Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας, ψάχνω να αγοράσω εκτυπωτή που να μπορεί να εκτυπώνει μονόχρωμα (Laser μόνο), να σαρώνει και επίσης να λειτουργεί σαν φωτοτυπικό. Ταχύτητες εργασιών δεν με ενδιαφέρουν καθόλου, ποιότητα να είναι αποδεκτή.

Δεν δύναμαι να πληρώσω πάνω από 120-140€.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πανω κατω ψαχνω και γω το ιδιο πραγμα αλλα εγχρωμο.

Tο προβλημα ειναι ομως οτι δεν μπορεις να ξερεις ποια εχουν οικονομικη χρηση οσον αφορα τα toners

ή και πολλες φορες toner-drum για καθε χρωμα ξεχωριστα στην περιπτωση μου,

καθως και αν εχουν ποιοτικα και οικονομικα συμβατα toners.

Χρηματα αντε μεχρι 150€ το πολυ...

Αν αγορασε καποιος τον τελευταιο χρονο και εχει δει ποσο του στοιχιζει καποιο σχετικο με αυτα

που θελουμε μηχανημα, ας μας πει τι προτεινει, τουλαχιστον να δουμε τι επιλογες εχουμε...

Δημοσ.

Έχω το Samsung Xpress M2875ND από το οποίο είμαι πολύ ευχαριστημένος, τον είχα πάρει προσφορά στα 199 ευρώ, τώρα είδα ότι παίζει λίγο παραπάνω η τιμή.... Πολύ καλή ποιότητα, τόσο στην σάρωση όσο και στην εκτύπωση αλλά και στις φωτοτυπίες, εύχρηστο μενού. Έρχεται με τόνερ μικρό, έχω αλλάξει 2, το γνήσιο το μικρό έχει περίπου 37 ευρώ (για 1.200 σελίδες), για 3.000 σελίδες (Large toner) υπολόγισε περίπου 55 ευρώ. Φίλος το δουλεύει με συμβατό του πλαισίου χωρίς πρόβλημα, εγώ όχι μιας και είναι ακόμα εντός εγγύησης. Drum δεν έχω αλλάξει, νομίζω είναι στις 10.000 σελίδες. Αν το βρείτε σε έκπτωση, τσιμπήστε το, νομίζω οτι καλύπτει ανάγκες οικακής χρήσης αλλά και μικρού γραφείου άνετα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...