Abudi Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Ή μήπως όχι; Πήγαινα καρφωτός για Galaxy S8 (μου αρέσει η ποιότητα της κάμερας, η κορυφαία οθόνη και τα specs ναυαρχίδας) μέχρι που έφαγα φλασιά οτι σε παρόμοια χρήματα υπάρχει και το Mate 10 pro. Έχοντας επαφή μόνο με το S8 μπορώ να πω οτι Mate 10 pro υπερτερεί σε διάρκεια μπαταρίας (σημαντικό) αλλά υστερεί στο οτι δεν έχει 3.5mm jack (πολύ σημαντικό, μιας και πολύ συχνά φορτίζω και έχω ακουστικά παράλληλα). Και τα δύο έχουν λογισμικό για πέταμα, το S8 όμως τουλάχιστον το γνωρίζω και ξέρω και τα χρήσιμα πράγματα που μου προσφέρει. Αντίθετα οι επιλογές που κάνει η Huawei είναι αρκετά iPhon-ικές (κόπια) και τα beauty modes της κάμερας είναι για κυράτσες. Πώς συγκρίνονται σε οθόνη-κάμερα-επιδόσεις (δεν με απασχολούν τα """games"""", θέλω απλώς απόκριση βούτυρο, όσο πιο κοντά σε OnePlus και Pixel);
petran91 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Σε σχέση με το S8 δεν ξέρω, αλλά είχα το Mate για 1 μήνα περίπου και το άλλαξα λόγω του EMUI. Πολύ μπερδεμένο, και για μένα το χειρότερο skin σε όσα android έχω δοκιμάσει. Έχει πολύ καλή διάρκεια μπαταρίας, για τα δικά μου γούστα πολύ καλή κάμερα, ωραία οθόνη αλλά μέχρι εκεί. 2
georgerapp Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Πάρε το Samsung αφού πληρεί τις προϋποθέσεις ,από service αχρείαστο να είναι η Sammy έχει πολλά μαγαζιά υποστήριξη από dev έχει και μετά το πέρας της 2ετιας το πειράζεις εάν θέλεις εύκολα με 2 κλικ ροοτ recovery, μεταπώληση έχει για πλάκα και βλέπω κρατάνε τιμή ακόμα και τα s7 στις αγγελίες. Τι άλλο;δε μου έρχεται,εγώ Sammy θα πήγαινα. Είναι καλό και το Huawei μη τρελαθουμε και καποια στοιχεία στην κάμερα βλέπε αυτό με το νερό που κρατά μακρά έκθεση και διαγράφει την ροή του είναι ωραία,αλλά για χαβαλε. 2
tolisrx8 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Στο ίδιο διλλημα ήμουν και εγώ φίλε μου και τελικά πήγα στο huawei λόγω κάμερας και μπαταρίας...
Abudi Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 13 ώρες πριν, tolisrx8 είπε Στο ίδιο διλλημα ήμουν και εγώ φίλε μου και τελικά πήγα στο huawei λόγω κάμερας και μπαταρίας... Διαβάζω μοιρασμένα πράγματα για την κάμερα του. Ότι το αποτέλεσμα δεν είναι τόσο φυσικό, έχει αρκετή επεξεργασία και υπερκορεσμο. Από τη δική σου εμπειρία ισχύει αυτό;
tolisrx8 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 κοιταξε φιλε μου εμενα οι καμερα του με ικανοποιει πληρως...ιδιαιτερα το bokeh effect της καμερας τα σπαει...πιστευω οτι ειναι ενα κλικ πανω απο το s8.. Εαν θελεις ανωτερη ποιοτητα πας ειτε σε note 8,ειτε σε s9+... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα