Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, slk200gr είπε

μετα απο συμβουλες και ψαξιμο ανακαλυψα οτι η τιβι των 4000 σημερα (εγω εδωσα παραπανω) μοντελο 2016  δεν υποστηριζει arc ,στο μενου υπαρχει αλλα στα χαρακτηριστικα λεει οτι δεν υποστηριζει ,ειιναι δυνατον?

πως γίνεται αυτό?????αφου εδώ στην είκονα φαίνεται καθαρά το arc στο HDMI 2!!!!   https://www.avforums.com/review/lg-c6-oled55c6v-uhd-4k-tv-review.12713

για δες και εδώ για μια παρόμοια LG με τις ρυθμίσεις για netflix  μπας και......   https://www.cnet.com/forums/discussions/no-netflix-5-1-audio-from-lg-tv-via-arc-or-optical/

Δημοσ.
1 ώρα πριν, slk200gr είπε

μετα απο συμβουλες και ψαξιμο ανακαλυψα οτι η τιβι των 4000 σημερα (εγω εδωσα παραπανω) μοντελο 2016  δεν υποστηριζει arc ,στο μενου υπαρχει αλλα στα χαρακτηριστικα λεει οτι δεν υποστηριζει ,ειιναι δυνατον?

Xbox x και καθάρισες. Τα πάντα όλα. Atmos,hdr,kodi,Netflix κ.λ.π

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, konstantin79 είπε

πως γίνεται αυτό?????αφου εδώ στην είκονα φαίνεται καθαρά το arc στο HDMI 2!!!!   https://www.avforums.com/review/lg-c6-oled55c6v-uhd-4k-tv-review.12713

για δες και εδώ για μια παρόμοια LG με τις ρυθμίσεις για netflix  μπας και......   https://www.cnet.com/forums/discussions/no-netflix-5-1-audio-from-lg-tv-via-arc-or-optical/

πραγματι,εγω ειδα τα χαρακτηριστικα εδω στο σκρουτζ ,μαλλον λαθος καναν,https://www.skroutz.gr/s/9105787/LG-65C6V.html?from=account_favorites#specs,θα το δοκιμασω και αυτο γιατι θα σκασω 

1 λεπτό πριν, TEOKOS είπε

Xbox x και καθάρισες. Τα πάντα όλα. Atmos,hdr,kodi,Netflix κ.λ.π

ξερεις 500 ευρουλακια για ανθρωπο που δεν ξερει να παιζει παιχνιδια λιγο κριμα ειναι

Δημοσ.

Ναι τσούζει για απλό media center αλλά και κάμποσοι απαιτητικοί αυτό χρησιμοποιούν αν δεν πάνε σε λύση της 1000άδας

• Like 1
Δημοσ.

λογικά καποια ρυθμιση στην tv θα ειναι. εναλλακτικα κοιτάς για τιποτα update της tv και δοκιμάζεις κ ενα καλώδιο(λιγο απιθανο).

καλα αν θες εναλλακτικες μετα υπαρχουν αρκετες nvidia shield, apple tv, chromecast ultra κλπ, αλλά κρίμα το κόστος της tv. πιστευω οτι οι ρυθμίσεις ευθυνονται

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, konstantin79 είπε

λογικά καποια ρυθμιση στην tv θα ειναι. εναλλακτικα κοιτάς για τιποτα update της tv και δοκιμάζεις κ ενα καλώδιο(λιγο απιθανο).

καλα αν θες εναλλακτικες μετα υπαρχουν αρκετες nvidia shield, apple tv, chromecast ultra κλπ, αλλά κρίμα το κόστος της tv. πιστευω οτι οι ρυθμίσεις ευθυνονται

πιθανον ψαχνοντας πολλοι ειχαν το ιδιο προβλημα αλλοι το λυσαν και αλλοι οχι ,θα το ψαξω γιατι οπως το ειπες κριμα τα χρηματα που κανει η τιβι,κριμα το δευτερο τηλεχειριστιρο κτλ

Επεξ/σία από slk200gr
Δημοσ.

To ARC της TV λογο προδιαγραφών δεν βγάζουν πανο απο AC3 (dolby digital) ή απλό DTS.

Ακόμα και με δευτερο HDMI καλώδιο απο TV σε AV δεν το κατάφερα ποτέ (RX-A2060).

Εγω αγόρασα NVIDIA SHILED TV για το NETFLIX (και ATMOS και UHD- 4K παίζουν άψογα).

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, produde είπε

To ARC της TV λογο προδιαγραφών δεν βγάζουν πανο απο AC3 (dolby digital) ή απλό DTS.

Ακόμα και με δευτερο HDMI καλώδιο απο TV σε AV δεν το κατάφερα ποτέ (RX-A2060).

Εγω αγόρασα NVIDIA SHILED TV για το NETFLIX (και ATMOS και UHD- 4K παίζουν άψογα).

ετσι ειναι αλλα παραταυτα καποιοι τα καταφεραν (mexri dd,dd+,dts  παραπανω οχι),εχω να κανω ακομα 4 δοκιμες για να το αποκλεισω και να παω και εγω σε μια λυση nvidia

Δημοσ.

Οσοι ειπαν οτι δεν θα παιξει ειχαν δίκιο, ολες τις πιθανοτητες τις εκανα ,αρνειται ,λεω να παρω το NVIDIA SHILED εχει 2 χειριστήρια το ενα ειναι για παιχνιδι .?χωρις αυτο το βρισκω στα 200 ε απο εξω καμια καλυτερη τιμη απο καπου αλλου?και τι αλλο μπορω να κανω με αυτο το μαραφετι εκτος απο το Netflix? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για τι χρήση το θες ειναι το βασικό που πρέπει να αναρωτηθείς.

1)το shield ειναι all around(netflix, kodi, παιχνιδια κλπ τα παντα και καλα)OXI ATMOS, μόνο DD+ & DTS

2) είναι ΜΟΝΟ για netflix 4K μπορείς να την βγαλεις και φθηνότερα. Chromecast ultra ΑΛΛΑ μόνο με DD+ και απλό DTS. To καρφώνεις στον ενισχυτή και τέλος. Τo χειρίζεσαι μόνο με το κινητο σου. Στην ίδια κατηγορία είναι και το Amazon fire stick(εδώ εχεις τηλεχειριστήριο).

3) Apple TV 4Κ παιζει netflix αλλά κλασσικά χωρίς ATMOS για την ώρα. είπαν μελλοντικά ίσως...θα..... και ακριβό

4)Κάποιο από τα ROKU. Δεν τα έχω ψάξει και δεν ξέρω τι κάνουν ακριβώς από πλευρας αναπαραγωγης ως προς τον ηχο. ΠΙΘΑΝΩΣ υποστηρίζουν ATMOS

5) Τέλος αν είσαι πολύ μερακλής με τον ήχο ή θες οπωσδήποτε το μέγιστο δηλ ATMOS τότε μόνο εδώ  https://help.netflix.com/en/node/64066 Δηλαδή XBOX.

Προσωπικά αν ηταν μόνο για neflix και έχεις τα υπόλοιπα καλυμμένα θα πήγαινα σε chromecast ultra. Το  μικρότερο κόστος, χωρίς τηλεχειριστήρια και μετά κάποιο roku. Shield από τα τελευταία σε επιλογή (οχι γιατί δεν είναι καλό, είναι άριστο αλλά μαλλον ειναι δυσαναλογο το κόστος για την προσφορά του)

Οτι θες το ψάχνουμε!

Επεξ/σία από konstantin79
Δημοσ.

Εγώ με τηλεόραση samsung και ενισχυτή yamaha κατάφερα να στείλω DD στον ενισχυτή με τις παρακάτω ρυθμίσεις:

Φορμά ήχου HDMI: bitstream

Φορμά ήχου: PCM

Δες μήπως έχει κάτι αντίστοιχο και στις lg

Και ο ενισχυτης στο straight mode για να παίζει ότι του στέλνει η tv

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ευχαριστω πολυ konstantin79 παρειγγειλα το nvidia τουλαχιστον να βαλω και ενα kodi πανω .

rebel2000 αγανακτησα ,εφαγα πανω απο 15 ωρες ψαχνοντας και διαβαζοντας ,αμα δεν σε θελει δεν σε θελει

Γνωριζεται κανεναν οδηγο για το kodi για το nvidia γιατι εχω καιρο να ασχοληθω η ο οδηγος ειναι κοινος για ολα τα tvbox (εχω βρει αρκετους)?και μια ακομα μαλλον χαζη ερωτηση ,το kodi εχει hd περιεχομενο με πολυκαναλο ηχο ?

Επεξ/σία από slk200gr
Δημοσ.
13 ώρες πριν, slk200gr είπε

ευχαριστω πολυ konstantin79 παρειγγειλα το nvidia τουλαχιστον να βαλω και ενα kodi πανω .

rebel2000 αγανακτησα ,εφαγα πανω απο 15 ωρες ψαχνοντας και διαβαζοντας ,αμα δεν σε θελει δεν σε θελει

Γνωριζεται κανεναν οδηγο για το kodi για το nvidia γιατι εχω καιρο να ασχοληθω η ο οδηγος ειναι κοινος για ολα τα tvbox (εχω βρει αρκετους)?και μια ακομα μαλλον χαζη ερωτηση ,το kodi εχει hd περιεχομενο με πολυκαναλο ηχο ?

Τελικά με οπτική την σύνδεσες ; 

Το kodi είναι μεγάλη ιστορία . Ξεκίνας με έτοιμους οδηγούς για το diamond build

Δημοσ.

ναι δοκιμασα και την οπτικη ειναι και παλι τσιφος,χτες παλι ψανομουν και τελικα καταφερα να το δω,ειμαι ενθουσιασμενος,τωρα τι εκανα ακριβως δεν ξερω αλλα ξαφνικα εμφανιστηκε με hdmi0-02-04-dd776a5b943db92de17cdff8ec93f8156fe6cb092e2e4169e43db35609ac3ec2_edd09943.jpg.0dc14cde0fe5c2ba7a6a08c349941794.jpg

προλαβα και ακυρωσα το nvidia απο το αμαζον και σημερα θα παραγγειλω το  Klipsch R-115 SW  να αντικαταστησει το dali 12 που εχω😃

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...