίζει όλα τα άλλα, από μπαταρία; από κάμερα;
georgerapp Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Δημοσ. 24 Μαΐου 2018 Απο αναβάθμισεις ότι δίνουν όλοι.στους 24 μήνες τα λέγαμε! Απο κάμερα σκίζει και βιντεο το ίδιο. Από μπαταρία το έγραψα παραπάνω ο φίλος δεν διαμαρτύρεται αλλα 3000 σε τέτοια οθονη με chipset δυνατό από εμπειρία θα έλεγα το βραδυ θα σε βρει με ενα 30 με 20 %. Αλλά φορτίζει γρήγορα οποτε αν εισαι σε μπριζα κοντά στην δουλειά με 10λεπτα στην φόρτιση δε θα δεις ποτέ κάτω απο 50%.
AntiCambeR Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Καλό το HTC για την τιμή του.Για να βάλεις handsfree πρέπει να βάλεις αντάπτορα;
Μακιαβέλλι Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Τα κινητά που παραθέτεις ειναι σε διαφορετικές κατηγοριες. Αποφάσισε πρωτα ποσά θες να δώσεις και που δινεις προτεραιότητα και μετα το συζητάμε. Σίγουρα το πιο vfm ειμαι το note 5. Εχει την καλυτερη αυτονομια, ειναι το πιο καινουργιο, εχει πιο σύγχρονο design και θα εχει support για περισσοτερο καιρο. Επισης θα ασχοληθουν σιγουρα devs. Αλλα σε καλύπτει; To mi note 3 δεν εχει 800αρα. Το u ultra έχει κατώτερο ui και αυτονομια, ενω ειναι πιο γκομουτσα και με μεγαλυτερα bezels. Σαν specs ειναι καλυτερο ομως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα