dinos234 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 26 Δεκεμβρίου 2018 34 λεπτά πριν, The_Sheep είπε Ολα τα παιχνιδια της Microsoft μπαινουν day one . Οπως μπηκε το Horizon4 , οπως θα μπει το Crackdown 3 και το επομενο HALO , GEARS κτλ Και φυσικα μπαινουν αρκετα αλλα την ιδια μερα της κυκλοφοριας τους. Μεσα στο τελευταιο μηνα μπηκαν πχ BELOW , KINGDOM , ενα αλλο turn base xcom style Δεν το διευκρίνισα σωστά λάθος μου το games pass ναι βάζει κατευθείαν κάποια που είναι αποκλειστικά από την πρώτη μέρα πχ horizon 4 crackdown κτλ. Για το gold εννοούσα ότι δεν δίνει εύκολα καινούργια παιχνίδια.
jimmakos7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 καλησπερα παιδια και καλη χρονια επειδη δεν εχω καταλαβει ακριβως,το game pass δουλευει μονο σε xbox η και σε pc?
antbyron Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 1 λεπτό πριν, jimmakos7 είπε καλησπερα παιδια και καλη χρονια επειδη δεν εχω καταλαβει ακριβως,το game pass δουλευει μονο σε xbox η και σε pc? Το game pass δουλεύει και στο pc υπό την προυπόθεση ότι το παιχνίδι υποστηρίζει "play anywhere"(θα το δεις σε ορισμένα παιχνίδια ως τίτλο). Ψάξε για την υπηρεσία play anywhere.
jimmakos7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2019 ειναι τα παιχνιδια που λεει included with game pass?
aggelos777 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 το game pass υπαρχει κ για xbox 360;
mikele13- Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 15 λεπτά πριν, aggelos777 είπε το game pass υπαρχει κ για xbox 360; Όχι αλλά έχει αρκετά παιχνίδια για 360 που τά παίζεις από το One.
mikele13- Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Μου έβγαλε ή κονσόλα gamepass 2 μήνες με 2 ευρώ. Υπόψιν έχει λήξει η συνδρομή μου. Όποιος δεν έχει ας τσεκαρει...
Vaggalf Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2019 Εμένα έχει λήξει από 18 Γενάρη και μου δείχνει 9.99 Ευρώ . Θα περιμένω και τις επόμενες μέρες μήπως αλλάξει η χρέωση .... Eως τότε hollow knight kai Witcher
giannis22k Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) PLEASE NOTE: This product only works with new Xbox Live accounts and will NOT work with existing accounts τι εννοει ακριβως? Οκ τωρα ειδα εκει που λεει "new Xbox Live accounts" Επεξ/σία 21 Φεβρουαρίου 2019 από giannis22k
giannis22k Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Ποια σελιδα προτεινετε για αγορα gamepass?
mikele13- Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, giannis22k είπε Ποια σελιδα προτεινετε για αγορα gamepass? Cdkeys/instant gaming 1
giannis22k Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2019 Παντως απο μια σελιδα που ειδα στα public εχει προσφορα σε καταστηματα μονο "3 μηνες xbox live gold" 11.99ευρώ
filarhos Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Εγώ μετά από μια ετήσια συνδρομή gold στο xbox one S, μου ενεργοποιήσε αυτόματα, πιθανότατα, τα renewal και στο gold και στο game pass χρεώνοντας με 10€ για το τελευταίο. Ερώτηση πως απενεργοποιώ τα αυτόματα; Έχω προσπαθήσει στα subscriptions αλλά δεν υπάρχει η επιλογή ακύρωσης και αναγκαστικά άδειασα τον λογαριασμό του paypal. Τώρα γράφει 8€ past due στο game pass για 22/2/2019 και ανανέωση του gold για 22/1/2020. Καμία ιδέα γιατί μου είναι άχρηστο το game pass; Ευχαριστώ πολύ!
antbyron Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 45 λεπτά πριν, filarhos είπε Εγώ μετά από μια ετήσια συνδρομή gold στο xbox one S, μου ενεργοποιήσε αυτόματα, πιθανότατα, τα renewal και στο gold και στο game pass χρεώνοντας με 10€ για το τελευταίο. Ερώτηση πως απενεργοποιώ τα αυτόματα; Έχω προσπαθήσει στα subscriptions αλλά δεν υπάρχει η επιλογή ακύρωσης και αναγκαστικά άδειασα τον λογαριασμό του paypal. Τώρα γράφει 8€ past due στο game pass για 22/2/2019 και ανανέωση του gold για 22/1/2020. Καμία ιδέα γιατί μου είναι άχρηστο το game pass; Ευχαριστώ πολύ! Λογικά θα σου έχει επιλογή, θυμάμαι ότι ακύρωσα το game pass μέσα από τα subscriptions. Ένας άλλο τρόπος είναι να ακυρώσεις την αυτόματη ανανέωση μέσα από το paypal, μιας και χρησιμοποιείς το τελευταίο. Πήγαινε ενεργές συνδρομές και ακύρωσε την.
mikele13- Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2019 9 ώρες πριν, filarhos είπε Εγώ μετά από μια ετήσια συνδρομή gold στο xbox one S, μου ενεργοποιήσε αυτόματα, πιθανότατα, τα renewal και στο gold και στο game pass χρεώνοντας με 10€ για το τελευταίο. Ερώτηση πως απενεργοποιώ τα αυτόματα; Έχω προσπαθήσει στα subscriptions αλλά δεν υπάρχει η επιλογή ακύρωσης και αναγκαστικά άδειασα τον λογαριασμό του paypal. Τώρα γράφει 8€ past due στο game pass για 22/2/2019 και ανανέωση του gold για 22/1/2020. Καμία ιδέα γιατί μου είναι άχρηστο το game pass; Ευχαριστώ πολύ! Μπες στο site του Xbox από τον υπολογιστή και κάνε τις ακυρώσεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα