Προς το περιεχόμενο

TP LINK Router

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα public εχουν σε προσφορα το συγκεκριμενο router.

Αυτο που εχω αυτη τη στιγμη ειναι αυτο της vodafone.

Θα εχω αρκετα μεγαλυτερη εμβελεια αν το βαλω αυτο;

Επεξ/σία από DTsuras
Δημοσ.

αντι να παρεις αυτο που το μονο που θα κανεις υποψιαζομαι ειναι αντε κανα port forwarding και να το χρησιμοποιεις οπως οι περισσοτεροι σαν απλο modem δεν παιρνεις απλα αυτο εδω

https://www.skroutz.gr/s/11062117/TP-LINK-TL-WA860RE-v2.html

και ποιο φθηνο ειναι και θα κανεις ΑΝΕΤΑ την δουλεια σου ποιο οικονομικα 

λεω εγω τωρα

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, DTsuras είπε

Αυτό από ότι βλέπω είναι σκέτο ρουτερ, θέλει και μόντεμ για να δουλέψει, έχε το υπόψη σου αυτό.

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος φιλε; Πηγά μια βολτα στο public για αλλο σκοπο και το ειχα στο ραφι και σωτησα εναν υπαλληλο αν ειναι και μοντεμ μαζι και ηταν θετικος..

Δημοσ.

Τι να ειναι σιγουρος, αφου το γραφει οτι ειναι σκετο ρουτερ, αλλιως θα εγραφε modem-router, ή adsl router. Οι πωλητες ειναι παντελως ασχετοι για να τους εμπιστευεσαι.

Δημοσ.
On 26/05/2018 at 18:57, DTsuras said:

Είσαι σίγουρος φιλε; Πηγά μια βολτα στο public για αλλο σκοπο και το ειχα στο ραφι και σωτησα εναν υπαλληλο αν ειναι και μοντεμ μαζι και ηταν θετικος..

και πες του πωλητη μετα οτι βγηκε και ενας δρακος.

https://www.tp-link.com/gr/products/details/cat-9_Archer-C1200.html

αυτο ειναι το μοντελο εκτος αν εχουν γραψει κατι λαθος και ειναι router και εχει wan Θυρα ethernet μπλε χρωματος στο πισω μερος.δεν ειναι vdsl/adsl modem router.δηλαδη αυτο θα μπει πισω απο αλλο Modem/router. απο την εικονα φαινεται κιολας αμα δεις στο κουτι γιατι δεν θα γραφει τιποτα για adsl/vdsl 

β.θα  λεει για Wan θυρα και αν εχει εικονα θα δεις μια μπλε θυρα wan/

On 28/05/2018 at 10:26, M@dB0x said:

Τι να ειναι σιγουρος, αφου το γραφει οτι ειναι σκετο ρουτερ, αλλιως θα εγραφε modem-router, ή adsl router. Οι πωλητες ειναι παντελως ασχετοι για να τους εμπιστευεσαι.

το κακο ειναι οτι ενας πωλητης πρεπει να ξερει τα παντα.απο ηλεκτρικη σκουπα μεχρι router οποτε λογικο να μην ξερει πολλα.

On 20/05/2018 at 22:03, ilove3dmax said:

αντι να παρεις αυτο που το μονο που θα κανεις υποψιαζομαι ειναι αντε κανα port forwarding και να το χρησιμοποιεις οπως οι περισσοτεροι σαν απλο modem δεν παιρνεις απλα αυτο εδω

https://www.skroutz.gr/s/11062117/TP-LINK-TL-WA860RE-v2.html

και ποιο φθηνο ειναι και θα κανεις ΑΝΕΤΑ την δουλεια σου ποιο οικονομικα 

λεω εγω τωρα

το Repeater θα εχει απωλεια σε ταχυτητα λογω repeater.οποτε η μπορει να παρει access point ή powerline με wifi αν θελει να καλυψει μεγαλυτερο χωρο.αν το προβλημα ειναι χαλια σημα με το ηδη υπαρχον τοτε απλα μπορει να βαλει access point ή router ή kai adsl/vdsl router που απλα να εχει καλυτερο και Dual band wireless

On 20/05/2018 at 22:00, DTsuras said:

αν εχεις voip δεν μπορεις να βγαλεις της vodafone οποτε ή θα παρεις router με οτι συν και πλην εχει (πχ δυο Nat) ή μπορεις να παρεις απλα ενα dual band access point. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...