Προς το περιεχόμενο

Απορια για ssd και hdd

jerry banana

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα σε ολους εχω εναν samsung evo 250 gb ssd και εναν western digital 1tb hdd η απορια μου ειναι η εξης.Ο υπολογιστης κανονικα για να λειτουργει <<πενα>> ποσο χωρο πρεπει να αφηνω κενο σε καθενα απο τα 2 που προανεφερα.Παραδειγματος χαριν τωρα τη στιγμη που γραφω το μηνυμα ο ssd μου ειναι 92.7 ελευθερα απο τα 250 ,επισης ο hdd ειναι 108 gb απο το 1 tb βεβαια σαν χρηστης απο τη 1η μερα που εχτισα το pc δεν παρατηρω διαφορες ουτε σε αποδοση ουτε σε ταχυτητες κλπ.Απλως ρωταω γιατι σε αλλα foroums λενε πχ στανταρ οτι εαν εχει 250 πρεπει τουλαχιστον να εχεις 150 gb ελευθερα και σε 1tb hdd τα 300-400 gb πρεπει να ειναι ελευθερα ισχυουν αυτα ή ειναι φημες?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτά που διάβασες είναι μπαρούφες. Όχι σε αυτό το μέγεθος δηλ. 20-25 giga αν αφήνεις από τον ssd καλά είναι. Τώρα για τον δίσκο ανάλογα τη χρήση που κάνεις. Αν είναι για αποθήκευση δεν σε ενδιαφέρει.

Αυτά τα 150 που τα βρήκαν μόνο αυτοί ξέρουν.

• Like 1

20 λεπτά πριν, BlueBlood7 είπε

Αυτά που διάβασες είναι μπαρούφες. Όχι σε αυτό το μέγεθος δηλ. 20-25 giga αν αφήνεις από τον ssd καλά είναι. Τώρα για τον δίσκο ανάλογα τη χρήση που κάνεις. Αν είναι για αποθήκευση δεν σε ενδιαφέρει.

Αυτά τα 150 που τα βρήκαν μόνο αυτοί ξέρουν.

Καθαρά για αποθήκευση ειναι στον υπολογιστη.Ευχαριστώ blood 7 να είσαι καλά φιλε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...