jerry banana Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Καλησπέρα σε όλους-όλες και θα ήθελα τη βοήθεια σας,έχω εδώ και 11 μήνες ακριβώς τα ακουστικά της corsair hs 30(https://www.skroutz.gr/s/4073844/Corsair-Raptor-HS30.html) αγορασμενα απο το πλαίσιο ,όμως έχω το εξής θέμα.Χωρίς λόγο μετα απο αυτό το καιρό το μικρόφωνο σταμάτησε να λειτουργεί τελείως και πριν προλάβετε να πείτε οτι έχω πειράξει τον υπολογιστή,τα έβαλα σε υπολογιστή φίλου και κινητό και εκεί πάλι δεν λειτουργούσαν.Επίσης να σημειώσω οτι όλο αυτο το καιρό ουδεμία φορά δεν τα κακομεταχειρίστηκα και ξαφνικά μου παρουσίασαν το πρόβλημα (πολύ ενοχλητικό καθως τα αγόρασα,τότε 50 ευρώ, γιατί είχαν μικρόφωνο) .Την απόδειξη την έχω χάσει αλλά η αγορά είχε γίνει μέσω του site του πλαισίου οπότε λογικά πιστεύω δεν θα έχω πρόβλημα.Ξέρετε όμως εαν ισχύει επειδή το διάβασα πως η corsair έχει 2 χρόνια εγγύηση στα προοιίοντα της αυτο ισχύει και στο πλάίσιο έχει κανείς να με συμβουλέψει τι να κάνω παρακαλω πολυ?Δηλαδή γίνεται να μου δώσουν τα ίδια ξανά αλλά να είναι λειτουργικα?
jerry banana Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Στις 20/5/2018 στις 10:12 ΜΜ, jerry banana είπε Καλησπέρα σε όλους-όλες και θα ήθελα τη βοήθεια σας,έχω εδώ και 11 μήνες ακριβώς τα ακουστικά της corsair hs 30(https://www.skroutz.gr/s/4073844/Corsair-Raptor-HS30.html) αγορασμενα απο το πλαίσιο ,όμως έχω το εξής θέμα.Χωρίς λόγο μετα απο αυτό το καιρό το μικρόφωνο σταμάτησε να λειτουργεί τελείως και πριν προλάβετε να πείτε οτι έχω πειράξει τον υπολογιστή,τα έβαλα σε υπολογιστή φίλου και κινητό και εκεί πάλι δεν λειτουργούσαν.Επίσης να σημειώσω οτι όλο αυτο το καιρό ουδεμία φορά δεν τα κακομεταχειρίστηκα και ξαφνικά μου παρουσίασαν το πρόβλημα (πολύ ενοχλητικό καθως τα αγόρασα,τότε 50 ευρώ, γιατί είχαν μικρόφωνο) .Την απόδειξη την έχω χάσει αλλά η αγορά είχε γίνει μέσω του site του πλαισίου οπότε λογικά πιστεύω δεν θα έχω πρόβλημα.Ξέρετε όμως εαν ισχύει επειδή το διάβασα πως η corsair έχει 2 χρόνια εγγύηση στα προοιίοντα της αυτο ισχύει και στο πλάίσιο έχει κανείς να με συμβουλέψει τι να κάνω παρακαλω πολυ?Δηλαδή γίνεται να μου δώσουν τα ίδια ξανά αλλά να είναι λειτουργικα? Μετά απο 2 χρόνια έχω να πώ οτι τα επέστρεψα στο πλαίσιο και μου έδωσαν δωρεάν τα hs50 . 1
Nik1239 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, jerry banana είπε Μετά απο 2 χρόνια έχω να πώ οτι τα επέστρεψα στο πλαίσιο και μου έδωσαν δωρεάν τα hs50 . Ωραίος τσάμπα αναβάθμιση 😂
jerry banana Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Nik1239 είπε Ωραίος τσάμπα αναβάθμιση 😂 αστα απλώς ο διευθυντης του καταστηματος κυριολεκτικα εδειξε μεγαλη αγαπη προς εναν κυριολεκτικα ξενο ανθρωπο.Μου λεει παρε κατι ιδιας αξιας τσαμπα και μου κανει μετα "τι θες απο τα ακουστικα" και του λεω "θελω αυτα αλλα εχουν 15 ευρω διαφορα περιπου " γιατι τοτε τα hs50 οτι ειχαν πρωτοβγει στην Ελλαδα και ειχαν σχεδον κανονικη τιμη οχι οπως τωρα.Και μου λεει "ελα ελα παρτα και φυγε" .Τετοια χαρα ρε φιλε.Να ειναι καλα οπου και να ειναι ο ανθρωπος. Επεξ/σία 12 Μαρτίου 2021 από jerry banana 1
Nik1239 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2021 40 λεπτά πριν, jerry banana είπε αστα απλώς ο διευθυντης του καταστηματος κυριολεκτικα εδειξε μεγαλη αγαπη προς εναν κυριολεκτικα ξενο ανθρωπο.Μου λεει παρε κατι ιδιας αξιας τσαμπα και μου κανει μετα "τι θες απο τα ακουστικα" και του λεω "θελω αυτα αλλα εχουν 15 ευρω διαφορα περιπου " γιατι τοτε τα hs50 οτι ειχαν πρωτοβγει στην Ελλαδα και ειχαν σχεδον κανονικη τιμη οχι οπως τωρα.Και μου λεει "ελα ελα παρτα και φυγε" .Τετοια χαρα ρε φιλε.Να ειναι καλα οπου και να ειναι ο ανθρωπος. Πόσο κ@λοφαρδος παίζει να ήσουν και να έπεσες σε τέτοιο διευθυντή
jerry banana Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 2021 11 ώρες πριν, Nik1239 είπε Πόσο κ@λοφαρδος παίζει να ήσουν και να έπεσες σε τέτοιο διευθυντή φιλε οντως ειλικρινα τον ανθρωπο δεν τον θυμαμαι αλλα ξερω πως τα αλλα ακουστικα ππου θα μου εδινε εαν δεν ηταν καλος ανθρωπος ,ηταν αυτα που τα θεωρω απαισια https://www.skroutz.gr/s/7266490/Creative-Draco-HS880.html#reviews απο φωτογραφιες φαινονται καλα αλλα εγω που τα ειχα δει στη συσκευασια ηταν αρκετα μετρια. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα