Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Αρκετες φορες και απο εθνικη με go4more. (Σαφως λιγοτερες απο οτι με eurob)

Πειραιως, οχι 20%, αλλα μικροτερο μονοψηφιο, με yellows.

Go4More βλεπω απο Γερμανο καποιες φορες αλλα δεν προλαβαινω ποτε τπτ :P

Πειραιως δεν καθομαι να ασχοληθω με yellows και τετοια, δεν τις εχω τις καρτες για να βαζω βενζινη και να αγοραζω απο το σουπερ μαρκετ πραγματα.

Απο την αλλη αν ειχα Eurobank αυτο το 20% ναι θα το χτυπαγα.

• Moderators
Δημοσ.
Spoiler

20% go4more απο παμπλικ 3-4 φορες, ειχα παρει μια τηλεοραση ετσι πριν 3 χρονια.

^

Δημοσ.
1 ώρα πριν, matrixxx είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

20% go4more απο παμπλικ 3-4 φορες, ειχα παρει μια τηλεοραση ετσι πριν 3 χρονια.

^

Καλα τοτε ειχα παρει, φετος που κοιταω νεκρα οσο αφορα την Εθνικη :)

Δημοσ.

εγω δεν εχω δοκιμασει να ψωνισω με χρεωστικη (αγορα με δοσεις) ΕΤΕ - Πειραιως ......απορω πως θα παρουν τη δοση αφου η χρεωστικη καρτα ειναι σχεδον 0

.....εκτος αν τα παιρνουν πριν πεσει η μισθοδοσια - συνταξη στο λογαριασμο ....μου βαλατε ιδεες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kostasbm είπε

εγω δεν εχω δοκιμασει να ψωνισω με χρεωστικη (αγορα με δοσεις) ΕΤΕ - Πειραιως ......απορω πως θα παρουν τη δοση αφου η χρεωστικη καρτα ειναι σχεδον 0

.....εκτος αν τα παιρνουν πριν πεσει η μισθοδοσια - συνταξη στο λογαριασμο ....μου βαλατε ιδεες

Όταν αγοράζεις με χρεωστική στά παίρνουν με την μια και σου γυρνάει το ποσό. 

Οταν βάζεις δόσεις θέλεις πιστωτική. 

Δημοσ.

οταν τα δινεις ολα μετρητα γιατι δεν σου κανουν την εκπτωση επι τοπου αλλα θελουν χρεωστικη να κανουν το παρεδωσε???  εχεις ρωτησει ??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Spoiler

Απαγορεύεται η συναλλαγή άνω των 500€ με μετρητά ...

Επεξ/σία από katcos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΣΥΓΝΩΜΗΗΗ ρε παιδια......., αλλα ξεχασα.......... για ποιο λογο ανοιξε το θεμα.....????   

ποιες καρτες δινουν καλυτερο μπονους?  ποιες καρτες ειναι καλυτερες να χρησιμοποιουμε στις αγορες μας...??    

αυτο με το που εκτροχιαζετε το θεμα σε χρονο  DT................ ειναι ανεξηγητο.....!!     μπηκα να διαβασω για την 9002, και μαθαινω για τις καρτες.....!!!    ΗΜΑΡΤΟΝ....!!!! 

Επεξ/σία από cabdik
  • Like 3
Δημοσ.
9 ώρες πριν, cabdik είπε

ΣΥΓΝΩΜΗΗΗ ρε παιδια......., αλλα ξεχασα.......... για ποιο λογο ανοιξε το θεμα.....????   

ποιες καρτες δινουν καλυτερο μπονους?  ποιες καρτες ειναι καλυτερες να χρησιμοποιουμε στις αγορες μας...??    

αυτο με το που εκτροχιαζετε το θεμα σε χρονο  DT................ ειναι ανεξηγητο.....!!     μπηκα να διαβασω για την 9002, και μαθαινω για τις καρτες.....!!!    ΗΜΑΡΤΟΝ....!!!! 

Αν μπηκες να διαβασεις για την 9002 στα 949ε και εχασες οτι πριν 1 μηνα ηταν στα 799ε στο Πλαισιο αυτο το εντασω στα ανεξηγητα :)

• Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Αν μπηκες να διαβασεις για την 9002 στα 949ε και εχασες οτι πριν 1 μηνα ηταν στα 799ε στο Πλαισιο αυτο το εντασω στα ανεξηγητα :)

κι εσυ -ανεξηγητως- ξεφευγεις....!! :P    μιλησα εγω για τιμη? 

εντυπωσεις απο τυχον κατοχους, απο παιδια που την εχουν δει απο κοντα και εχουν αποψη.  τετοια ηθελα να δω..... αλλα .............!!    

ΥΓ.  το διαβασα για την προηγουμενη προσφορα του Πλαισου, και ακριβως για αυτο, υπεθεσα οτι καποιοι που θα την ειχαν αγορασει τοτε, θα μπορουν να πουν και 2 λογια για τους υπολοιπους. 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, cabdik είπε

κι εσυ -ανεξηγητως- ξεφευγεις....!! :P    μιλησα εγω για τιμη? 

εντυπωσεις απο τυχον κατοχους, απο παιδια που την εχουν δει απο κοντα και εχουν αποψη.  τετοια ηθελα να δω..... αλλα .............!!    

ΥΓ.  το διαβασα για την προηγουμενη προσφορα του Πλαισου, και ακριβως για αυτο, υπεθεσα οτι καποιοι που θα την ειχαν αγορασει τοτε, θα μπορουν να πουν και 2 λογια για τους υπολοιπους. 

Δεν λεει πολλα, και εγω την ηθελα αλλα ακομα και στα 799ε δεν με συγκινησε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...