Salvation81 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 22 λεπτά πριν, matrixxx είπε Αρκετες φορες και απο εθνικη με go4more. (Σαφως λιγοτερες απο οτι με eurob) Πειραιως, οχι 20%, αλλα μικροτερο μονοψηφιο, με yellows. Go4More βλεπω απο Γερμανο καποιες φορες αλλα δεν προλαβαινω ποτε τπτ Πειραιως δεν καθομαι να ασχοληθω με yellows και τετοια, δεν τις εχω τις καρτες για να βαζω βενζινη και να αγοραζω απο το σουπερ μαρκετ πραγματα. Απο την αλλη αν ειχα Eurobank αυτο το 20% ναι θα το χτυπαγα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Spoiler 20% go4more απο παμπλικ 3-4 φορες, ειχα παρει μια τηλεοραση ετσι πριν 3 χρονια. ^
Salvation81 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, matrixxx είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου 20% go4more απο παμπλικ 3-4 φορες, ειχα παρει μια τηλεοραση ετσι πριν 3 χρονια. ^ Καλα τοτε ειχα παρει, φετος που κοιταω νεκρα οσο αφορα την Εθνικη
kostasbm Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 εγω δεν εχω δοκιμασει να ψωνισω με χρεωστικη (αγορα με δοσεις) ΕΤΕ - Πειραιως ......απορω πως θα παρουν τη δοση αφου η χρεωστικη καρτα ειναι σχεδον 0 .....εκτος αν τα παιρνουν πριν πεσει η μισθοδοσια - συνταξη στο λογαριασμο ....μου βαλατε ιδεες
alexakos89 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, kostasbm είπε εγω δεν εχω δοκιμασει να ψωνισω με χρεωστικη (αγορα με δοσεις) ΕΤΕ - Πειραιως ......απορω πως θα παρουν τη δοση αφου η χρεωστικη καρτα ειναι σχεδον 0 .....εκτος αν τα παιρνουν πριν πεσει η μισθοδοσια - συνταξη στο λογαριασμο ....μου βαλατε ιδεες Όταν αγοράζεις με χρεωστική στά παίρνουν με την μια και σου γυρνάει το ποσό. Οταν βάζεις δόσεις θέλεις πιστωτική.
kostasbm Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 οταν τα δινεις ολα μετρητα γιατι δεν σου κανουν την εκπτωση επι τοπου αλλα θελουν χρεωστικη να κανουν το παρεδωσε??? εχεις ρωτησει ??
katcos Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Spoiler Απαγορεύεται η συναλλαγή άνω των 500€ με μετρητά ... Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από katcos
cabdik Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) ΣΥΓΝΩΜΗΗΗ ρε παιδια......., αλλα ξεχασα.......... για ποιο λογο ανοιξε το θεμα.....???? ποιες καρτες δινουν καλυτερο μπονους? ποιες καρτες ειναι καλυτερες να χρησιμοποιουμε στις αγορες μας...?? αυτο με το που εκτροχιαζετε το θεμα σε χρονο DT................ ειναι ανεξηγητο.....!! μπηκα να διαβασω για την 9002, και μαθαινω για τις καρτες.....!!! ΗΜΑΡΤΟΝ....!!!! Επεξ/σία 22 Μαΐου 2018 από cabdik 3
Salvation81 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 9 ώρες πριν, cabdik είπε ΣΥΓΝΩΜΗΗΗ ρε παιδια......., αλλα ξεχασα.......... για ποιο λογο ανοιξε το θεμα.....???? ποιες καρτες δινουν καλυτερο μπονους? ποιες καρτες ειναι καλυτερες να χρησιμοποιουμε στις αγορες μας...?? αυτο με το που εκτροχιαζετε το θεμα σε χρονο DT................ ειναι ανεξηγητο.....!! μπηκα να διαβασω για την 9002, και μαθαινω για τις καρτες.....!!! ΗΜΑΡΤΟΝ....!!!! Αν μπηκες να διαβασεις για την 9002 στα 949ε και εχασες οτι πριν 1 μηνα ηταν στα 799ε στο Πλαισιο αυτο το εντασω στα ανεξηγητα 1
cabdik Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 18 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Αν μπηκες να διαβασεις για την 9002 στα 949ε και εχασες οτι πριν 1 μηνα ηταν στα 799ε στο Πλαισιο αυτο το εντασω στα ανεξηγητα κι εσυ -ανεξηγητως- ξεφευγεις....!! μιλησα εγω για τιμη? εντυπωσεις απο τυχον κατοχους, απο παιδια που την εχουν δει απο κοντα και εχουν αποψη. τετοια ηθελα να δω..... αλλα .............!! ΥΓ. το διαβασα για την προηγουμενη προσφορα του Πλαισου, και ακριβως για αυτο, υπεθεσα οτι καποιοι που θα την ειχαν αγορασει τοτε, θα μπορουν να πουν και 2 λογια για τους υπολοιπους.
Salvation81 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 29 λεπτά πριν, cabdik είπε κι εσυ -ανεξηγητως- ξεφευγεις....!! μιλησα εγω για τιμη? εντυπωσεις απο τυχον κατοχους, απο παιδια που την εχουν δει απο κοντα και εχουν αποψη. τετοια ηθελα να δω..... αλλα .............!! ΥΓ. το διαβασα για την προηγουμενη προσφορα του Πλαισου, και ακριβως για αυτο, υπεθεσα οτι καποιοι που θα την ειχαν αγορασει τοτε, θα μπορουν να πουν και 2 λογια για τους υπολοιπους. Δεν λεει πολλα, και εγω την ηθελα αλλα ακομα και στα 799ε δεν με συγκινησε. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα