Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, Μου δώσανε ένα λάπτοπ Acer για επισκευή αλλά δεν μπορώ να βγάλω άκρη. Το πρόβλημα που κάνει είναι ότι όταν το βάλω στην πρίζα το λάπτοπ ανάβει χωρίς να έχω πατήσει εγώ το κουμπί για να ανάψει και λειτουργεί κανονικά χωρίς κάποιο άλλο πρόβλημα πέρα ότι όπως είπα ανάβει μόνο του. Δοκίμασα τα εξής χωρίς αποτέλεσμα: 1. Άλλαξα φορτιστή 2. Άλλαξα βύσμα τροφοδοσίας 3. Το δοκίμασα και χωρίς την μπαταρία του επάνω 4. Άλλαξα επεξεργαστή 5. Άλλαξα μνήμες Ram 6. Έκανα reset το bios αφαιρώντας την μπαταρία του bios 7. Αφαίρεσα την καλωδιοταινία του power button και ότι άλλες καλωδιοταινίες είχε επάνω του 8. Δοκίμασα τη μητρική χωρίς επάνω του επεξεργαστή μνήμες κλπ παρά μόνο με ρεύμα 9. Πήρα κάποιες μετρήσεις και έλενξα την πλακέτα για βραχυκύκλωμα αλλά δεν βρήκα κάτι Με όλα αυτά που δοκίμασα και δεν έβγαλα άκρη αν έχει τύχει σε κάποιον άλλον παρόμοιο πρόβλημα θα ήθελα να μου πει τη γνώμη του. Ευχαριστώ πολύ Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από Επισκέπτης
sil_unique Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 για δες η μπαταρία του bios είναι καλή ή πεσμένη;
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 41 λεπτά πριν, sil_unique είπε για δες η μπαταρία του bios είναι καλή ή πεσμένη; Είναι μια χαρά κρατάει και τις ρυθμίσεις κανονικά
sil_unique Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Το βλέπω να είναι κάτι πιο μέσα στην πλακέτα. Από την στιγμή που δουλεύει κατά τα αλλά κανονικα δεν αξίζει το ρίσκο να του βάλεις χέρι. Κάνε και ένα bios update για να πεις οτι το δοκίμασες και αυτό.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Του έκανα και bios update αλλά πάλι τα ίδια. Το άφησα ως έχει δεν αξίζει να ασχοληθώ παραπάνω αφού λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα.
fujitsuA530 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 Δημοσ. 28 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε το εξής: όταν το κλείνεις, πάτα το shift ταυτόχρονα με το shutdown Επεξ/σία 28 Μαΐου 2018 από fujitsuA530
alkis13 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Δημοσ. 29 Μαΐου 2018 Είχα παρόμοιο προβλημα σε ενα asus x53-k53sv motherboard. Κατέληξα ότι κάποιο smd πέθανε. Για να ξεκιναει μονο του, καπου βραχυκυκλωνει. Αν μαθεις-βρεις κατι ενημερωσε.
dpolal Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 Δημοσ. 30 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Σε ένα παραπλήσιο πρόβλημα (όχι το ίδιο) που είχα σε ΗΡ λάπτοπ πριν από λίγες μέρες διαπίστωσα ότι είχε σπάσει ένα πλαστικό εκεί που μπαίνει το βύσμα τροφοδοσίας με αποτέλεσμα να βραχυκυκλώνει και να έχει περίεργη συμπεριφορά. Τσέκαρε το γιατί μπορεί να μην φαίνεται εκ πρώτης όψης. EDIT. Είδα ότι άλλαξες και το βύσμα τροφοδοσίας. Άρα μάλλον δεν ισχύει ότι έγραψα. Επεξ/σία 30 Μαΐου 2018 από dpolal
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα