Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

4η Δημοτικού σκατό, έκανα κοπάνα για να πάω Μινιόν να τον δω Live.
Θα τον θυμόμαστε.

• Like 4
  • Sad 1
Δημοσ.

μην ξεχναμε πως ηταν και μεγαλος φαν της τεχνολογιας και απο τους πρωτους celebs που ειχε ανεβασει προσωπικη ιστιοσελιδα.

μαλιστα ειχε βγαλει και τραγουδι για την σχεση αγαπη-μισους μας με τους υπολογιστες.

• Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, KilliK είπε

μην ξεχναμε πως ηταν και μεγαλος φαν της τεχνολογιας και απο τους πρωτους celebs που ειχε ανεβασει προσωπικη ιστιοσελιδα.

μαλιστα ειχε βγαλει και τραγουδι για την σχεση αγαπη-μισους μας με τους υπολογιστες.

Και έβγαζε και νόημα δεν πέταγε δηλαδή απλά trendy λέξεις σχετικές με PC.. το κάτεχε το αντικείμενο δηλαδή! 

Και το ακόμη πιο στενάχωρο ότι την εποχή που τα έγραψε αυτά ζήτημα να καταλάβαινε τι έλεγε πχ το 10% των όσων άκουσαν το τραγούδι... 

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Θα τον θυμαμαι παντα κ θα εχω ενα χαμογελο στα χειλη.

Harry Klynn RIP 

Τον πρωτακουσα αν δεν κανω λαθος στην εκτη Δημοτικου.

Ειχαμε λυωσει τους δισκους του κ τους μοιραζομαστε ολοι οι φιλοι , καμμια 10αρια ατομα.

Οπως ειπε κ καποιος αλλος φιλος κ συμφωνω, ο Χαρρυ Κλυνν εχει πεθανει παρα πολλα χρονια πριν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα, θα, θα, θα θα θα θα, θαθαθαθαθαθαθα. ΘΑΘΑ!

άκουγα τις κασσετες από τους γονείς μου, τα μισά δεν τα καταλαβαιναινα (10 χρονων ημουν) αλλα και πάλι γελούσα. Μετά που σκαμπασα λίγο από πολιτικη, τα ξανακουσα και ξαναματαγελασαόχι μόνο από το χιούμορ αλλα και από το ποσο μπροστά ήταν ο ανθρωπος. 

καλο ταξίδι δάσκαλε του χιούμορ και της σατιρας.

Επεξ/σία από hexenlord
  • Like 3
Δημοσ.

Για μένα είναι ψηλοαδιάφορο το γεγονός, δεν τον έχω ζήσει. Για να ήταν στο απόγειό του πριν 30 χρόνια λογικά οι 40 και πάνω τον πρόλαβαν. 

Δημοσ.

Ούτε εγώ τον έζησα στα καλά του αλλά δε γινεται να μη γελάς με τραμπάκουλα και ταινίες που κάνει τον παπά και βλέπει παράλληλα ποδόσφαιρο την Εθνικη με φουστανέλες. Νευρικό γέλιο. Ειδικά όταν βλέπεις πόσο τον έχουν αντιγραψει οι νεότεροι.

Και απ ότι φαινεται αν δει κανεις το πως σχολίαζε την επικαιρότητα, δικιο ειχε σε ολα. Respect μονο και μόνο επειδη ξέρω οτι ενοχλούσε αρκετούς από τη παλιά καλή ορθόδοξη πολιτικη σκηνή η σάτιρά του.

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, TopicStrarter είπε

Πάντα είχα την απορία αν πετύχει στην πρόβλεψη ο μπαγάσας :') 

Εκτός όλων, το 2016 βγήκε η πρόβλεψη στο ποδόσφαιρο. Όπου η Ελλάδα κέρδισε την Ακτή Ελεφαντοστού στο 93 με πέναλτι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Ο Χάρρυ Κλυνν,  για αυτούς που γνώρισαν τις δεκαετίες του 70 και του 80,  εστω ακόμη και σαν απόηχο μέσα από εφημερίδες και περιοδικά της δεκαετίας του 90,  ενσάρκωσε τέλεια τον Έλληνα που βγήκε μέσα από την επάρατη Δεξιά και την καταστολή της χούντας για να πέσει με τα μούτρα στη γυφτο-Πασοκιλα και στη διαφθορά. Τον Έλληνα της Αλλαγής και του καμακιου. Τα περήφανα νιάτα και τα τιμημένα γερατειά μιας πατρίδας που βούλιαζε στη διαφθορά και στο μέσο, το βόλεμα στο δημόσιο, την κομπίνα, τη ρεμούλα, την απάτη, τη μόστρα, τη φτηνή αισθητική και την εύκολη λύση.

Ο Χάρρυ Κλυνν με το ταλέντο του, τις μιμήσεις του, τους χαρακτήρες του και την πανέμορφα, κακάσχημη φάτσα του, έγινε ο καθρέφτης αυτής της Ελλάδας. Ήταν ο άνθρωπος αυτής της εποχής. Το χιουμορ του και τα αστεία του ηταν ακριβώς η αντανάκλαση της ποιότητας της δεκαετίας του 80. Μιας εποχής που στιγμάτισε οσο λίγοι και από την οποία δεν ξέφυγε ποτέ. Το αποτέλεσμα ήταν να περιθωριοποιηθεί στο πέρασμα του χρόνου, μην μπορώντας να ακολουθήσει φαινόμενα και μεταβολές που τον ξεπερασαν και να κανει πέρα αθόρυβα.

Το κενό καλυψαν οι νέες γενιές κωμικων όπως ο Λαζόπουλος και οι άλλοι, που αγκαλιασαν σφιχτά τους πολιτικούς και  μεγαλοκαναλαρχες και γύρισαν σελίδα. 

Επεξ/σία από Cro-Magnon
  • Like 8
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Fotis13 είπε

Mεγαλη απωλεια για τον πολιτισμο .

Ο Σεφερλης των 80's.

Φιλε  μου  ο Σεφερλης ουτε στο  δαχτυλακι  του δεν  τον  φτανει!Χαρρυ Κλύνν και Τζιμης Πανούσης!!

• Like 10
Δημοσ.

Τεράστια απώλεια. Τα τελευταία χρόνια πέρασε πολλά και το είχε χάσει λίγο.

9 ώρες πριν, tritonas00 είπε

100 χρονια μπροστα απτην εποχη του

Δυστυχώς δεν ήταν 100 χρόνια μπροστά. 100 χρόνια πίσω είμαστε.

• Like 1
Δημοσ.

Τζίμης Πανουσης και Χάρρυ Κλιν δεν είχαν καμία σχέση με Σεφερλή. Και οι 2 άφησαν έργο και ήταν πολύ μπροστά. Φυσικά πρέπει να μπορείς να δεις σε τι ήταν μπροστά.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...