Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Να σαι καλα φιλε μου με τοσες μακακιες που ακουσα σημερα μου εφτιαξες την μερα.Παλι καλα που υπαρχετε και εσεις εδω μεσα στα φορουμ και μας κανετε να γελαμε.Συνεχισε να σπερνεις χαμογελα και γελια σε ολο το φορουμ.Καλο σου βραδυ 

• Απαντ. 62
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
22 ώρες πριν, notisgreek98 είπε

φιλε μου συμφωνώ εννοείται με αυτο που λες αλλα τι σημασια εχει αυτο?Οταν εν ετη 2017 οταν βγηκε δηλαδη  το s8 δεν εχει portrait mode τι να το κανω.Να πω δηλαδή οτι ντε και καλα ειναι καλύτερο το s8 επειδή σε ολα τα αλλα υπερτερει? Αφου δεν εχει κατι που θα επρεπε να ειναι must τι να κανουν και αυτοι στο dxomark.Οκ ειναι καλύτερο στα υπόλοιπα ομως σαν overall camera δεν ειναι καλυτερο το s8 πως να το κάνουμε. Δεν το λεω εγω οι ειδικοι το λενε.Συμφωνω οπως ειπα και στην αρχη οτι στα υπολοιπα υπερτερει το s8 χωρις να σημαίνει γενικα εχει καλυτερη καμερα.Δεν ειναι θεμα αποψης.Τα κριτήρια που χρησιμοποιούν αυτοι ειναι αντικείμενικα.Τα δεδομενα ειναι δεδομενα οπως ειπες και εσυ τι να κάνουμε απλα τα αποδεχόμαστε. 

Έχεις πιάσει τη μια κατηγορία στην οποία υπερτερεί η κινεζιά και την βάφτισες καλύτερη από το S8, επειδή "το λέει το dxomark".

Που και το Mimix 2S το βγάλανε πάνω από 100 πόντους στο Dxomark και κάμερα του είναι μετριότατη, για να μην αναφερθούμε στο βίντεο που θα γελάνε και τα τσιμέντα..Τι να πούνε και τα κινητά που έχουν όντως καλή κάμερα δηλαδή...

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Jimmy08 είπε

Έχεις πιάσει τη μια κατηγορία στην οποία υπερτερεί η κινεζιά και την βάφτισες καλύτερη από το S8, επειδή "το λέει το dxomark".

Που και το Mimix 2S το βγάλανε πάνω από 100 πόντους στο Dxomark και κάμερα του είναι μετριότατη, για να μην αναφερθούμε στο βίντεο που θα γελάνε και τα τσιμέντα..Τι να πούνε και τα κινητά που έχουν όντως καλή κάμερα δηλαδή...

καλως ηρθες στην παρεα των αλλων 2 φίλων πιο πανω.Και εσυ δηλαδη πιστεύεις οτι το dxomark δεν κανει καλα την δουλειά του που ασχολείται τοσα χρονια με τον τομεα αυτον και εχει δειξει πάμπολλες φορες την αξιοπιστία του?Νταξει αμα το πιστεύεις δεν εχω λογο να συζητήσω κατι μαζι σου.

Υ.Γ. Παρε και τα αλλα 2 φιλαρακια απο πανω και φτιαξτε ενα δικο σας site αντίστοιχο του dxomark να κανατε εκει την καυλαντα σας.Φιλικα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Jimmy08 είπε

Τσάμπα ασχολείσαι. Μια χαρά έχει καταλάβει αλλά δεν θέλει να παραδεχτεί το λάθος. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dali13gr είπε

Τσάμπα ασχολείσαι. Μια χαρά έχει καταλάβει αλλά δεν θέλει να παραδεχτεί το λάθος. 

Ποιο λαθος ακριβώς? 😂

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, notisgreek98 είπε

καλως ηρθες στην παρεα των αλλων 2 φίλων πιο πανω.Και εσυ δηλαδη πιστεύεις οτι το dxomark δεν κανει καλα την δουλειά του που ασχολείται τοσα χρονια με τον τομεα αυτον και εχει δειξει πάμπολλες φορες την αξιοπιστία του?Νταξει αμα το πιστεύεις δεν εχω λογο να συζητήσω κατι μαζι σου.

Υ.Γ. Παρε και τα αλλα 2 φιλαρακια απο πανω και φτιαξτε ενα δικο σας site αντίστοιχο του dxomark να κανατε εκει την καυλαντα σας.Φιλικα

Το ίδιο το dxomark σου λέει ότι έβγαλε καλύτερη την κάμερα επειδή δεν έχει bokeh ενώ είναι κατώτερη σε όλες τις άλλες κατηγορίες. 

Αν δε θες να το παραδεχτείς πες το να μη χάνουμε το χρόνο μας. 

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Jimmy08 είπε

Το ίδιο το dxomark σου λέει ότι έβγαλε καλύτερη την κάμερα επειδή δεν έχει bokeh ενώ είναι κατώτερη σε όλες τις άλλες κατηγορίες. 

Αν δε θες να το παραδεχτείς πες το να μη χάνουμε το χρόνο μας. 

οπα ρε φιλε για κατσε δηλαδη οταν εσυ παιρνεις ενα κινητο και το συγκρίνεις με καποιο αλλο κοιτας μονο τον επεξεργαστή του η μονο την μπαταρία του?Τι μου λες τωρα? Δεν το κοιτας απο ολες τις απόψεις και βγαζεις ενα γενικότερο συμπέρασμα για την συσκευή?Πατε να βγαλετε τρελο και εμενα και το site?Ειναι σαν μου λες επειδη το s8 εχει καλύτερο επεξεργαστή καλυτερη οθονη απο το mi note 3 ειναι καλύτερο χωρις να λαμβάνεις υποψη καθολου οτι η μπαταρια του ειναι 3000mah και του αλλου 4000mah(παράδειγμα σου φερνω ειναι τελειως τυπικο).Οποτε τι να παραδεχτώ? Οτι δεν κρινεις αντικείμενικα και συνολικα τις δυνατότητες των 2 καμερων? Αυτο θες να παραδεχτω? Το να κανεις τετοια σύγκριση και να μου λες νταξει δεν πειράζει που δεν εχει bokeh και zoom ειναι καλυτερο το s8 σημαινει οτι εχεις προβλημα.Το εβγαλε ΣΥΝΟΛΙΚΑ σε ολα τα επιμερους χαρακτηριστικά καλυτερο το dxomark? Ναι η οχι?Γιατι επιμένεις οτι εχεις δικιο ενω δεν εχεις και το βλεπεις και μονος σου? 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, dali13gr είπε

Τραγέλαφος... 

εγω και το dxomark είμαστε παραλογοι οχι εσεις που δεν βλεπετε συνολικά την σύγκριση...Πολυ ωραια απάντηση παντως γεματη επιχειρηματα...αλλα τι επιχείρηματα να δωσεις αφου βλεπεις οτι εισαι λαθος και δεν σε παίρνει...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, notisgreek98 είπε

εγω και το dxomark είμαστε παραλογοι οχι εσεις που δεν βλεπετε συνολικά την σύγκριση...Πολυ ωραια απάντηση παντως γεματη επιχειρηματα...αλλα τι επιχείρηματα να δωσεις αφου βλεπεις οτι εισαι λαθος και δεν σε παίρνει...

Αρχηγε μου μη σκαλωνεις αφου ειναι προφανες οτι οι τυποι ειναι τελειωμενα τρολ και στην πεσανε συννενοημενα

Δεν ειναι δυνατον στο κατω κατω της γραφης να αμφισβητηθουν τα νουμερα,που εγω σου λεω και το dxomark να μη λαβει καποιος υποψη του,πρωτα απολα το λες εσυ με επιχειρηματα και τα ολα σου

• Like 1
Δημοσ.

Να σαι καλα φιλε μου γιατι με τοσο παραλογα πράγματα που ακουσα ειχα αρχισει να μουρλενομαι... παλι καλα που υπάρχουν ακομα σοβαροι ανθρωποι σε αυτο το φορουμ.Σε ευχαριστώ για την τοποθέτηση σου! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

10 ώρες πριν, notisgreek98 είπε

οπα ρε φιλε για κατσε δηλαδη οταν εσυ παιρνεις ενα κινητο και το συγκρίνεις με καποιο αλλο κοιτας μονο τον επεξεργαστή του η μονο την μπαταρία του?Τι μου λες τωρα? Δεν το κοιτας απο ολες τις απόψεις και βγαζεις ενα γενικότερο συμπέρασμα για την συσκευή?Πατε να βγαλετε τρελο και εμενα και το site?Ειναι σαν μου λες επειδη το s8 εχει καλύτερο επεξεργαστή καλυτερη οθονη απο το mi note 3 ειναι καλύτερο χωρις να λαμβάνεις υποψη καθολου οτι η μπαταρια του ειναι 3000mah και του αλλου 4000mah(παράδειγμα σου φερνω ειναι τελειως τυπικο).Οποτε τι να παραδεχτώ? Οτι δεν κρινεις αντικείμενικα και συνολικα τις δυνατότητες των 2 καμερων? Αυτο θες να παραδεχτω? Το να κανεις τετοια σύγκριση και να μου λες νταξει δεν πειράζει που δεν εχει bokeh και zoom ειναι καλυτερο το s8 σημαινει οτι εχεις προβλημα.Το εβγαλε ΣΥΝΟΛΙΚΑ σε ολα τα επιμερους χαρακτηριστικά καλυτερο το dxomark? Ναι η οχι?Γιατι επιμένεις οτι εχεις δικιο ενω δεν εχεις και το βλεπεις και μονος σου? 

Εγώ όταν παίρνω κινητό δεν περιμένω το κάθε σαιτ να μου πει ποια κάμερα θα μου αρέσει ή θα πρέπει να μου αρέσει. Ούτε παίζω σουπερ ατού με τους φίλους μου με βάση το σκορ σε διάφορα benchmarks. Την είδαμε συνολικά τη σύγκριση και βλέπουμε ότι το S8 έχει εμφανώς καλύτερη κάμερα, αλλά χάνει μόνο και μόνο που δεν έχει bokeh. Αγνοείς όμως ότι σε κάποιες κατηγορίες είναι τραγικά πίσω από το S8.

Καταλαβαίνω ότι θέλεις να υπερασπιστείς τη μάρκα που σου αρέσει, αλλά μη τα ισοπεδώνουμε όλα.

Επεξ/σία από Jimmy08
Δημοσ.

οπα ρε φιλε για κατσε στο εξηγησα και πιο πανω οταν εν ετη 2017 δεν εχει ενα φλαγκσιπ κινητο 2πλη καμερα και συνεπως οχι bokeh που εχουν ΟΛΟΙ ανταγωνιστες τι να το κανω?Ειναι πλεον ενα πολυ σοβαρό κομματι της φωτογραφίας το bokeh.Πως θες να σου πω οτι εχει καλυτερη καμερα το s8 οταν παιρνει 0 σε αυτο το κομμάτι..πλακα μου κανεις? Θα στο πω αλλη μια φορα γιατι το μυαλο σου ειναι κολλημένο σε λαθος αντιληψεις.ΟΤΑΝ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ 2 ΠΡΆΓΜΑΤΑ ΑΞΙΟΛΟΓΕΙΣ ΣΦΑΙΡΙΚΑ ΤΑ ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ.Αν δεν μπορεις να το συνηδητοποιησεις αυτο εχεις προβλημα. ΔΕΝ ειναι θεμα υποκειμενικης αποψης ειναι θεμα αντικειμενικοτητας καθαρα!!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...