rudy33 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Γεια σας παιδια... θελω νa παρω ενα σκληρο δισκο...για mac ομως ειναι ποιο τσιμπημενες οι τιμες..αν παρω ενα σκληρο που βρηκα για windows 1tb με 45 ευρω..toshiba ειναι..θα δουλευει σε macbook air???
CryptoCSM01 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Ναι. Θα τον κάνεις format σε MacOS Extended Journaled.
Fortistis Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δεν υπάρχει "σκληρός για Mac" ή "σκληρός για Windows". Αυτά είναι διαφημιστικά κολπάκια για να χτυπάνε τις τιμές ή/και να εκμεταλλεύονται την άγνοια του πελάτη. Πάρε όποιον σκληρό σου αρέσει (άσχετα τι λέει επάνω). Αφού τον συνδέσεις στον Η/Υ σου, θα χρησιμοποιήσεις το disk utility για να τον κάνεις format σε HFS+ (όπως είναι το κανονικό όνομα για το MacOS extended journaled). 1
kinq1 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Ολους τους δίσκους usb τους "βλέπει" κανονικά το mac. Από κει και πέρα, όπως είπαν κι οι προηγούμενοι, θα πρέπει να τον κάνεις format από το disk utility. Αν τον κάνεις MacOS extended θα τον βλέπουν μόνο τα mac, αν θέλεις να τον συνδέεις και σε windows pc θα πρέπει να τον κάνεις ExFAT. Η να τον αφήσεις ntfs και να βάλεις ένα προγραμματάκι στο mac για να μπορεί να γράφει σε αυτόν, Εγώ αγόρασα πριν δύο εβδομάδες ένα seagate εξωτερικό usb και είχε μέσα το προγραμματάκι paragonNTFS γι' αυτή τη δουλειά. 2
CheOnWeb Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 4 hours ago, kinq1 said: Ολους τους δίσκους usb τους "βλέπει" κανονικά το mac. Από κει και πέρα, όπως είπαν κι οι προηγούμενοι, θα πρέπει να τον κάνεις format από το disk utility. Αν τον κάνεις MacOS extended θα τον βλέπουν μόνο τα mac, αν θέλεις να τον συνδέεις και σε windows pc θα πρέπει να τον κάνεις ExFAT. Η να τον αφήσεις ntfs και να βάλεις ένα προγραμματάκι στο mac για να μπορεί να γράφει σε αυτόν, Εγώ αγόρασα πριν δύο εβδομάδες ένα seagate εξωτερικό usb και είχε μέσα το προγραμματάκι paragonNTFS γι' αυτή τη δουλειά. +1
wired_1 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Δημοσ. 23 Μαΐου 2018 Στις 22/5/2018 στις 4:44 ΜΜ, kinq1 είπε Εγώ αγόρασα πριν δύο εβδομάδες ένα seagate εξωτερικό usb και είχε μέσα το προγραμματάκι paragonNTFS γι' αυτή τη δουλειά. Ποιο πήρες συγκεκριμένα; Γιατί ψάχνω αλλά μου βγάζει μόνο εξωτερικό hdd.
kinq1 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 Δημοσ. 25 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Εξωτερικό δίσκο πήρα, αφού για εξωτερικούς δίσκους μιλάει το θέμα. Απλά δεν το διευκρίνησα καλά και φάνηκε σα να μιλάω για usb stick, ενώ μιλάω για usb σκληρό δίσκο. Αυτόν πήρα: https://www.e-shop.gr/exoterikos-skliros-seagate-stdr1000203-1tb-backup-plus-portable-usb30-red-p-PER.302059 Επεξ/σία 25 Μαΐου 2018 από kinq1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα