notisgreek98 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 32 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Δεν είχα Xiaomi.Ρωτάω με βάση αυτά που διαβάζω για τις κάμερες των Xiaomi. Πχ πιο έχει καλύτερη κάμερα;Το J3 2017 η το Xiaomi 4X που έχουν ίδια τιμή; https://www.skroutz.gr/s/11921848/Samsung-Galaxy-J3-2017.html https://www.skroutz.gr/s/11069307/Xiaomi-Redmi-Note-4X-Snapdragon-32GB.html Δεν ξερω που τα διαβασεις ολα αυτα τα οποια ισως να ισχυαν για τις χρονιες 2016 και πισω.Τωρα σχετικα με τα 2 αυτα μοντελα ειχα το redmi note 4x και μαλιστα αυτο με τον sony imx258 αισθητηρα (δηλαδη την καλη εκδοση του 4x) και μπορω να πω οτι αν οχι την ιδια αποδοση σε θεμα καμερας ισως να υπερισχυε λιγο το j5 2017 που το συγκρινα με ενα φιλο μου που το ειχε.Αλλα και παλι σε καμια περιπτωση ΠΛΕΟΝ η xiaomi δεν βρισκεται πισω απο τις μεγαλες εταιρειες σε θεμα καμερας.Ισα ισα πιστευω οτι ειναι πολυ μπροστα καθως εχει αρχισει και βαζει στην μικρομεσαια κατηγορια της (150-230ευρω) 2πλη καμερα στις συσκευες της με τα αποτελεσματα να ειναι ανατριχιαστικα οσο αφορα το portrait mode τους.
AntiCambeR Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 12 λεπτά πριν, notisgreek98 είπε Δεν ξερω που τα διαβασεις ολα αυτα τα οποια ισως να ισχυαν για τις χρονιες 2016 και πισω.Τωρα σχετικα με τα 2 αυτα μοντελα ειχα το redmi note 4x και μαλιστα αυτο με τον sony imx258 αισθητηρα (δηλαδη την καλη εκδοση του 4x) και μπορω να πω οτι αν οχι την ιδια αποδοση σε θεμα καμερας ισως να υπερισχυε λιγο το j5 2017 που το συγκρινα με ενα φιλο μου που το ειχε.Αλλα και παλι σε καμια περιπτωση ΠΛΕΟΝ η xiaomi δεν βρισκεται πισω απο τις μεγαλες εταιρειες σε θεμα καμερας.Ισα ισα πιστευω οτι ειναι πολυ μπροστα καθως εχει αρχισει και βαζει στην μικρομεσαια κατηγορια της (150-230ευρω) 2πλη καμερα στις συσκευες της με τα αποτελεσματα να ειναι ανατριχιαστικα οσο αφορα το portrait mode τους. Αν το 4X έχει κάμερα σχεδόν στο επίπεδο του J5 2017 είναι εντάξει.Σίγουρα θα χάνει πιο πολύ στην μπροστά απο οτι στην πίσω.Το J5 2017 το είχε για κανά δίμηνο ο αδερφός μου και είδα οτι βγάζει αρκετά καλές φωτογραφίες.
notisgreek98 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 5 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Αν το 4X έχει κάμερα σχεδόν στο επίπεδο του J5 2017 είναι εντάξει.Σίγουρα θα χάνει πιο πολύ στην μπροστά απο οτι στην πίσω.Το J5 2017 το είχε για κανά δίμηνο ο αδερφός μου και είδα οτι βγάζει αρκετά καλές φωτογραφίες. Οντως σε μπροστινη θελει δουλεια ακομα η Xiaomi ομολογω.Στις πισω καμερες δεν τιθεται θεμα.Εχουν περασει πολλα Xiaomi κινητα (αν οχι ολα τα φετινα εκτος απο την σειρα mix) που τα αγοραζω σε φιλους μου απεξω.Γενικα ειναι υπερικανοποιημενοι σε θεμα καμερας και γενικοτερα σε ολα.Προς το παρον η Xiaomi ειναι νουμερο 1 σε θεμα VFM απο ολες τις αποψεις .
gnsX Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Στις 21/5/2018 στις 11:59 ΠΜ, notisgreek98 είπε υστερεί στον ανταγωνισμό? Αχαχαχα καλο αστειο. Για τσεκαρε το dxomark score των mi note 3 και galaxy s8 (που το mi note 3 θεωρείται mid range συσκευή). Μια χαρα το παει η xiaomi σε θεμα καμερας! Στη σύγκριση που λες. Πως γίνεται στις επιμέρους κατηγορίες να είναι σε όλες χειρότερο αλλά να βγάζει μεγαλύτερο σύνολο; Στη φωτογραφία, γιατί στο βίντεο κλαφτα.
notisgreek98 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 10 λεπτά πριν, gnsX είπε Στη σύγκριση που λες. Πως γίνεται στις επιμέρους κατηγορίες να είναι σε όλες χειρότερο αλλά να βγάζει μεγαλύτερο σύνολο; Στη φωτογραφία, γιατί στο βίντεο κλαφτα. ώστε ειναι σε ολες χειρότερο ε?Μαλλον θα χρειαστεί να επισκεφθείς καποιο οφθαλμίατρο φιλε μου γιατι το s8 δεν εχει βαθμολογία ουτε στο zoom ουτε στο bokeh πραγμα που πιστεύω οτι οφείλεται στην ελειψη της 2ης καμερας του.Οποτε ειναι απολυτα λογικα τα αποτελέσματα. 😉
gnsX Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 19 λεπτά πριν, notisgreek98 είπε ώστε ειναι σε ολες χειρότερο ε?Μαλλον θα χρειαστεί να επισκεφθείς καποιο οφθαλμίατρο φιλε μου γιατι το s8 δεν εχει βαθμολογία ουτε στο zoom ουτε στο bokeh πραγμα που πιστεύω οτι οφείλεται στην ελειψη της 2ης καμερας του.Οποτε ειναι απολυτα λογικα τα αποτελέσματα. 😉 Α για αυτό, αυτό το πράγμα ρώτησα. Note3 vs S8 Exposure & Contrast: 86-89 Color:75-85 Autofocus:89 -93 Texture:58-92 Noise:73-92 Artifacts:68-75 Flash:69-87 Zoom:50-0? Bokeh:50-0? Τώρα έγινε πιο κατανοητή η ερώτηση μου νομίζω. Από τα παραπάνω, εσύ βγάζεις ότι σαν φωτογραφική είναι καλύτερο το Note 3;; Βαριέμαι να βάλω το βίντεο, είναι μεγαλύτερης η διαφορά 1
notisgreek98 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 8 λεπτά πριν, gnsX είπε Α για αυτό, αυτό το πράγμα ρώτησα. Note3 vs S8 Exposure & Contrast: 86-89 Color:75-85 Autofocus:89 -93 Texture:58-92 Noise:73-92 Artifacts:68-75 Flash:69-87 Zoom:50-0? Bokeh:50-0? Τώρα έγινε πιο κατανοητή η ερώτηση μου νομίζω. Από τα παραπάνω, εσύ βγάζεις ότι σαν φωτογραφική είναι καλύτερο το Note 3;; Βαριέμαι να βάλω το βίντεο, είναι μεγαλύτερης η διαφορά νταξει φιλε μου εχεις δικιο... εσυ ξερεις καλύτερα απο το νουμερο 1 site παγκόσμιος που ειδικεύεται σε τετοιου είδους συγκρισεις...Αν το πιστεύεις αυτο δεν πιστεύω πως υπάρχει καποιος λογος να συζητήσουμε κατι περεταιρο. Η λογικη σου τα λεει ολα.Φιλικα...
dali13gr Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 24 λεπτά πριν, gnsX είπε Α για αυτό, αυτό το πράγμα ρώτησα. Note3 vs S8 Exposure & Contrast: 86-89 Color:75-85 Autofocus:89 -93 Texture:58-92 Noise:73-92 Artifacts:68-75 Flash:69-87 Zoom:50-0? Bokeh:50-0? Τώρα έγινε πιο κατανοητή η ερώτηση μου νομίζω. Από τα παραπάνω, εσύ βγάζεις ότι σαν φωτογραφική είναι καλύτερο το Note 3;; Βαριέμαι να βάλω το βίντεο, είναι μεγαλύτερης η διαφορά Μην του βάζεις δύσκολα κι εσύ. Του δείχνεις τον ήλιο και σου λέει ότι κάνεις λάθος και είναι φεγγάρι.
notisgreek98 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 19 λεπτά πριν, dali13gr είπε Μην του βάζεις δύσκολα κι εσύ. Του δείχνεις τον ήλιο και σου λέει ότι κάνεις λάθος και είναι φεγγάρι. Ναι μπράβο ενας ακομα που δεν δέχεται την αποψη του dxomark.Ξερετε τι λενε για τις αποψεις; 😉Ο καθένας εχει απο μια αλλα οταν πας κόντρα σε αυτους που ειναι ειδικοι στο θεμα... εχεις προβλημα σοβαρο...Τωρα δε θελετε να το πιστέψετε οτι το mi note 3 εχει καλυτερη καμερα απο το s8 που εχει διπλασια τιμη; Τι να κάνουμε... αυτη ειναι η αλήθεια και μερικους τους ποναει απο οτι βλέπω.
dali13gr Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 9 λεπτά πριν, notisgreek98 είπε Ναι μπράβο ενας ακομα που δεν δέχεται την αποψη του dxomark.Ξερετε τι λενε για τις αποψεις; 😉Ο καθένας εχει απο μια αλλα οταν πας κόντρα σε αυτους που ειναι ειδικοι στο θεμα... εχεις προβλημα σοβαρο...Τωρα δε θελετε να το πιστέψετε οτι το mi note 3 εχει καλυτερη καμερα απο το s8 που εχει διπλασια τιμη; Τι να κάνουμε... αυτη ειναι η αλήθεια και μερικους τους ποναει απο οτι βλέπω. Αν και καταλαβαίνεις τι σου είπε ο @gnsX πιο πάνω απλά είσαι τόσο ανόητος ώστε να μην το παραδέχεσαι, θα το γράψω κι εγώ για να μην έχεις δικαιολογία. Η βαθμολογία του Note 3 είναι χαμηλότερη (πολύ χαμηλότερη, όχι απλά χαμηλότερη) σε όλες τις κατηγορίες απέναντι στο S8. Ο μόνος λόγος για τον οποίο η τελική βαθμολογία του βγαίνει μεγαλύτερη, είναι γιατί το S8 δεν έχει διπλή κάμερα κι εκεί παίρνει μηδενική βαθμολογία. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι νομίζουν ότι έχουν πιάσει κορόιδο όλους όσους δεν προτιμάνε την Xiaomi και προσπαθούν να τους φέρουν στο σωστό δρόμο, αλλά τα δεδομένα είναι δεδομένα, χαλαρώστε λίγο. 1
notisgreek98 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 1 ώρα πριν, dali13gr είπε Αν και καταλαβαίνεις τι σου είπε ο @gnsX πιο πάνω απλά είσαι τόσο ανόητος ώστε να μην το παραδέχεσαι, θα το γράψω κι εγώ για να μην έχεις δικαιολογία. Η βαθμολογία του Note 3 είναι χαμηλότερη (πολύ χαμηλότερη, όχι απλά χαμηλότερη) σε όλες τις κατηγορίες απέναντι στο S8. Ο μόνος λόγος για τον οποίο η τελική βαθμολογία του βγαίνει μεγαλύτερη, είναι γιατί το S8 δεν έχει διπλή κάμερα κι εκεί παίρνει μηδενική βαθμολογία. Καταλαβαίνω ότι κάποιοι νομίζουν ότι έχουν πιάσει κορόιδο όλους όσους δεν προτιμάνε την Xiaomi και προσπαθούν να τους φέρουν στο σωστό δρόμο, αλλά τα δεδομένα είναι δεδομένα, χαλαρώστε λίγο. φιλε μου συμφωνώ εννοείται με αυτο που λες αλλα τι σημασια εχει αυτο?Οταν εν ετη 2017 οταν βγηκε δηλαδη το s8 δεν εχει portrait mode τι να το κανω.Να πω δηλαδή οτι ντε και καλα ειναι καλύτερο το s8 επειδή σε ολα τα αλλα υπερτερει? Αφου δεν εχει κατι που θα επρεπε να ειναι must τι να κανουν και αυτοι στο dxomark.Οκ ειναι καλύτερο στα υπόλοιπα ομως σαν overall camera δεν ειναι καλυτερο το s8 πως να το κάνουμε. Δεν το λεω εγω οι ειδικοι το λενε.Συμφωνω οπως ειπα και στην αρχη οτι στα υπολοιπα υπερτερει το s8 χωρις να σημαίνει γενικα εχει καλυτερη καμερα.Δεν ειναι θεμα αποψης.Τα κριτήρια που χρησιμοποιούν αυτοι ειναι αντικείμενικα.Τα δεδομενα ειναι δεδομενα οπως ειπες και εσυ τι να κάνουμε απλα τα αποδεχόμαστε.
notisgreek98 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 54 λεπτά πριν, dali13gr είπε Να πατε να κανετε αιτηση εσυ και ο φιλαρακος σου gnsX στην dxomark να τους πειτε πως να κανουν την δουλεια τους γιατι απο οτι φαινεται εχετε κανει διδακτορικο στο θεμα
dali13gr Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Δημοσ. 22 Μαΐου 2018 Συγγνώμη που σε έβαλα σε διαδικασία να ψάχνεις gif τόση ώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα