Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Black Flag είπε

Έρχομαι από Λάρισα μέσω Δομοκού, πως ανεβαίνω Μπράλο χωρίς διόδια;

Λαμία προς Ηράκλεια, Δαμάστα κι από εκεί δεξιά σε βγάζει στο δρόμο για Μπράλο. 

Kαι με google maps αν πας θα στο εμφανίσει λογικά.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Doubt είπε

Α, εκεί κοντά στο Μοναστήρι βγαίνω στην παλιά Εθνική; Σε ευχαριστώ. Θα το κάνω σε δέκα ημέρες να δω πως είναι και ο δρόμος. Από τον Μάρτη μέχρι τον Οκτώβριο σχεδόν κάθε ΣΚ κατέβαινα με το αυτοκίνητο. Με εξαίρεση τέλος Αυγούστου που το ξαναέκανα με τραίνο, αλλά δυστυχώς μας ξέσκισε ο Ντάνιελ και δύο φορές με ΚΤΕΛ που είναι άθλια η κατάσταση. Ευτυχώς από προχθές επέστρεψε το τραίνο, αλλά μόνο τέσσερα δρομολόγια δεν βολεύουν γι' αυτό το ΙΧ αποτελεί μονόδρομο, αλλά τα διόδια απαγορευτικά πλέον. Προτιμώ να πληρώσω κάνα 20 ευρώ παραπάνω βενζίνη, παρά 50+ ευρώ που είναι τα διόδια πλέον από Λάρισα να παε και έρθεις.

Επεξ/σία από Black Flag
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/12/2023 στις 8:24 ΜΜ, Doubt είπε

Σ' ευχαριστώ πολύ. Την έκανα την διαδρομή σε 3:15' από Λάρισα μέχρι Κηφισιά. Λιγότερη βενζίνη, λιγότερα χιλιόμετρα. Στην Θήβα μπήκα Ε.Ο. και πλήρωσα μόνο στις Αφίδνες. Εννοείται και τούμπαλιν την διαδρομή στην επιστροφή.

Επεξ/σία από Black Flag
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Black Flag είπε

Στην Θήβα μπήκα Ε.Ο. και πλήρωσα μόνο στις Αφίδνες

Εγώ συνήθως στη Θήβα πληρώνω κανονικά.

Από Λαμία φτάνω ως Αταλάντη με 1,90 (αν θυμάμαι σωστά τη νέα τιμή) βγαίνω και μπαίνω πάλι στον κόμβο Μαλεσίνας, φτάνω Θήβα, πληρώνω (4,20 νέα τιμή νομίζω) και βγαίνω πάλι στην Οινόη ως αγ Στέφανο.

Και το 1,90 μπορείς να το αποφύγεις αλλά με βολεύει γιατί χρησιμοποιώ και το κομμάτι του Ε65 που έχει δοθεί σε κυκλοφορία.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Doubt είπε

Εγώ συνήθως στη Θήβα πληρώνω κανονικά.

Από Λαμία φτάνω ως Αταλάντη με 1,90 (αν θυμάμαι σωστά τη νέα τιμή) βγαίνω και μπαίνω πάλι στον κόμβο Μαλεσίνας, φτάνω Θήβα, πληρώνω (4,20 νέα τιμή νομίζω) και βγαίνω πάλι στην Οινόη ως αγ Στέφανο.

Και το 1,90 μπορείς να το αποφύγεις αλλά με βολεύει γιατί χρησιμοποιώ και το κομμάτι του Ε65 που έχει δοθεί σε κυκλοφορία.

Ναι στα πλευρικά της Θήβας πλήρωσα 1.50 ευρώ όταν κατέβηκα. Αλλά με τις κάμερες ελέγχου ταχύτητας που έχουν εγκατασταθεί στον Αυτοκινητόδρομο, όλο και κάπου θα σε φωτογραφίσουν. Υπάρχουν σημεία στον Αυτοκινητόδρομο που πας για χιλιόμετρα με μεγάλες ταχύτητες. Το έχω κάνει και 2:20' ένα βράδυ. Καταλαβαίνεις... Επομένως για εμένα όταν δεν κατεβαίνω με τραίνο, η διαδρομή που ανέφερα μέσα Π.Ε.Ο. αποτελεί μονόδρομο.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Black Flag είπε

Ναι στα πλευρικά της Θήβας πλήρωσα 1.50 ευρώ όταν κατέβηκα. Αλλά με τις κάμερες ελέγχου ταχύτητας που έχουν εγκατασταθεί στον Αυτοκινητόδρομο, όλο και κάπου θα σε φωτογραφίσουν. Υπάρχουν σημεία στον Αυτοκινητόδρομο που πας για χιλιόμετρα με μεγάλες ταχύτητες. Το έχω κάνει και 2:20' ένα βράδυ. Καταλαβαίνεις... Επομένως για εμένα όταν δεν κατεβαίνω με τραίνο, η διαδρομή που ανέφερα μέσα Π.Ε.Ο. αποτελεί μονόδρομο.

Off topic, αλλα σε ποια σημεια υπαρχουν καμερες;

• Like 1
Δημοσ.
Στις 6/1/2024 στις 5:16 ΠΜ, alexander098 είπε

Off topic, αλλα σε ποια σημεια υπαρχουν καμερες;

Σε αρκετά σημεία. Είχαν ξεκινήσει από τον Αύγουστο να τοποθετούν. Λογικά θα βγει κάποια εφαρμογή ή χάρτης να μας "ενημερώνει". Εμένα μου το είπε εργαζόμενος στον Αυτοκινητόδρομο Αιγαίου...

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Χθες κατέβηκα Αθήνα από Λάρισα μέσω Ε65. Σε κάτι λιγότερο από μισή ώρα είσαι στον Ε65 από Λάρισα και σε λιγότερο από ώρα έχεις φτάσει στο ύψος της Λαμίας. 2:30' έκανα από Λάρισα με 140 χιλιόμετρα μέσο όρο. Εννοείται όταν δεν θα πάω από Δομοκό - Μπράλο θα τον επιλέγω. Αλλά είναι επικίνδυνος δρόμος για εμένα από Σοφάδες μέχρι Λαμία με μεγάλες στροφές και κάποιες με ανάποδες κλίσεις. Με βροχές και παγωνιές θα έχει θέματα. Ούτε τις χιλιομετρικές αποστάσεις δεν έχουν βάλει ακόμα. Εγώ την απόσταση την υπολόγισα από Λάρισα μέχρι Μεταμόρφωση (εκεί μπαίνω στον αστικό ιστό) 315 χιλιόμετρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...