Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οντας ασχετος περι TV μπορει καποιος να μου πει αν η προσφορα των crazy sundays απο το e-shop ειναι κατι αξιολογο ?
Οσον αφορα τη χρησιμοτητα της εν λογω TV, τη θελω μονο για netflix και για καμια ταινια απο USB stick. 

Link

Βλεπω συνδεση LAN (σε περιπτωση που το build in WiFi ειναι "κακο"). Τα 100Hz θεωρω πως μου ειναι ικανοποιητικα αλλα με προβληματιζει το "Opera TV Store". Υποθετω πως ειναι κατι αναλογο του playstore για Android, αλλα θα εχει τις ιδιες εφαρμογες και ευχρηστια ? Και τελος , απο οτι εχω ακουσει , αρκετες smart TV εχουν προβλημα και κολληματα στο menu λογω firmware (αργουν να ανοιξουν εφαρμογες, κρασαρουν κλπ)
Δυστυχως δεν εχω μετρο συγρισης ουτε καποια εμπειρια στο ολο θεμα οποτε θα εκτιμουσα οποιαδηποτε συμβουλη 

Ευχαριστω εκ των προτερων

Δημοσ.

Μάρκα άγνωστη, φασον τουρκική (κατασκευη από vestel) και όσον αφορά την αξιοπιστία της είναι λαχείο πως θα σου βγει. Δεν νομίζω να βρεις κανέναν να την έχει για να σου πει άποψη. Τα 100hz που αναφέρει εννοείται δεν είναι τόσα, για 100hz θέλεις πολλά περισσότερα χρήματα. Το opera store έχει κάποιες βασικές εφαρμογές και μέχρι εκεί, καμιά σχέση με την ποικιλία του playstore. Netflix μπορεί να το υποστηρίζει με υπότιτλους σήμερα, σε 6 μήνες πχ δεν ξέρεις αν το υποστηρίζει γιατί πολύ απλά δεν ξέρεις αν παίρνει αναβαθμίσεις. Μεγάλο αρνητικό ότι δεν μπορείς να την δεις από κοντά για να έχεις μια άποψη αφού μόνο στο eshop υπάρχει.

Καλύτερα να προτιμουσες μια "επώνυμη" full hd (πχ lg, samsung, sony) και ας μην είναι smart και με κανένα 50αρικο ακόμα να πάρεις ένα android tv box για να την κάνεις smart ή να επιλέξεις κάποια άλλη φασον (πχ jvc, hitachi) που να την έχουν άλλα μέλη για να διαβάσεις κάποια γνώμη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...