Fabricated Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 10 λεπτά πριν, konakis είπε Ισχύει, αλλά συνηθίζεται Όχι μόνο συνηθίζεται, εγώ προσωπικά ανετα ξανά έπαιρνα κινητό που το έχει ε αυτή τη θέση, πολύ βολικό πια. Με θήκη κιόλας δεν ακουμπάω ποτέ την κάμερα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panossar95 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 10 λεπτά πριν, konakis είπε Άπατο θα πάει... 530 ευρώ στην Κίνα;;; Που πάτε βρεεεε.... Ισχύει, αλλά συνηθίζεται (s8 plus έχω) Καλά ναι όλα τα συνηθίζεις. Όπως και εγώ έχω συνηθίσει το δακτυλικό του Xiaomi και μου φάνηκε περίεργο που δεν είναι ακριβώς στη μέση. Αλλά και εμφανισιακά δε μου αρέσει τόσο. Λεπτομέρειες βέβαια αλλά εντάξει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konakis Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 6 λεπτά πριν, Fabricated είπε Όχι μόνο συνηθίζεται, εγώ προσωπικά ανετα ξανά έπαιρνα κινητό που το έχει ε αυτή τη θέση, πολύ βολικό πια. Με θήκη κιόλας δεν ακουμπάω ποτέ την κάμερα +1.000 το έχω συνηθίσει κι εγώ με χρήση θήκης το χέρι πάει μόνο του... Η θέση δεν παύει να είναι σε "λάθος " σημείο.By the way το κινητό με την Oreo λειτουργεί εξαιρετικά και η μπαταρία του επίσης φοβερή. Είχα για μερικές μέρες και το Huawei P20 pro δεν με έπεισε τελικά να το κρατήσω προτίμησα το Samsung ούτε ποτέ κατάλαβα τα 6γίγα ραμ του . Επαναλαμβάνω ότι το S8 plus η εμπειρία χρήσης του έχει εκτοξευθεί με την Oreo. Αυτό δεν σημαίνει ότι το p20 pro δεν είναι εξαιρετικό καμεροτηλέφωνο (ιδιαίτερα) . Ο κάθε χρήστης ζυγίζει τα θέλω του και τι του ταιριάζει καλύτερα. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Yeroplatanos Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Τι μ@λ@κιες ειναι αυτες??? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Άβολο 100% εκεί που είναι το δακτυλικό αποτύπωμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ggkis Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 2 ώρες πριν, anonik είπε πως θα στοιχίζει 400 αφού το άρθρο ήδη γράφει για 530??? οι κορεάτες επιμένουν στα λάθη που κάνουν... fingerprint διπλα στην κάμερα... κραξτε εσεις λένε... δε μας νιάζει! Εχεις δικιο, ουτε καν το ειδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eragon1996 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Εχοντας περασει απο σ8 πλασ και σ8 στο σ8 συνιθιζεται αμεσως δε το κααταλβαινεις καν με θηκη οτι δεν ειναι σωστη η θεση, και ειμουν και πολυ κατα αλλα πλεον αδιαφορο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis_k6 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Στα 280 καινουργιο θα το επερνα. Αμα παίζει 50ε κατω απο το s8 δεν έχει νόημα υπαρξης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Ggkis είπε Εαν κοστιζει γυρω στα 400 ισως σε συγκριση με το p20 lite αποκτησει ενδιαφερον. P20 Lite ? Αυτό με τα 75k Antutu , την 3000 μπαταρία και την F2,2 κάμερα ... Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από Vasilisxd 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panoskatos Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 530€ στην Κίνα? Σαν κινητό είναι μια χαρά αλλά ιδιαίτερα στην αγορά της Κίνας σε αυτή την τιμή θα πάει άπατο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jokr Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Τι άκυρη συσκευή ειναι αυτή! Ποιος θα πάρει "s8" light οταν το κανονικό είναι ποιο φθηνό! Να βάλει Android one να έχει νόημα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paragontikos Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 το Luxury που κολλαει; επειδη ειναι ακριβο ειναι κυριλε? χαχα ενταξει οι τιμες τις samsung δε μου προκαλουν εντυπωση παντως.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bahamut_zero Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, sotiris411 είπε Με αυτή την τιμή παίρνεις 2 Xiaomi mi note 3 snapdragon660 οχι στην ιδια προταση samsung και xiaomi. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Αν δεν κάνει 1000€ δεν βάζει OIS. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suzukigsxr1000 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Share Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Γελάνε και οι πέτρες που πήγαν και βάλανε το fingerprint οι τύποι!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα