Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας!

Κάτοχος note 8, έχω να πω πως βγάζει ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ φωτογραφίες, ειδικά ημέρα.

Όμως, αυτό που έχω να παρατηρήσω είναι πως υπερτονίζει τα χρώματα με αποτέλεσμα ναι μεν εντυπωσιακό αλλά να μην είναι φυσικά. Αυτό συμβαίνει βλέποντας τις φωτογραφίες και σε υπολογιστή και όχι μόνο στην οθόνη του κινητού.

Νομίζω πως σε αυτόν τον τομέα τα Huawei με τις leica είναι καλύτερα. Ακόμα και αν δεις τεστάκια μεταξύ τους στο youtube φαίνεται πως τα χρώματα των Samsung είναι πάντα πιο έντονα και υπερτονισμένα.

Εσύ που ασχολείσαι και με τη φωτογραφία θα το καταλάβεις.

Κατά τα άλλα το note είναι ένα πολύ καλό κινητό με μόνο μελανό σημείο τη μπαταρία του.

Ελπίζω να βοήθησα.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως η Google σου δίνει απεριόριστη αποθήκευση στο cloud για τις φωτο αν δεν κάνω λάθος. Όποτε τα 32Gb δεν είναι τόσο περιοριστικά. 

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις που μου δίνετε και τις προτάσεις.

Το Pixel XL δεν μα΄ρεσει ούτε σαν design , αλλά και που δεν παίνρει κάρτα μνήμης.

Ο λόγος που θέλω να αλλάξω το Huawei μου είναι για αυτόν ακριβώς (και παίρνει και κάρτα μνήμης, αλλά δεν μου φτάνει η εσωτερική για τις εφαρμογές).

Μέχρι στιγμής σκέφτομαι ακόμα το S8 (παρόλα τα καλά λόγια για το note 8 , νομίζω δεν μου ταιριάζει γενικά σαν κινητό) και ίσως κάποιο Huawei που ξέρω και εμπιστεύομαι!!!

Σκέφτομαι οτι αφόυ με το Huawei p9 lite 2017 που έχω είμαι ευχαριστήμενη, τότε το S8 θα μου φανεί τεράστια αναβάθμιση.

Επίσης σκέφτομαι και το p20 lite , μιας και δεν θέλω να αποχωρηστώ το δικό μου γιατί μου φαίνεται υπερβολικά λειτουργικό (απλά δεν με φτάνει ο εσωτερικός χώρος).

Τώρα απο το iphone 8 plus και το Samsung s9+ πως φτάσαμε σε κινητά των 400€ δεν ξέρω, αλλά σίγουρα δεν με χαλάει κι όλας :P

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κοιταξε φιλε μου και εγω  κοιτουσα τo s8+(με χαλαγε η μονη καμερα και τα 4gb ram)και ιδιατερα το s9+(το μοναδικο που θα κοιτουσα ξανα...),αλλα τα λεφτα ειναι πολλα ακομη και εαν τα εχεις...

Ετσι πηρα το mate 10 pro μεταχειρισμενο 3 μηνων "σαν καινουριο" και μου περισσεψαν τα υπολοιπα λεφτα για αλλες αγορες...

Επεξ/σία από tolisrx8
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το mate 10 pro δεν το λες καιφ τηνό που είδα στο σκρουτζ, με το 
S8 περισσότερα θα μου περισσέψουν στην άκρη :P

Το βρήκα καινούριο 450€ και μεταχειρισμένο 3 μηνών στα 400€ ,πιο φτηνά δεν νομίζω να το βρήκες το mate ε?

ps: Επειδή όλοι με λέτε "φίλο"..."φίλη" είμαι χαχα!! κοπέλα :P

Επεξ/σία από Iliemp
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Iliemp είπε

Το mate 10 pro δεν το λες καιφ τηνό που είδα στο σκρουτζ, με το 
S8 περισσότερα θα μου περισσέψουν στην άκρη :P

Το βρήκα καινούριο 450€ και μεταχειρισμένο 3 μηνών στα 400€ ,πιο φτηνά δεν νομίζω να το βρήκες το mate ε?

ps: Επειδή όλοι με λέτε "φίλο"..."φίλη" είμαι χαχα!! κοπέλα :P

To S8 δεν έχει σπουδαία μπαταρία, κάνει όλα τα υπόλοιπα πάραπολύ καλά, και νομίζω πως εκεί πρέπει να πας δεδομένου πως είναι και πολύ λογική τιμή του πια. Το ΝΟΤΕ όντως δεν είναι για όλους, προσωπικά και όταν έρθει ο καιρός να το αλλάξω πάλι στην ίδια σειρά με βλέπω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν επειδή το άλλο Σάββατο θα γίνει η απόκτηση του κινητού και μέχρι τότε ψάχνω κι ας έχω καταλήξει στο S8...

Μεταξύ Samsung S8, Huawei Honor 10 (https://www.skroutz.gr/s/14696475/Huawei-Honor-10.html) και Honor V10 (https://www.skroutz.gr/s/13449939/Huawei-Honor-View-10-128GB.html) ποιο μου προτείνετε και ποια η διαφορά στα δύο Honor???

Η βοήθεια σας θα είναι πολύτιμη :)

ps: Είδα ότι η διαφορά είναι στα υλικά κατασκευής του σώματος, επίσης το honor 10 δεν παίρνει κάρτα μνήμης , αλλά έχει πιο ωραία χρώματα στην κάμερα)

Επεξ/σία από Iliemp

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...